Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

molla :)

UJASTEK - Kraków - brak ZZO - czy to prawda ?

Polecane posty

kolezanka mowiła ze chciała tam rodzic ale powiedzieli jej ze maja problem ze znieczuleniem bo brak jest anestezjologów i wybrała simiradzkiego. czy to prawda - rodziła któras ze zzo niedawno ?

Gość dolenja
upppp.....dziewczyny z krakowa, rodziła ktoras z was w ujastku ? było zzo ?

Rodziłam 6 maja przez CC. Był anestezjolog i znieczulenie ZZO dostałam. Wtedy za dnia było 2 anestezjologów a w nocy 1. Tak szybo by się coś zmieniło? Ale jeśli to info z samego szpitala, to pewni prawda.

Gość dfvrgvrvr
możliwe ze to prawda bo szpital podpisuje z nfz kontakty od poczatku roku do konca czerwca jesli nfz nie zaproponowało kolejnej umowy to niestety anestezjologów nie bedzie bo nikt nie zwróci kasy za zabiegi.

Gość w każdym tak samo
Z ZZO w większości szpitali jest podobnie, niby jest w ofercie, ale jak przychodzi do czego, to akurat nie ma anastezjologa, albo akurat ma operację. Jeśli chodzi o CC, to anastezjolog zawsze się znajdzie. Wiadomo, to w końcu operacja.

kolezanka rodziła rok temu w maju, chciała wybrac ujastek ale jak pisałam powiedzieli jej ze z ZZO , moze byc problem, wiec wybrała inny szpital. za miesiac rodze tez mysle o ujastku, ale nie chce tam na razie dzwonic z pytaniem o zzo, bo wiadomo jak jest odbierze peilegniarka i powie ze jest zzo, ale w praktyce moze byc cos innego, czekam na oddzew od dziewczyn które w tym roku tam rodziły SN i dostały zzo bez problemu.

upppp- dziewczyny napiszcie prosze jesli ktoras z was rodziła w ujastku jak to jest z zzo !!!!!!!!!!!!!!

Gość mamamama26
ja miałam cc ale z tego co wiem to dają bez problemu - tylko musi być lekarz anestezjolog - 1 przeważne jest przy cc a drugi jak niema nagłego przypadku czy coś to ci da zzo- ale tak jest w każdym szpitalu - lekarz może poprostu niezdązyć ci dać bo jest zajęty czymś innym