Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdfdfsdfsd

Jaka jest szansa na ciaze?

Polecane posty

Gość kjdfdfsdfsd

Kochalam sie pare razy z moim partnerem bez zabezpieczenia, ale za kazdym razem trwalo to mniej niz minute bo przerwyalismy i on zakladal prezerwaytywe. Ostatnio dostalam plamienia w srodku cyklu i zastanawia mnie czy to mozne byc oznaka ciazy. Ciaza nie bylaby teraz dla nas tragedia, wiec sie jakos bardzo nie martwie, ale jestem ciekawa co te plamienia moga oznaczac. dzieki za pomoc

plamienie albo oznaczało owulację albo było to plamienie implantacyjne związane z zagnieżdżeniem się jajeczka w macicy (czyli ciąża) jeśli żadne z tych to możliwe też że masz jakąś infekcję intymną, nie wspominasz jednak o innych objawach więc raczej można to wykluczyć

Gość kjdfdfsdfsd
tak, nic innego mi nie jest, nic mnie nie swedzi, nie boli ani nic takiego. mialam juz wczesniej kiedys infekcje i nie mam teraz zadnych takich objawow. w tym miesiacu zaczelam rowniez brac tabletki anty, ale uzywamy jeszcze gumek bo slyszalam, ze tabletki nie dzialaja od pierwszego opakowania.

czyli te stosunki były poczas brania tabletek juz? no to przeciez jestes zabezpieczona a plamienie to wynik przyzwyczajania sie organizmu do tabletek hormonalnych - bardzo częste na początku brania