Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaaa888

Cesarka na życzenie na Polnej

Polecane posty

Gość milkaaa888

Pewnie zostane zjedzona przez większość, ale moja decyzja jest przemyślana i jestem w 100% pewna, że chcę mieć cesarkę. Jestem w ciąży bliźniaczej i ze wzgl na to zdecydowałam się na cesarkę (pomijając inne powody takie jak np.wąskie biodra). Chciałabym rodzić na Polnej ze wzgl na najlepszy sprzęt i na najlepsze warunki pod katem opieki nad dziećmi. Czy któraś z Pan mogłaby polecić dobrego lekarza, z którym można umówić się na cc? Nie jestem z Poznania więc zależy mi na ustaleniu z nim daty porodu. Dodam,że jestem w 31tc i myślę, że już czas poszukać dobrego lekarza, który zapewni swoją obecność przy porodzie i opiekę. Zależy mi na konkretnych opiniach i nie chciałabym dostawać komentarzy jaką to jestem złą matką bo nie chcę rodzić siłami natury. Proszę o wyrozumiałośc to moja pierwsza ciąża.

Gość kolezanka rodzila niedawno
na Polnej i ze wzgledu na wielkosc dziecka termin cesarki byl ustalony prawie miesiac przed terminem porodu. Nic nie placila, zrobiono tak ze wzgledu na dobro dziecka. Jej z reszta tez, bo przy dziecku 4,5 kg groza spore komplikacje. Ja znam stamtad prof.Kedzie, choc on raczej w onkologii ginekologicznej siedzi. Ma tez specjalnosc poloznika, ale to chyba bardziej branza jego zony. Przyjmuja prywatnie w gabinecie przy ul.Katowickiej 77 (os.Polanka). Zona zostala przy panienskim nazwisku...nie pamietam go, ale gabinet trudno przeoczyc. Duza szyba ze zdjeciem prenatalnym. Wejscie z parteru, z prosto z ulicy. Na jednym rogu gabinet, a na wprost apteka. I przystanek tramwajowy. Rejestracja od pn-do pt od 15 do 20.00.