Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e3

Co sadzićie o wakacjach w Mielnie?

Polecane posty

Gość e3
nik nie byl?

Gość hjioyg
NUDY!!! ale zależy co kto lubi,ja lubię mieć w pobliżu tłumy,wtedy najlepiej odpoczywam i dla mnie o wiele lepsze sa Międzyzdroje.

Gość Lubie Pepsi max
Jesli jestes mloda, jedziesz z paczka znajomych i lubicie imprezowac to Mielno bedzie najlepsze! Ja nie polecam tej miejscowosci dla rodzin z dziecmi i ludzi ceniacych spokoj.

Gość joooooooooo
ogólnie to bardzo tam tłoczno,ja jednak wole jakieś odludzie

zapraszam do Unieścia chetnie wam cos wynajme do mora 80 metrów na podwórzu słychac dzieciaki bawiące sie nad morzem z tarasu widok na morze parking,basen,plac zabaw raczej pod kątem rodzin niz imprezowiczów do centrum mielna 15 min spacerkiem

Gość e3
A opisz coś więcej masz domki? Pokoje? Jak to wygląda? Jakie ceny?

Gość kolorolowooo
Mielno to raczej miejscowość dla ludzi którzy lubią poimprezować . Jeżeli jedziesz sama to polecam ale jeżeli wybierasz się z dziećmi to odradzam. Możesz wtedy wybrać inną miejscowość np. Kołobrzeg , Sarbinowo , Ustronie Morskie , Mrzeżyno ;)

Gość papa party
ja byłam z facetem swoim ,imprezowlalismy sobie sami,fakt plaza zawalona

kwatery prywatne 3 poziomowy budynek pokoje 2 osobowe koszt 45 zł od osoby 3 osobowe 120 zł za dobe miejsca do grillowania ognisko parking duża działka wszystko ogrodzone nikt obcy sie nie kręci przejście do morza przez działke naprawde bliziutko

Gość e3
No ale skoro masz właśnie wynajem dla rodzin z dziećmi to odpada bo ja i ekypa to raczej melanże:D

dokladnie!to miasto dla mlodych majetnych ludzi lubiacych imprezowac do bialego rana...to nie zabawa dla rodziny z dziecmi...bylam -zajebiscie sie bawilam...nawet na karaoke(o zgrozo!)hahahha