Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieczkaaromatyzowana

Dni płodne, prawdopodobieństwo ciąży - nowa staraczka

Polecane posty

Witam! Śluz jest jak z podręcznika, 12. dzień cyklu (cykle bardzo nieregularne). Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w najbardziej płodny dzień? Właściwie kochamy się codziennie, czasem dzień przerwy, nie chce mi się więc bawić w testy owulacyjne. Czy są jakieś statystyki, jakie jest prawdopodobieństwo w najbardziej sprzyjających warunkach? Gdzieś wyczytałam, że 50, ale czy to taki szacunek, i na czym się to opiera?

Ja slyszalam, ze statystyzne prawdopodobienstwo zajscia w najbardziej sprzyjajacych dniach jest 30%. Zdrowa para ma rok na zajscie. Mnie sie udalo po 4 latach.

No to ładnie... studiujemy jeszcze i mamy przerwy międzysemestralne dwa razy, po dwa miesiące. I chcemy z porodem na przerwę utrafić, żebyśmy mogli skoncentrować się na tym w całości. No a teraz pierwsza próba. Następna będzie pewnie w grudniu... To to może lata u nas potrwać.

kochana co ty sie tak przejmujesz? Statystyka to statystyka, moze bedziecie musieli sie nieco postarac a moze byc tez tak, ze zaciazysz juz przy pierwszej probie. Nic nie jest przesadzone.

Gość eli- zka
jedna zajdzie za pierwszym razem a druga po kilku latach. statystyka to statystyka. bawcie sie sexem jesli wam to sprawia satysfakcje i nie nastawiajcoe sie,ze juz sie od razu uda. dajcie sobie jakis czas.