Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolczyyyyk..

jak namowic rodzicow na kolczyka ?

Polecane posty

Gość kolczyyyyk..

no bo to w koncu moje cialo i ja o nim decyduje, a oni mowia ze jak bede miec 18 lat, a co to za roznica 18 czy 15 skoro i tak i tak bede go miec i na pewno sie nie rozmysle bo juz od ponad roku o tym mysle i to nie bedzie zachcianka na 5min, dobrze sie ucze, mam dobre oceny w szkole, za kolczyka mi nic nie zrobią bo u nas w szkole toleruja takie rzeczy i niejedna osoba ma kolczyki, co mam zrobic zeby sie zgodzila ?

Gość kolczyyyyk..
dlaczego niby mam czekac ?

Gość Dżemdżem
Po co Ci kolczyk....

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
gdzie ma byc ten kolczyk?

Gość jestes beee ebbeeb
już bym Ci dał kolczyka........a po hoooj Ci kolczyk? ładniejsza i tak nie będziesz kolczyk kurwa do nauki idz ucz sie zebys potem ulic nie zamiatala a nie mysl o kolczykach

Gość mkbahfk
gdzie ten kolczyk? zrób bez ich wiedzy:P

Gość sexi blondi ***
Jeśli kolczyk np. w pępku to ja bym się zgodziłą, bo ładnie to wygląda i żadnych szkód nie robi, ale już na twarzy czy tym bardziej w języku, to bym się w życiu nie zgodziła, bo później ma się zęby z próchnicą, pełno bakterii itp. Wyobraź sobie, że Ty jesteś matką 15letniej dziewczyny i ponosisz za nią odpowiedzialność, a ona chce np tatuaż zgodziłabyś się???

Gość kolczyyyyk..
kolczyk chce w wardze

Gość kolczyyyyk..
na tatuaz bym sie nie zgodzila, a poza tym tatuaz mozna miec od 16 lat, gdyby byl maly to bym sie zgodzila

Gość Agnesses
Może spróbuj obiecać, że np. będziesz mieć świadectwo z paskiem, w szkole postaraj się bardziej, nie rób niczego co mogłoby ich zdenerwować, żeby potem Ci tego nie wytykali jako argument dlaczego nie możesz go mieć