Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patelnia211

czy mam ogromny tyłek? FOTO do oceny

Polecane posty

Gość ale dobrrrre prowo!
strasznie nieładnie wygląda ta doopa :o przykro mi. masz cellulit jak chooy i ogólnie paskudne to a fu fuj:O

Gość nanusiaaa
fajny tyleczek :)

Gość ssddgg
Moja dziewczyna ma dokładnie taki sam tyłek jak Ty, ta sama budowa itp z tym że radziłbym Ci zadbać o niego.Moja dziewczyna jest opalona, do tego używa przeróżnych maseczek na pośladki ciągle masuje i tak dalej a wtedy jej tyłek jest tak seksownie jędrny i zajebisty że nie mogę się opanować.. Masz super pupę ale niestety niezadbaną, poświęć jej dużo czasu i za miesiąc będziesz widzieć efekty.

Gość ale dobrrrre prowo!
ja pierdolę jak wam się może ta doopa podobać? przecież jest brzydka, nieraz tu wstawiają zdjęcia fajnych smukłych dupeczek a ta jest po prostu szpetna....cellulit widać jak chooy! zgadzam się jakby była zadbana to ok ale teraz zdecydowane nie!

Gość ffffffffff
Nie wiedzialam, ze sa maseczki do dupy...tzn na dupe hmmm

Gość fajna dupa do ruchania
:D

Znam dużo dziewczyn które mają większy celulit. Co do majtek - kup sobie szorty, wtedy zakryjesz pupę i nie będzie widać że jest tak obwisła. Nie masz dużego tyłka, po prostu widać że w ogóle nie ćwiczysz.

Gość zblazowana na maXXXXa
nie jest wcale jakas straszna, w necie wiadomo, ze jest masa super zdjec, ale na ulicy, jakby nagle wszystkim babom spadły spodnie albo podniosłyby się kiecki, to autorka tematu bylaby w czolówce. Może i ma cellulit (ale ma go większosć) ale dupa nie jest plaska, tylko odstająca i to sie liczy. Dzis wszędzie widac laski z plaskatymi dupkami. Autorko ja bym wybrala te majty nr 2, w sensie taki kroj uwydatnia zately. jakies takie kraglejsze sie poslady w nich wydają

Gość doooopa_mina
wybierz majtki nr 2, w nich wyglądasz najlepiej, a w ogólepolecałabym takie w stylu bokserek

wcala nie jest obwisła, jedno co, to cellulit, ale jak opali poslady to nie bedzie widac PS ja cwicze kilka lat, stosuje rozne kremy, balsamy, ale cellulit jak mialam, tak mam, i to nawet wiekszy niz kiedys, a jestem 2-3 razy w tygodniu na silowni i codziennie robie cwiczenia na doope.

avon to shit jakich malo mi odrobine pomagaly eveline i bielenda, za to drogie typy vichy - nic. ale te wszystkie balsamy działają, jesli je sie stosuje, przestaniesz - cellu wraca. zastanawiam sie nad mezoterapia, ale boje sie, ze utopie kase i gowno wyjdzie z tego

Gość frrrrrrrr
też mam takie dupsko i nie przepadam za nim;) odstające jest to i dobrze, ale nie wyćwiczone, bo ja w ogóle nie cwiczę, ty chyba też:P

Gość kanalowyyy
Tyłek masz fajny tylko bielizna do doopy. Mam nadzieje ze kupisz sobie ładniejszą.

jak poakzać się z takin potworem na plaży? dość że gruba jak świnai to jeszcze duży cellulit.

Gość frrrrrrrr
weź jakieś pareo czy coś, wiesz taka chusta:D

Gość AHHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
1. masz sliczne sliczne sliczne nogi! 2. pupcia bardzo fajna, sa gorsze jak n.p moja.

no to nie widzialas grubej doopy :-O

Zacznij trochę ćwiczyć i będzie lepiej :) tyłek najłatwiej poprawić - chociażby biegaj - pośladki podjadą Ci wyżej i wyszczuplisz to rzejście pośladek/udo. Przy okazji zmniejszy się celulit i wtedy już nie będzie źle. A teraz kup sobie szorty i będzie dobrze :)

ej dziewczyno ja bym nie robila nic by polepszyc tylko by TAK UTRZYMAC. niestety :-O starosc nie radosc ...kiedys tez mialam taka pupcie.

Gość takie kobiety się fajnie rucha
czasami ich wadą jest kłodowatość w łóżku i kompleksy ale spora część jest naprawdę ok