Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DartaMarta

Pół rodziny wymyśla jakieś głupie imiona dla mojego psa, a on ma już imię wrrr

Polecane posty

Gość DartaMarta

Kupiłam sobie psa- szczeniaczka rasy beagle i moja rodzina się we wszystko wtrąca. wymyślają psu swoje jakieś inne imiona i wołają go całkiem inaczej niż ja. Mieszka z nami moja siostra z mężem i małym synem to ten syn mówi na niego lolek albo łatek. denerwuje mnie to bo pies ma już swoje imię wpisane w książeczkę, które ja mu nadałam i nie chce żeby ktoś nazywał go inaczej. nie rozumieją ze krzywdzą tym też psa, bo nie będzie w końcu wiedział jak się nazywa.

Gość uruha_ra
rozumiem bo u mnie dokładnie to samo było w domu...

Gość ciapalajka
nazwij go Lech Kaczyński

Gość DartaMarta
Jak go przywiozłam to od razu wszyscy zaczeli mówic "to jak go nazwiemy" ja mówie że on już ma imie, a oni eee brzydkie, wymyślmy jakies inne i zaczeło się, ze maly moje siostry nie da rady wypowiedziec. zaczeli wymyślac jakieś łatki puszki itp. jak im wytłumaczyc ze pies ma już imię

Gość lululaska
niech pies sam powie im : Jestem (i tu imie)

Gość jbsuihdfeuaf
A jak się pies wabi? :) Ja bym taką rodzinę wybiła, kurfa, pojebańcy :o

Gość DartaMarta
Ma na imię Flavi Albo moja siostra pyta swojego synka "jak nazwiemy pieska" Jakby to była ich decyzja. tysiaka na pieska się nie chcialo wydac, ale już wymyślac mu imiona to się chce

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
Nie denerwuj si tak. Powiedz im, że to Twój pies, więc nazwalaś go tak, jak Tobie się podobało, a jak zaczną te swoje gadki, to zapytaj dlaczego Cię ignorują i po co to robią.

Gość tyle potrzebujących psów
w schroniskach, a ty wydałaś tysiaka na beagla :(

Gość gowniary zajmijcie sie nauka
to nie mozesz im powiedzieć "to jest mój pies, ja płace za jego żarcie i leczenie, ja go kupoilam i ja wymyśliłam mu imię. Nie musi sie wam ono podobać, ale nie wymyslajcie mu innego. Chcecie puszka, to sobie kupcie psa i tak nazwijcie. dla psa jest ważne, wiedzieć jak się nazywa i wprowadzając w jego życie taki zamęt, robicie mu krzywdę. Imie psa to moja suwerenna decyzja i nie zycze sobie ingerowania w to"

Gość tygrysbengalski
boszzzzz........ czemu tylu ludzi na kafe ma problem z wyrażeniem swojego zdania. Pytania typu "co mam zrobić" już mnie wkur****. PO PROSTU POWIEDZIEĆ TO CO TU TERAZ NAPISAŁAŚ SWOJEJ BEZNADZIEJNEJ RODZINIE.