Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana 25

przeczytajcie to!! debile prawie zabili swoje dziecko!!

Polecane posty

Gość zakochana 25

Para polskich turystów na wakacjach na chorwackiej wyspie Krk zostawiła swoją sześcioletnią córkę na 45 minut w samochodzie. Dziewczynka doznała bardzo ciężkiego udaru, jej mózg i inne ograny zostały uszkodzone. W stanie śpiączki przebywa w szpitalu. Rodziców policja ukarała grzywną Do szpitala w miejscowości Kantrida trafiła sześcioletnia dziewczynka z Polski, którą rodzice, przebywający na wakacjach na chorwackiej wyspie Krk zamknęli na 45 minut w nasłonecznionym samochodzie. Doznała bardzo silnego udaru słonecznego. - Dziecko doznało obszernego udaru mózgu - donosi portal "Blic Online". Jak informuje portal, w sobotę, kiedy doszło do wydarzenia, temperatura przekraczała 30 stopni, a w samochodzie mogło być ponad 50 stopni Celsjusza. - Dziecko ma uszkodzona wątrobę, nerki, pojawiły się zakrzepy krwi - powiedział dr. Igor Pepic, zarządzający oddziałem pediatrycznym w szpitalu. Jak stwierdził, udało się ustabilizować pracę organów, jednak sam mózg cały czas jest poważnie uszkodzony. - Dziewczynka znajduje się w stanie zbliżonym do śpiączki. Nie reaguje na bodźce. Obecnie jej życiu nie zagraża niebezpieczeństwo, ale nie wiadomo, jak będzie wyglądała rekonwalescencja. Prognozy nie są dobre i najprawdopodobniej przez długi czas będzie skazana na czyjąś pomoc - powiedział dr. Pepic. Właśnie się wprowadzali. Na dziecko nikt nie zwrócił uwagi Jak podają chorwackie media, rodzice dziecka, para 31-letnich Polaków, właśnie wprowadzali się do apartamentu na wyspie Krk. Zostawili dziecko na ok. 45 min. Gdy powrócili do samochodu, dziewczynka była nieprzytomna. Rodzice należeli do grupy składającej się z kilku polskich rodzin z dziećmi. Jednak kiedy wprowadzali się do ośrodka, pozostałe dzieci bawiły się na zewnątrz. Na dziewczynkę nikt nie zwrócił uwagi. Jak donosi chorwacki portal "Dnevnik", policja ukarała rodziców dziecka grzywną, stawiając im zarzut zaniedbania. Źródło: Alert24.pl

Gość jhghjgjhghghgjhghjgh
no i mamy rodziców pokolenia ćpania i internetu.

Gość maja co ma jaja
o ja pierdolę :O

Gość co oni robili przez 45 minut??
Chyba postanowili uczcić wprowadzkę do apartamentu bzykankiem, bo co mogli robić przez 45 minut? Ile czasu zajmuje wniesienie walizek? Powinni dostać zarzut usiłowania zabójstwa.

Gość bardzo chamski cham
ręce kurwa mać opadają ja o swojego psa dbam lepiej niż niejeden rodzic o dzieci ciekawy czy by im było miło siedzieć przez 45 minut w rozgrzanym aucie bezmyślność jakiś zanik empatii straszne

Gość mrocza strona nalesnika
koszmar ci rodzice to jakies patologiczne mordy chyba

teraz te matki są takie popiertolone, że szkoda pisać:o np dzisiaj jechałam samochodem a baba sruu przez ulicę przechodzi a za nią dwójka berbeci:o no przecież jakbym jechała szybciej to bym je rozjechała:O dopiero jak się zatrzymałam to baba się rzuciła za tymi dziećmi i wtedy je za rączki przeprowadziła a tak to szła w najlepsze i goowno ją obchodziły:O