Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krups

nie mam loginu i hasła na poczcie ONET ale jak zobaczyłem dzieło dziennikarza

Polecane posty

Gość krups

to mnie się scyzoryk w kieszeni otworzył i mam wielką ochotę rzygnąć na dziennikarza ONET, który napisał artykuł pod tytułem : Banki żądają dodatkowych zabezpieczeń od kredytobiorców http://biznes.onet.pl/banki-zadaja-dodatkowych-zabezpieczen-od-kredytobi,18493,4791699,3030295,51,1,news-detal Tagi: kredyty, kredytobiorca, banki Rozmiar tekstu: standardowyRozmiar tekstu: średniRozmiar tekstu: dużyDrukuj IVONA Webreader. Wciśnij Enter by rozpocząć odtwarzanie Banki żądają dodatkowych zabezpieczeń od kredytobiorcówdzisiaj, 20:22 Rekordowo drogi frank szwajcarski wzbudza zaniepokojenie instytucji finansowych. Przy kursie 3,48 - 3,50 zł za franka wartość kredytu przekroczyła wartość nieruchomości. Zagrożenie takie może dotyczyć nawet 200 tys. polskich rodzin - uważa Marcin Krasoń z Open Finance. Czy banki mają prawo sprawdzać klientów i dlaczego to robią? Odpowiedź w materiale wideo. Takiego debila za pisownię to należy utopić w szlamie kloaki natychmiast !

Gość krups
normalnie analfabeci

Gość krups
prawidłowo po 'polsku' piszemy RZĄDAJĄ pacanie , jeżeli jeszcze nie wiesz jaki błąd popełniłeś szmato dziennikarska !

Gość destrukcja to jestem ja
przepraszam bardzo, ale dlaczego usuwają moje tematy????

Gość wyluzowana madzia
oj, chyba dawno nie ruchales:)

22:26 [zgłoś do usunięcia] krups prawidłowo po 'polsku' piszemy RZĄDAJĄ pacanie , jeżeli jeszcze nie wiesz jaki błąd popełniłeś szmato dziennikarska !" Prawidłowo po polsku piszemy Żądają !

Gość ale wtopaaa
to prowokacja czy naprawde jestes taki glupi analfabeta?:D