Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 25444yy

spotykania z byłym....bez happy end'u

Polecane posty

od jakis 2 miesiecy mam kontakt z byłym, od miesiaca znów sie spotykamy, miło spedzamy czas, pisze dzwoni do mnie co dzień, całujemy sie jezdzimy na wycieczki na weekend, kochamy sie...ale nie mówimy o powrocie.....wtedy nam nie wyszło..mielismy jedna straszna kłótnie przy jego rodzinie i sie skonczyło....moja rodzina tez ma zal do niego ....nawet głupio by było sie znów pokazac razem:O z jednej strony chce to zakonczyc..z drugiej nie chce zrywac kontaktu...masakra:O

Gość pytalinkamuminka
strach iść do przodu , żal się cofać , nie polecam , dwa razy ta sama rzeka, nie! to nie wychodzi

co wy z ta rzeka, rzeka zmienia nurt;) wiem ze czasemw ychodzi, ale w duzej mierze rozstalismy sie z powodu tego ze darzył mnie ogromna sympoatia a nie miłościa;) wiec nie chce sie znów pakowac w bagno..a moze chce a sie boje

szkoda ze tak jest wiem ze on załuje ze tak jest...bo w zasadzie uwaza mnie za idealna kandydatke na zone;) ale niestety serce nie sługa chociaz tak mysle ze emocjonalnie to on spaczony jest i sam nie wie co to miłosc

uuu to daj se z nim siana. poważnie, spotykajcie sie dalej ale juz tylko na poziomie koleżenskiem i nic wiecej bo szkodaa czasuu

chodzi o to ze nie wiem czy umiemy..mielismy sie spotykac kolezensko..wystarczyły 3 luzne spotkania...długie rozmowy cisza, napiecie, spojrzenie w oczy, ....i:*

heh no tez tak miałam, no ale jak juz mowilam mi wyszlko, i jak narazie jest ok. ale w twojej sytuacji poważnie chyba bez sensu, albo odpocznijcie od siebie, dajcie sobie czasu wiecej ale nie tydzien tylko z miesiąc lub dwa

Gość hmhm...na twoim miejscu
bym sie zastanawila czy chce byc jego emocjonalna maskotka....skoro nie kocha Cie to "używa" Ciebie, wykorzystuje Twoj cenny czas i energie plus emocje ktore moglabys wykorzystac na szukaniu normalnego zwiazku