Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjvbftfr

no to mam ty[pwo kafeteryjny dylemat ech

Polecane posty

Gość kjvbftfr

chlopak mily spokojny troskliwy ale z wygladu ech;/ dziwne krzywe zabki ;/co robic?

Gość zafundować mu aparat
:>

Gość kjvbftfr
no tak ale zanim ten aparat bedzie mial to uhuhu albo i dluzej a to nasza 1 randka byla;o nie zebym bylas jakas pieknoscia ale.....

Gość kjvbftfr
Jem gówno, naprawdę pyszne, polecam :classic_cool:

Gość kjvbftfr
to smacznego podszywie a tak na serio to co robic?

Gość ale kapa
No a co masz zrobic? przeciez zębów mu kombinerkami nie wyprostujesz, jak tak ci to przeszkadza to nie wchodź w to, lepiej bedzie tak niz jak z nim bedziesz a potem ci sie odwidzi przez jego gębe i chłopaka urazisz.

Gość kjvbftfr
alez z takiego powodu olac mozliwe ze wspanialego chlopaka? bez jaj;/

Gość ale kapa
No to skoro być moze jest wspaniały to sie zdecyduj. Krótka Piłka, wy kobiety zawsze sobie 10 problemów dodatkowych stworzycie, nie umiecie wybrac 1 mozliwości w sposób zdecydowany. Nie mozna miec wszystkiego w życiu, jest super ale brzydki, no cóż. Tylko nie szukaj na boku drugiego faceta ze ten bedzie wspaniały do zycia, a 2 wspaniały z powodu urody. :P

Gość łoj matulu
ty to poważnie mówisz? Zastanawiasz się nad związkiem bo facet ma krzywe zęby?! Daj sobie spokój dla jego dobra, niech się z tobą nie męczy...

Gość Daj mu szansę!!!!!!!!
Ja olałam raz brzydala, a potem się w nim zakochałam, bo się okazał uroczy i teraz mnie już nie chce, co całkiem zrozumiałe, kto by chciał taką kretynkę. :( :( :( Kto wie, może się w nim zakochasz tak jak ja.

Autorko, a długo go znasz?

Gość kjvbftfr
krotko;) chce mu dac szanse mielismy 1 randke za soba bylo ok ale jak sue usmiechnal ech

Gość kjvbftfr
dam mu szanse bo chce jeszcze sie z nim spotkac znalismy sie wczesniej 4 mc sms-y/tel/gg

to następnym razem powiedz mu żeby nic nie mówił żeby tylko patrzał na ciebie :)

Gość łoj matulu
Daj mu spokój, naprawdę szkoda go dla ciebie. Niech sobie znajdzie dziewczynę dla, której będzie tym najfajniejszym a nie taką, która łaskawie "da mu szansę".

Nie patrz na zęby tylko najpierw go poznaj dobrze. Jak ja patrzyłam na tego mojego to mnie zaćma nachodziła. Chciał czegoś ode mnie, ale spławiłam. Jak poznałam bliżej to pożałowałam. Jak człowiek jest wspaniały to automatycznie robi się dla nas piękny. Nie bądź taka głupia jak ja, bo możesz potem pluć sobie w brodę. :( :(

Gość Szyba
''chlopak mily spokojny troskliwy'' I to liczy się, a zęby można skorygować i wcale nie trwa to tak długo w porównaniu z latami jakie czekają was razem jeśli uda się wam stworzyć związek.