Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolejnydzienzycia

jaka opinie maja u was Niemcy?

Polecane posty

bo u mnie maja taka, ze to co lubia najbardziej to SSAC swoje kutasy jak TEN OSTATNI NIEDZIEL. Bo czemu nie umiem mu dac rady - taka moralna. Leja ze powinnam mu dac rade. To prawda, ale tak sie CHUJ dobrze nazwal, ze nie umiem. Jego sie ogrywa nazwiskiem wiecie. I znam takie nazwisko i PYK! juz go nie ma. Ten ostatni niedziel - ta ostatnia szmata. On bierze do ust bo ciagle pisze a powinien... nie wiem co ale cos innego. Deklamowac wiersze i tyle. A u was? Jaka maja opinie Niemcy. Piszcie smialo i tyle. Po co im te rodowody i tak skoncza w piecu za morderstwa. Za gwalty. Morderstwa jeszcze gorsze :(

Niemcy to szmaty. Jak bedziecie wyzywac ich od OSTATNICH SZMAT to nic wam nie zrobia. Bo to jest prawda OSTATNIE SZMATY to oni. ZERA tez moga byc, ale szmaty jeszcze lepsze. Oni i ich ciuchy. A ja wiem rozne rzeczy od Boga i mi nie dadza rady wiecie. I tyle :(

Ja sie nie moge tam wrocic bo zaraz mnie gwalca. No to teraz - zabiliby mnie. Nie chce ich i tyle. Wole robic co innego niz stac o tych pedalow. Ale kazdy kogos zabil , kazdy. Po co ja sie tym przejmowalam. Ale nie wiedzialam tego. Najwazniejsze ze mlodszy ocalal i zas to samo no ale... przynajmniej jakies tam cos wspolnego. I wiecie ja nie jestem od Tolstoja - no tam jakos jestem ale mieli durnie zrobic mnie z Afryki. I wesolo by bylo i spiewaja. I wiecie - w Rosji nie spiewaja? Ale wiecie - susza by byla, wypaliloby wszystko i straz zajeta, gasic by nie musieli no a tak... bo zle pomawiam POLSKE. Polski nie ma jest tylko JEDNO WIELKIE DZIADOSTWO. Bo gdzie ja mieszkam? W RFN? Nie zrozumialam i taki koniec. Uhhh... a jakbym mu pwoiedziala ze mieszkam w JWD - zrozumialby? Nie. No to czemu ja mialam ZART zrozumiec. Co za dekiel i tyle :(

Wszystko przez złodziei - tłumaczy Hbner. Nie mówi wprawdzie jakich, ale można się domyślić, że przyjeżdżają do jego miasta z Polski. Od 2007 r. liczba kradzieży samochodów na pograniczu wzrosła o 250 proc Znikają też maszyny rolnicze, sprzęt budowlany, a nawet pokrywy kanałów, które zabierają polscy złomiarze. Liczba zwykłych kradzieży poszła w górę o jedną trzecią. Ani polska ani niemiecka policja ze złodziejami sobie nie radzi. - Ostatnio musieliśmy wystawić straże przed sceną rozstawioną na szkolne dni muzyki, bo i ją by ukradziono - mówi Hbner radiu RBB. I dodaje, że politycy w Berlinie i Poczdamie, stolicy landu Brandenburgia, do którego należy Guben, zostawili ich na pastwę losu. - To, co proponuję nie jest politycznie poprawne, ale wyrywkowe granice uspokoiłyby ludzi - mówi burmistrz.

Gość Deutscher78
Hoch lebe Deutschland!

Fajnie, ze macie TAKA SAMA opinie o Niemcach jak ja. Szmaty i ZERA. Te zera to tez niezle pomowienie. Ale tak jest jak jest. Od kogo ja jestem? oni chca wiedziec. Na Zachodzie od Tolstoja. A gdzie indziej prawda. A tam sie nie nalezy prawda. Bo jedno klamstwo wiecie. o co mi chodzi kazdy kogos kropnal. I stacja Drogi Krzyzowej PAN JEZUS NA SMIERC SKAZANY - kto wam sie da. Jakos to wygladalo - proces jakby wcale, ale cos tam jest, a to wszystko co jest na tym Zachodzie? Co to ma byc. Kto to powie glosno JA W POLSCE. I co dalej? I tyle :( No gej, lesbijka - to jeszcze nic nie znaczy. Ja znalam lesbijke w Polsce - i byla normalna i klepy miala na miejscu, kasa wiedziala co to jest, w szkole nie powinna uczyc - dobrze to wiedziala, kontakt sie urwal. Przez nia nie mam brata i slusznie. To nic ze mi zycie rozwalila - kto wie czy przez nia nie dostalam stalej pracy, ale kogo to obchodzi na zachodzie. Bo wiecie te glupie szmaty odbieraja mi brata, a jak sie zabije? Ja mam 2 siostry niezywe. Ja z nim powinnam miec kontakt. Jezeli nie to ktos powinien siedziec bo prawdopodobnie za ojca ktos siupnac powinien i tyle. Sie stracil. Gdzie on jest. I pasuje za niego nawet zabic. Zostaje kontakt przez paprotka ale slaby. To sa powazne rzeczy a co robicie - latacie, ze uczen przeze mnie sie zabil, a brata mi zabieracie. Bo przystojny no i co z tego? I co to osiagnal. Dzis pracuje jutro nie. Moga sobie te PUSTE PALY co chca, ale po prostu niech wszyscy sie trzymaja ode mnie z daleka bo jak przywale w leb to przynajmniej wiem za co pojde siedziec. Wezme cos ciezkiego jak przywale w te durne paly to leb na dwie polowy sie rozleci - tacy sa wszyscy piekni, a on najbardziej. Ale matke ma i moze byc - NIECH SE TEZ JA ZEZRE jak dla mnie, a poszlam z tego powodu - niech se ja zezre, tego brata, JEGO OJCA - jak mu sie jego nie podoba niech se pozna innego moze jest bardziej PRZYSTOJNY i tyle. I CO MNIE TO MIALO OBCHODZIC na 3 miesiace. A jesli powinno to mialam wiecej wiedziec i tyle. I musze sie pogodzic jak widze ze jak chce wrocic to iwonka zawsze bedzie wazniejsza ode mnie. No wiecie - no to siksy jakies, idiotki kompletne - wariatki i tyle. Ile ja mam lat sluchajcie? Co ja z nimi mam hihihi tak? No to juz bylam na studiach. Dawno temu. To w akademiku hihihi i tez ledwo przezylam. Tam spadac ode mnie i tyle :(

Wy tego nie rozumiecie - pewne rzeczy sa nie do ogrania na tym swiecie - na przyklad strach ludzki. Bo co wlazil pod stol i straszyl. Straszyl ze strachu. Juz sie zaburzyl. Nie wiem kogo sie bal. Bal sie bo robil zle , bal sie kary. Bo smieja sie ze on jest do psychiatry. Cos tam mu sie nie podobalo i tak reagowal jakos ze najlepiej jeszcze maska na twarzy i zeby sie go bac. Ale czemu? Ojciec plywal na morzu - co oni mieli w domu? Moze sluchajcie przywozil jakies maski - skad on to wzial, totemy. On sie z tego zaburzyl caly. Czyje to jest? Jakies szamany , byle co - tam ludzie maja jakies piora jakies byle co. Bral to ogladal, moze zwedzil cos. Tak pasuje. Niech sobie idzie do psychiatry i sie leczy. Czemu? W nim jest duzo zlosci . Niby jest dobry i OK, a wystarczy go tyrpnac, a juz reaguje jak pirania kurde - HAPS! i juz dziki pies. No to jest zle. Nie dotykac, nic nie robic. No sorry ale myslenie malpy z Afryki. Trzebaby malpy pobadac. Moze takie sa. Dobrze, dobrze, dotkniesz - wrzask, wszystko zle. Czemu to tak jest. Ze strachu. Tak strach dziala. On sie boi. Ta paprotka tez rodzaj makijazu. A wiecie skad to wiem bo raz bylam w mieszkaniu ksiedza wiecie i krzyza to tam nie widzialam, a pelno masek bylo roznych takich z Afryki i tak pomyslalam - krzyza to nic, ale takie tam swinstwa rozne to zbiera i co to spi tak w nocy i sie tak nie boi i tyle. Bo on chyba patrzal na jakas maske i mial miec krzyzyk i sobie ograc te maske. I tak zaczelo go wciagac. Jeszcze 10 innych rzeczy, ale to najbardziej i tyle. Tak mi pasuje jeszcze te piranie w tym akwarium tez zle co innego. Ale kto to mial wiedziec. I pozniej mu sie to morze stracilo bo od ojca je mial. Bo czemu ktos mial siedziec za ojca - bo poszedl z morza, ale morze mial i wtedy sie idzie siedziec. Bo czemu on nie jest na morzu - bo nikt nie poszedl siedziec i tyle. I tak sie morze gubi. Lubili go czy nie morze mial i odwalcie sie wszyscy i tyle. No i koniec piesni, a najbardziej durna Iwonka i tyle. Mialam wziac i trzasnac nia w sicane i swiety - ja mialam wiedziec, ze ta szmata mnie tak urzadza. Niech Bog broni zeby ja spotkala bo jej reszte kudlow wyrwe bo o zdrowie stalam zamiast o obiad, rodowodu nie znalam i tak skonczylam i tyle. I koniec - odwrotu nie ma no ale. Zal mi tej matki tego mlodszego, ale wiecie - nie rozumiala, ze na policje zostawalo go dac. Nie po kariere tylko zeby mogl mieszkac z nia. Po co tam gdzies lazic. A reszta wiecie no to tak bylo jak bylo jak bylo. Bo wszystkim zycze kariery a sobie nie. No wiecie - nawet z tej policji BO TO WIEM mogl isc sobie na morze i tylko - moze i chcial, ale jak miec morze z powrotem. I tego nie wiedzial i kto wie co tam bylo. To nie jest tak, ze jest normalna rodzina i ktos sie traci, jeszcze ojciec. Dla was to jest normalne? To po co szukacie Iwony Wieczorek. Stracila sie i nie ma i tyle :( Bo no przeciez bez sensu wsyzstko kompletnie :(

Gość AHHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
moglas zostac w de. dziewczyno. zmarnujesz sie w tej polsce Noxi. a jak po niemiecku kumasz to jedz tam a co? :-)

Niemcy- ciepli ludzie, otwarci, mili, usmiechnieci...to w nich lubie...nie wszyscy tacy sa ale ja wole myslec o pozytywach nie o negatywach, wiec mysle o nich cieplo LUDZIE SA CUDOWNI:)

Niemcy- ciepli ludzie, otwarci, mili, usmiechnieci...to w nich lubie...nie wszyscy tacy sa ale ja wole myslec o pozytywach nie o negatywach, wiec mysle o nich cieplo LUDZIE SA CUDOWNI:)

ja juz 25 lat w de. zyje i git.

No i dobrze ze wrocilas Noxelio do Polski przynajmniej jestes normalna. On mial matke niedoszla aktorke wiecie, ojca tez telewizji. A np. dziecko a co ona sluchajcie w ciazy robila. Ale moim zdaniem to wszystko jest z ojca. Czemu? Szekspir - dokladnie brzmi POTRZASAJACY WLOCZNIE. A skad wtedy to bylo? Co to na wlocznie walczyli? Plywal BYC MOZE nie mowie ze na pewno po Afryce opowiadal byle co - lali z niego - zostalo mu byc aktorem. No takie rzeczy to sa. Nie wiem - ja tylko pamietam mieszkanie chorego ksiedza i to ze myslalam, ze to nie powinno wisiec na scianie bardziej niz krzyz W MIESZKANIU KSIEDZA na Zachodzie. Gdzie krzyz? myslalam. Niewidzialny. I ten ksiadz zyje ja to wiem i zostawilam obrazki zeby se powesill je i zalowalam ze krzyzyka mu nie kupilam wiekszego bo to jednak bardziej by bylo stosowne choc Maryja tez nie byla najgorsza, ale obrazek krzyza czy wiekszy tani krzyz byl jak najbardziej stosowny i tyle. :(

Gość Donald_ Tusk
Znam jednego Niemca. Nie lubi Niemiec i nawet nie lubi mówić po niemiecku. Mieszka w Polsce dość długo.

Mam nadzieje, ze wiecie po prostu wiele osob ma swoje zdanie na temat wielu innych osob i tyle. Dlaczego wszyscy musza sie ze soba zgadzac i tyle. Dla jednego Iwonka to ideal dla mnie nie. Czemu nie jest idealem ten moj brat dla mnie? Bo ma matke i nikogo wiecej. W sumie sierota i dlatego go odrzucam - ozenilby sie , mial 3 dzieci i zaraz lepiej, a tak? Ale widzicie pracy normalnej nie mial, tak skonczyl jak ja. A matka troche sie pogubila, no dziwic sie nie dziwic, morza nie rozumiala i tyle. No i kazdy przeciez woli kogos z rodzina - zeby pomoc w razie co. Przeciez sam jest z ta matka i tyle. Co to tam wszyscy latacie. On jest z tej Figury taki gwiazdor tez, ale sensu nie ma i tyle :(

pamietajcie: LUDZIE SA CUDOWNI; WIEC CIEPLO MYSLCIE O NICH:) kazdy czlowiek niezaleznie od rasy, wieku, miejsca zamieszkania jest CUDOWNY Niemcy tez:) Polacy tez:) kocham ludzi:)

Taki kawał krązy wśród szkopów tych takich co uważają się za niemców z pochodzenia polakami,turkami,cyganami i innym syfem mieszkającym w byłym NRD gdzie syf jeszcze większy niż w Polsce że bóg tworzył swiat w 6 dni a 7 z przepracowania puścił pawia i tak powstała Polska dla mnie niemcy to tylko Bawiaria lubię tam jeżdzić i bardzo mi się podoba taka faktycznie prawdziwa ostoja niemieckiej kultury, gdzie ludzie witają cie z otwartymi rekami jak jesteś biały

Wiecie - i jeszcze w Holandii to samo co u mnie - wez zabij matke i idz...polowac na rysie i tyle. No wiecie - zycie nie jest proste. Kto ma racje? Ja jestem bardzo rodzinna i nigdy nie wyczyniam rodzinie. Bo czemu nie Iwonka? Kurde cala rodzina w wypadku - jak wie co dalej z nimi. 4 osoby w wypadku. No nie wiem czy to byla NORMALNA rodzina. A jeszcze jakies dzieci - a co jak dzieci nie bedzie? To nie jest tak i tyle :( Przynajmniej dla mnie. I koniec. I sie nie dam nigdy i koniec. Holenderski miala znac, racje mialam i tyle. Zyla w holandii 6 lat tak powiedziala. A ja po 1 dniu moglam sie pakowac i tyle. Bo zle stalam o stala prace i NIE MOGLAM BYC. Dla pracownika moglam byc, ale dla nikogo wiecej. A teraz? Bo czemu nawet mi sie jechac tam nie chce bo widac. Bo zas to samo, a ciezko beznadziejnie. Przepadlam jeszcze przez kase w szkole - tam problemy. Za duzo. Poza tym wszystko gra jak przychodze do siebie - tak to spadaka i tyle :( I koniec :(

no na bawarii sami nazis mieszkaja. pasterzu owiec gdzie oni sa otwarci mili i usmiechnieci to nie wiem :-O jest przeciwnie: do ich ozieblosci trzeba sie przyzwyczaic zeby moc tu zyc. to moje zdanie.

Holandie tez lubie:) Amsterdam...-piekne miasto:) Bawaria...tak zyczliwi , ciepli ludzie:) Owieczko wiecej zyczliwosci do swiata, musisz kochac swoje zycie, wtedy moze i ono Ciebie pokocha:)

wszedzie sa ludzie zimni, zli i podli, ja tam wole widziec dobro w ludziach, na tym sie skupiam, nie na zlych cechach:) ludzie sa dobrzy dla nas jak my jestesmy dla nich dobrzy:)

teraz widzicie wydaje sie(???) ze stalam o domek w tej pierwszej firmie. Zeby sie wyniesc. O to chodzi ze bylo zle i trzeba sie bylo z nimi rozwiesc, ale NIE i tyle. Bo co? Bo wlasciwie czemu nie - i tak nie bylo klucza - zamkniete otwarte. Szkoda ze nikogo tam nie znalalam lepiej bo bym telewizor im wyniosla i spakowala - do auta albo do lasu i tyle. Mialam go do lasu wyniesc to by sie nauczyli wiecie, ze ma klucz swoj miec i tyle. A co ona tam robila ta pani KAC - tak ja nazwijmy - moim pilnowala telewizora i zebym nie farbila o kluczu i tyle, na koniec wyniosla mi walizki i kopnela w dupe i czemu to nie moglo byc po 1 dniu tylko po miesiacu to nie wiem. Ale nalezo sie bo pasowalo mnie wsadzic za pozar bo widze. Tak ludzie sa cudowni - mogli mi to powiedziec bo przeciez i tak bylo to nierealne. Wiecie co oni robili caly miesiac - obmyslali gdzie mnie dadza kogo sie mna pozbeda i tak dalej. Bo czekolady nie byly najgorszy, ale uklad tragiczny. Podjeli probe wyrzucenia kucharki i hauskiperki, biura takze - wszystko na mnie. Bo urwali tabliczke z napisem biuro i tyle :( I to byl caly miesiac ich zainteresowan w tej firmie i roznych podobnych ale np. ze na swietlicy dach byl rozwalony i CALY MiESIAC woda z dachu kapala to tego nie zauwazyl nikt. NIKT. Nikomu to nie przeszkadzalo. NO obled po prostu. Tak pracy stalej szukaja i w ogole :(

Wiecie sorry za literowki, ale powiem Ci pasterzu jedno - nie przesadzaj z dobrymi ocenami ludzi. Oni nie sa dobrzy. Generalni sa zli, zepsuci i wstretni. Zycie caly czas musi isc do przodu i tyle. Ja sie uratowalam od potepienia wiecznego na dzis swoimi metodami, kazdy ma swoje. Stala praca - w roku 2007 przez pania dyrektor R mialam sie powiesic i tyle. Tak kombinowala. Tak pasowalo bo mnie dala za samobojczynie. ja nie wiem jak ja sie nie kropnelam wtedy bo dalej mialam prace? Wesele? Nie wiem. Bo juz nie mialam sily - wy tego nie rozumiecie - ja sil nie mialam rano wstac tak bylam jakas chora czy cos. teraz to bym zabila - nie wiedzialam o co chodzi. Jedna rela a ja kwiatki i taki koniec. Mialam postawic na rele sie dowiem. No moglam, ale o to chodzilo? A poza tym wiecie jak juz to ten doktorat zawezyc. Ale ja sobie tam sama nie dodawalam. No tak sie moglam wyniesc na te ekologie to fakt, ale kiedy obrona? Tego sie balam. Bo bym sie po 2 latach wyniosla. Ale kiedy obrona? Niemniej po 5 kolejnych mozeby byla. Zalezy czy by sie udalo, ale kto wie. Tylko pech chcial ze jeszcze jedne studia mialam - bo czemu ja to knole - tyle roboty - bo jeszcze jedne studia mialam i niestety tego nikt nie wzial pod uwage, a ja jak Charles Darwin - kuchcik dzis i tyle. TYLE MNIE TO OBCHODZI. Bo mialam sie nie dac- tez no ale wiecie... generalnie bylo to zeby dalej w szkole nie wyleciec. To wylecialam i to BEZ KASY. Bo czemu nie? Bo bez kasy zostalam i tyle :( I nigdy nie i koniec :(

Gość romczykk
w zasadzie neutralno-negatywną .. Najbardziej nie lubie Ukraincow , Rosjan Najlepsi nasi sasiedzi to Czesi , Slowacy A Niemcy tak sobie . Maja minus u mnie za druga wojne swiatową . To ciagnie sie za nimi jak smród za skunksem . W zasadzie sa jednymi z mniej lubianych przeze mnie narodow , ale nie sa na ostatnim miejscu , bo dzisiejsci Niemcy sa lepsi niz ich dziadkowie . Lubie Anglikow , Francuzow . Nie lubie Amerykanow bo panosza sie wszedzie i robia wojny o rope .

Gość romczykk
wysokie noty tez maja Japonce, Autralijczycy .

A ja lubie Chinczykow wiesz/wiecie. Lubie ich. Maja swoje panstwo - dbaja o nie. Czemu oni maja to 1 dziecko. Sa chyba jak pandy - jedno male. I pandy maja oczy takie a nie inne a oni maja skosne. Bo czemu panda. Bo ma takie a nie inne oczy. A oni tez. Czemu tak wygladaja? Afrykanie sa czarni - Eskimosi maja takie waskie oczy a oni sa pandy - skosni. Nie wiem co bylo pierwsze czy ich oczy ale PANSTWO SRODKA - bo sa w srodku. I tyle :(

u mnie najwyzsze noty maja Zydzi. Choc ostatnio dali niezly popis. Ale jesli chodzi o calosc to takich zerek jak Zydzi i tak nigdzie nie ma. Jedynie chyba Hitler byl lepszy. Bo wy tego nie rozumiecie - Zyd i Arab i tak sie zaczelo - ten darwinizm - wyzywali sie Zydzi i Arabowie, ze Bog w 7 dni nie stworzyl wszystkiego. I tak sie zaczal darwinizm. Choc wszystko od dinozaurow i tam bylo ze no, no, no kazde zwierze tak raz siak. Ale tego nie rozumieli - co ty, co ty - tego nie ma. Bo co to za ewolucja - a to bylo SLEPE OGNIWO. A on byl naukowcem, ale wiedzial o rodowodach i powiem jechal ZALATWIAC marynarzom zwierzeta - bo czemu oni go wzieli, 5 lat plywal, przezyl, pisal, wielki przyrodnik - bo on tlumaczyl bo zwierze to tak, ale nie zawsze tak bylo - kiedys jedno zwierze, drugie tak i oni brali od niego zwierzeta i brali rozne rzeczy co mowil, wyglad byle co i tyle. I koniec. A czemu ptaki to nie powiem. To moje. Chodzilo o dzioby i ogrywali dziobami byle co. Ale nie powiem co - bo najwazniejsze byly ptaki, bez sensu. Dla marynarzy. Bo poszedl na morzu. Bo czemu nie behawiorysta, nie ewolucjonista - ekolog morza to bedzie. Wszystko zostaje tylko troche dalej bo zwierzeta byly wtedy MODNE. I nie ze MIAL zwierzeta czy byl ZWIERZECIEM ale byly modne i na to polecial. DINOZAURY moda to byla wtedy na to - i on wiedzial tak zwierzat nie bedzie mial, ale HISTORYCZNIE jak pojdzie to tak. Bo chcial miec rodowod choc od zwierzecia bo ten kosciol juz patrzec na to nie mogl i tak soie wymyslil i zle wymyslil. I on morza nie ma dzis czyli co - kogos zezarl nie wiedzial. Co tam sie dzialo nie wiem - mial z tego MUZEA robic a nie nauke ale nazwisko i tyle. Bo co to dzis darwinizm sie dowiem, ale historyczne nazwisko - muzeum KAROLA DARWINA - jak najbardziej takie cos mozna zrobic. Czy cos tam z jego rzeczy muzeum - takie pierdoly i tyle :(

wiecie sorry za literowki ale co robic. I tyle. Ja powiem wam chcac czy nie chcac w szkole uczylam i tyle. Ten Darwin to moze troche za kare na to morze zeby wszyscy zobaczyli JAKI ON NAPRAWDE BYL - po prostu lubil se plywac. A ze warzyl to mogl byc. Nie on mial warzyc, ale nie musial bo tak ciekawie gadal. I teraz wszystko mu sie liczy oprocz zieby. I teraz 5 lat plywal nic sie nie stalo - jak on stal o ludzi? Jak tak bedzie stal moj mlodszy braciszek o czlowieka a starszy tez to niech sie zglosza. Bo w sumie taka slawa, wszystko uczciwie oprocz tej ZIEBY bo to sie wyczuwa - cos z ta zieba bylo nie tak, morze ma , wszystko ma - super i tyle. I wszystko gra i tyle. No i nazwisko i wszystko - nie zawsze tak jest i tyle. No i to tak sie uchowal i pasuje. I DOSKONALE stal o ludzi w niesaomiwity sposob bo to po mnie. Ciekawe czy ci bracia to zgadna bo po co chodzi do kosciola, opinie i tak ma z pracy, jeszcze kupuje im jakies gazety, niech se robi co chce jeszcze ich zainfekuje ...POLSKA. Takie szmaty dwie i tyle :( Ten starszy chyba dolaczy do mlodszego i tyle. I go nie chca. I go wyrzuca i tyle. Tak to jeszcze go strawia. A ten niech na plazy lata a bedzie mial lodowki za chwile. WIECZNE lodowki i tyle :(

Wiecie co - on byl niezlym ewolucjonista - no ja moge pisac o Darwinie bo ja go rozumiem, zeby nie bylo ze stoje o dziela mojej matki. Nie - ja moge pisac o Darwinie jakim byl hipokryta i tyle. W SUMIE ewolucjolnista byl niezlym, ale pisal same bzury powiem wam bo musial z czegos zyc i zaltwial zwierzeta, ale nie tylko I prawie dobrze wszystko - czemu moze byc na morzu - ale jednej rzeczy nie docenil. I to tak troche na tym morzu i zalezy co dalej bo wiecie - teraz jednej rzeczy mu zal na tym morzu bo za to, ze byl taki chytry to mu nie powiedzieli jednej rzeczy. O jak on zaluje teraz ze taki byl, ale... nie pasowalo mu tego powiedziec. Bo kto bedzie najlepszy na tym morzu to tym sie zajmnie choc to takie dzis... ale tak mial stac i nie po nim na morzu. Bo morze plywac, ale ... jak teraz sie dowiedza to to po nim i tyle :( I co z nim dalej? I patrzcie ode mnie bedzie mial rozne rzeczy i tyle. Ale co - nie wiem. Naprawde nie mam pojecia. To ze bedzie mogl tak myslec i ja tez tak mam myslec bo nikt mnie nie chce na zachodzie a musze tam jechac - wszyscy na mnie odpowiednio a ja? Bo im rozwalilam cala rele i na dodatek mam Darwina. I zero na koncie ale to nikogo nie obchodzi. O cos mi tam szlo na tej plazy, ale o co? I koniec :( No o co - jak ja wygladam? Ile ja mam lat? I ze zaraz mnie szlag trafi - a to mialam se z tym isc do biura sie dowiem. No wlasnie - pieszo? Nie na rowerze. I tyle maja mi do powiedzenia KULTURALNI ludzie, ktorzy ... i tu nie napisze ale ogrywam w bardzo elegancki sposob - jaki nie powiem. Bo sie nie oplaca. Wiecie jak ograc Noxelie? Szmata do wycierania podlog. Bierzesz szmate i nakladasz jej na pysk. Bo Noxelia to stara krowa, malpa, zdzira. No szmata - szmata w to. Bo czemu po mnie tak czysto wszedzie. Bo szmata wszedzie i porzadek i tyle :(

my wiemy ze to OWCA ❤️ glupie nie jestesmy.