Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce poznac opinie

moje piersi do oceny zdjcia

Polecane posty

Gość tępakiii
sutki wydają się duże bo "im" ciepło :) jakby były ochłodzone to pięknie by brodaweczki sterczały mmmm

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kazdy facet ci powie ze woli mniejsze ale jedrne i z malymi sutkami :-)

Gość dla mnie tragedia
po chuju wolisz swoje, wlasnie widzimy tu wszyscy jaka zakompleksiona jestes, sama ich pewnie nienawidzisz i placzesz w poduszke a chcesz sie tu dowartosciowac opiniami prawiczkow ktorym staje nawet jak jada na rowerze. mam 70B i czy leze, czy stoje sa mega fajne :)

Gość tępakiii
sranie w banie to mnie zaden facet nie chciał :)) a mój kocha moje piersi , wręcz uwielbia, więc niewiem po co zbędna dyskusja

Gość dobre dobre .
aaaa no to sie wydalo taaaaaa czemu masz takie jedrne i stojące, bo po prostu nie ma ci co obwisnąc, jestes plaska jak decha buahaha

85C mam i pytam co w tym malego???????

Gość chce poznac opinie
taaaak akurat ty masz C tak jak ja mam A :D decha :D klamac to ty se mozesz.... :D narka wszystkim 🖐️

Gość dla mnie tragedia
Juzek- co gorsza starek mortadeli ;) i dzieku Bogu, ze nie ma mi co obwisnac :) przynajmniej nie ma roznicy jak sciagne stanik bo sa piersi w tym samym miejscu. Za to autorka jak sama przyznala nie lubi chodzic w staniku bo pewnie nie chce nikogo oszukiwac, i woli zeby od razu kazdy widzial jakie zwisy a nie uciekl po zdjeciuu stanika :)

autorko zauwaz ze kompelemnty prawia tylko prawizki tutaj ktore ostatni raz widzialy piers u mamusi :-)

Gość nie gadaj tyle bo ci
dla mnie tragedianie martw sie moze ci jeszcze urosna.... ile masz lat? 13? to na bank ci urosna nie martwic sie na zapas glowa do gory :) no niestety zawsze tak jest ze malobiusciaste zazdroszcza duzobiusciastym ale naszych cial nie zmienimy wiec glowa do gory bedzie dobrze

Gość lilijilji
chyba sobie zartujecie, ze faceci wola male cycki. jezeli by tak bylo to Playboy, CKM i inne tego typu gazety, zostalyby pozamykane, bo nie byloby popytu. facetmoze wam powiedziec, ze woli male. ale w zaciszu domowym bedzie sie podniecal ogladajac baby z duzymi cyckami w necie.

prawiczki ktore nawet nie wiedza jak sie piers pisze :-) zachwacaja sie takimi woreczkami JAK tWOJE: a klamac nie musze zazdrosnico. pewnie ty mi zazdroscisz bo starsza jestem od ciebie a piersi jak nastolatka mam :-) do tej pory kazdy facet nimi byl zachwycony. autorko dzieki za topik :-) pozbylam sie wszystkich kompelksow :-) jestem mega sexy :-) czego ty o sobie juz teraz powiedziec nie mozesz :-O

Gość KATYYJA
tak w ogole po co ty tutaj przyszlas. prosisz o ocene ludzie oceniaja a ty sie wykłócasz i wpróbujesz wcisnac swoje zdanie? ktos mowi ci ze wielkie bronia cie dziewczyny z malymi po czymmowisz ze wolisz takie niz byc deska juz cie nie lubie jestes idiotka, i wcale nie lubissz swoich piersi

okrytne zwisy a te myslala, ze sie nimi pochwali. masakra, stara a glupia.

Pieprzenie, że desperaci. Złośliwe jesteście i tyle. Cycki są fajne a że ktoś ma odmienne zdanie i podobają się to od razu prawiki, geje. Ogarnijcie kobietki bo straszną zawiścią pałacie do siebie nawzajem.

Gość grodzkie
a ja widze ze wiekszosc jest jednak na tak a na nie tylko 2 paranoiczki tak wiec mowie ja bym possal takie cycunie a facet to facet napewno nie zazdrosci jak niektorzy tutaj

Gość tępakiii
miska C to jedna z najlepszy mozliwych misek ani za duze ani za małe :) no i B jeszcze ujdzie ale reszta to albo wielkie obciązniki albo male dyndałki

Gość dadadada
super piersi !! bardzo kobiecy ksztalt ;)pozazdroscic;)

ale co w nich fajnego? cycki typu jamnik nie sa fajne i juz.

Gość dla mnie tragedia
Ty tez autorko pod innym nickiem glowa do gory, moze jeszcze cwiczeniami doprowadzisz je do ladu i ogarniesz suty :* Skoro jej zalezalo na opinii facetow ktorz siedza na KOBIECYM fotum to osiagnela to czego chce :) Tylko na przyszlosc miej bardziej wygorowane ambicje ;)

Gość MasażystaTomek26zGdyni
chce poznac opinie: Widziałem wiele, ale twoje przebijają wszystkie, chciałbym je zobaczyć w realu, masaż całego ciałka masz u mnie GRATIS:) Skąd jesteś? :)

teraz bedzie z pomaranczy napierdalac sobie pochwaly, zalosne i jakze typowe :D

niom :-) coraz wiecej wielbicieli obwislych woreczkow sie pojawia :-) oj przerastaja wszystko...faktycznie jakie piekne :-O

Gość chce poznac opinie
wiecie co zasmucil mnie troche ten topik ale wcale nie ze względu piersi tylko dlatego ze dziewczyny takie zawistna moga byc :( gdybyscie napisaly ze wam sie nie podobaja to ok ale odrazu ze odrazajace i tym podobne epitety, tak bardzo wam za skore zalazlam tymi piersiami ze tak mi chcecie dogryzc? przykre to, zeczywiscie na kafe same zlosliwce siedza

Gość do autorki tematu...
siedze wlasnie z kolezanka, pijemy piwo, i weszlysmy dla beki na to forum. Myslalam, ze ten temat to kolejne jakies slynne "provo" , ze niby 21 latka z piersiami jak kobieta 50 letnia. Ale skoro dalej trzymasz sie tego, ze masz 21 lat i rtakie piersi to, to nie jest powod do domy :( ALE DZIEKUJEMY ZA WYLECZENIE KOMPLEKSOW :D :D :D pokaze ten temat wieczorkiem kolegom i napisze jakie bylo ich zdanie :D

Gość uczennica89238923
paskudne ogromne sutki :o

Martva Co Ty tak kobieto jadem plujesz? Dorosła kobieta a klnie jak ta mała lookrecja. Twoim jedynym argumentem jest to, iż jest to forum kobiece? No jak tak to trzymaj się dalej.

Gość dla mnie tragedia
idiotko glupia, przeciez na poczatku wyrazalysmy swoja opinie po dobroci, zaczelas siac zamet i gardzic kazdym kto nie pisze przychylnych opinii, wiec o co Ci chodzi ? ;)