Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghdytjhdty

CZY TRUDNO DOSTAC W AKADEMIKU POKOJ JEDNOOSOBOWY?

Polecane posty

Gość ghdytjhdty

bo tak sie bujam, czy wynajac gdzies pokoj 1-osobowy, czy starac sie o taki w akademiku.... Bo chciałabym miec spokoj, nie jestem typem imprezowiczki

Gość ghdytjhdty
up

Gość ghdytjhdty
no tak... kurcze mi zalezy bardzo,żeby nie dzielic z nikim pokoju:(

Gość bofrutkap
za mało informacji podałaś to zależy od uczelni roku na którym jesteś i miasta a także terminu składania podania jeśli jesteś na licencjackich to raczej nie masz szans jedynki są przyznawane głównie doktorantom ewentualnie studentom 5 roku.to nie chodzi o to czy jesteś typem imprezowiczki tak na prawdę każdy chce jedynkę tylko trudno ją zdobyć dlatego idąc do dwójek czy trójek musi się się przystosować. zawsze możesz wynająć jedynkę w mieszkaniu ale to drogi interes.

Gość ghdytjhdty
to moze juz lepiej wynajme pokoj gdzies indziej:( licze sie z kosztami do 500 zł maximum, a jesli chodzi o miasto to Kielce

Gość trudno a wręcz
graniczy z cudem, nie ważne w jakim akademiku

Gość ghdytjhdty
dobrze,że mi to uświadomiliście

Gość bofrutkap
nie wiem jakie realia sa w Kielcach ja mówię o Krakowie i o tym co słyszałam o poznaniu i warszawie.złożyć podanie nie zaszkodzi ale szanse są nikłe.rozejrzenie się za tanią jedynką teraz to bardzo dobry pomysł lecz i tu znowu nie wiem jak jest w Kielcach,na jedynki jest zawsze dużo chętnych radze ci czatować na Gumtree i jak znajdziesz jakaś dobrą opcje to od razu dzwoń. W Krakowie wszystkie jedynki wynajmowane są migiem ja jak szukałam to siedziałam całe dnie na Gumtree zdarzało się że jak zadzwoniłam po 10 minutach od wystawienia ogłoszenia to już było nieaktualne.do 500 zł w Krakowie to bardzo tanio bardzo szybko sa chwytane.