Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce poznac opinie

moje piersi do oceny zdjcia

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz czym mi weszlas za skore? ze mnie wyzywalas od starych bab :D i na serio nie chce cie dolowac ale faktycznie jestem 15 lat starsza od ciebie i mam sie czym pochwalic...sorry..nawet jesli jest ciezko Tobie w to uwierzyc..a ty weszlas i podalas brzydkie nieschludne zdjecia i myslisz ze beda same komplementy...wez sie za ciwczenia i gimnastyke bo za 15 lat beda wisiec ci do pepka :-O

Gość chce poznac opinie
MasażystaTomek26zGdyni jestem z daleka niestety

Gość dla mnie tragedia
zgadzam sie z tym zebys zaczela cwiczyc, moze podciagnie je to do gory, bo sutkow juz niestety nie zienisz, a to one najbardziej niekorzystnie wplywaja na ich wyglad. I nie wiem po co zaczelas pisac jakies wytwory swojej wtyobrazni na temat piersi kobiet ktore tylko pisaly prawde. To my mamy Twoje zdjecie i to nasze opinie sa prawdziwe :)

Gość chce poznac opinie
ale ja wcale nie weszlam tutaj zeby zbierac komplementy, ja mam swoje zdanie o moich piersiach i go nie zmienie nawet gdybys mi pisala co 2 minuty ze sa obrzydliwe :P sa gusta i gusciki komus sie moga nie podobac no i dobra niech sie bie podobaja :) ale zeby sie tak klocic o durne piersi ? heh a 36 lat to wcale nie jest tak duzo tylko troche mi sie dziwne to wydalo ze niby juz taka dojrzala wiekiem kobieta a tak sie wykloca z 15lat mlodsza dziewczyna o glupie cycki c ycki nie sa najwazniejsze ludziska pamietajcie o tym i nie popadajcie w kompleksy :D jak qidac moje piersi nie wszuyskim sie podobaja a ja mimo to je barddzo lubie :D

Siedzisz tu no0n stop na babskim forum i sie madrzysz, idz w chooj. Ja tylko ucze pokory, to nie sztuka cycami swiecic i to takimi :o

ja wyrazilam swoje zdanie i wybacz ale jak weszlam na twoje foty to mi sie niedobrze zrobilo...a ty od razu ze musze byc stara zazdrosnica z flakami do pepka...nie, nie jest tak!..ale jak wstawiasz zdjecia to musisz sie z tym liczyc ze nie wszystkim sie spodobaja :-)

ja sie z toba nie wyklocalam dziecko. wyrazilam swoja opinie, ze nie podobaja sie mi twoje piersi. to ty zaczelas na mnie najezdzac.

Gość gfdlhkdophop
"c ycki nie sa najwazniejsze ludziska pamietajcie o tym i nie popadajcie w kompleksy " rzekło dziewcze 21 letnie ktore dalo swoje cycki do wgladu publicznego ;) nie no rece mi opadają.. widze, ze zaburzenia jakies osobowe tez sa

Martva Uczysz pokory? :D To może zacznij od siebie. Co Cie boli kto siedzi i gdzie siedzi? Wolny kraj więc to Ci powinno zwisać. Kultura Ci nie zaszkodzi. Możesz spróbować, to nie boli. Tym bardziej gdy masz te swoje 36lat (chyba, że to nie Ty)

Gość MasażystaTomek26zGdyni
chce poznać opinie: Piersi masz bardzo ładne, sutki proporcjonalne do ich wielkości. Moja podpowiedź: ćwicz, biegaj, pływaj, używaj odpowiednich kremów do ciała i chodź na masaże ujędrniające całego ciałka - najlepiej do mnie do 3miasta:) Nie przejmuj się opiniami, w większości są one pisane przez zakompleksione, zazdrosne baby:) taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: może pokaż nam czym ty dysponujesz...

zauwaz ze wiele osob napisalo ze masz brzydkie zwisle piersi i ogromne sutki...nie wyglada to za bardzo estetycznie..mnie jakos do dzisiaj nikt nie powiedzial ze mam wiszace flaki i wielkie sutki. a wiec przyjmij do swej wiadomosci, ze nie wzsystkim sie takie niezadbane piersi podobaja.

niunieq czy jakos tak - mam 20 lat :D pomyliles mnie z kims i napierdalasz farmazony :D

Gość dla mnie tragedia
Tomku irytujesz mnie ;) masazysto od 7 bolesci...

Martva Dlatego jakbyś nie zauważyła w nawiasie napisałem że mogę się mylić. A czy to zwalnia Cie od kultury? hehe no proszę Cie.

PS. Większość 36 latek jest straszna! Wiecie tapeta na twarzy, tipsy, modna fryzura, a pod spodem średniowiecze:) Znikomy % Polek dba o siebie i poważnie źle mi się robi, gdy przychodzą takie flaczki i każą się masować... no cóż KLIENT NASZ PAN zarobić trzeba:)

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: może pokaż nam czym ty dysponujesz... tak, pewnie zeby prawiczki mialy sie na co patrzyc :-) nie musze wstawiac zdjec by cos udawadniac...

tak bys sie zdziwil chlopcze jakim "flaczkiem" jestem :-) 1. nie mieszkam w PL 2. nie nosze make-upu, nie pale, nie pije 3. uprawiam sport od 14 roku zycia i to codziennie 4. nie mam dzieci. bys sie zdziwil ;-O

no zegnam. autorko dam tobie tylko jeszcze jedna rade : zadbaj o siebie dziewczyno. teraz jestes mloda i masz 21 lat i myslisz ze tylko teraz sie dobry wyglad liczy a ludzie po 30-tce to juz staruchy i wyglad jest obojetny..i tu sie mylisz..jak zadbasz za siebie za mlodu tak bedziesz miala na starosc... 🖐️

Gość dla mnie tragedia
ja86sia kolejna sie urwala z choinki, opi ie byly, ale skoro komus nie odpowiadaly negatywne opinie, i zaczal jechac po nas, to w odwecie robilysmy to samo :)

wez sie za sport autorko! bo za 15 lat bedziesz plakac i nie bedziesz zdjec wystawiac nigdzie :-O

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: o tak zdziwiłem się bardzo, w swojej odpowiedzi podałaś typowe argumenty! Mogłaś się mocniej wysilić, albo nie wysilaj się bo ci rozstępy popękają:)

zimbaa nie widze zadnego podobienstwa :-O bo Twoje sa wlasnie jedrne i stojace a autorki wcale. no i ladniejsze sutki masz. to sa ladne piersi.

Masazysta a rozstepy skad mam miec? slucham? dzieci nie mam, sport uprawiam i niby skad ?

Gość Donald Walikoński
Cyce jak donice.:P

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: Tak jak pisałem wcześniej w tym wieku kobiety mają już różne paskudztwa. Możesz pisać o sobie och i ach, ale prawda i tak jest brutalna... buziaczki:)

Gość A teraz może ktoś pokaże
swoje jądra. :D

to przykro mi ze znasz same niezadbane kobiety w moim wieku. ja siebie do tego nie licze. wiele zalezy od tego w jakim kraju sie zyje i czy ma sie dzieci. ja zyje w kraju gdzie osoby kolo 30-tki koncza studia i sa nadal widziani jako mlodzi a niejak w PL kobiecie 30 lat stuknie i trumna :-O