Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdfd

czy dobrze to napisalam? Kilka zdan :) pomocy.

Polecane posty

Gość dfdfdfdfd

mam napisac do wojta z zapytaniem o budzet jakim mozemy sie posluzyc jako mlodziezowa rada gminy czy dobrze to napisalam? to wystarczy? czy mam pod swoim nazwiskiem dopisac ze jestem przewodniczaca? xxx, 15.07.2011r Szanowny Panie Wójcie, W imieniu Młodzieżowej Rady Gminy xxx kieruję się do pana z zapytaniem o budżet jaki możemy wykorzystać na realizację naszych pomysłów. Rozmyślamy nad zagospodarowaniem m.in. salki katechetycznej w Krzyżanowicach, jednak nie wiemy, czy środki na jakiekolwiek pomysły będą wystarczające by wcielić je w życie. Informacja ta w dużym stopniu podpowie nam, co możemy razem zdziałać. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Natalia XXX

czy środki na jakiekolwiek pomysły będą wystarczające, by wcielić je w życie. Przed BY przecinek.

Gość dfdfdfdfd
ale czy to nie za malo na taka kartke A4?

nie "kieruję się", tylko "zwracam się do Pana z pytaniem..." "czy środki na jakiekolwiek pomysły" - "czy środki na nasze pomysły"

Piszesz tyle, ile masz do napisania. Moje podania często miały jedno zdanie na stronę A4 i co to zmienia?

Gość dfdfdfdfd
dzieki :))

Gość dfdfdfdfd
ok ale mam napisac Przewodnicząca Młodziezowej Rady Gminy Anna Nowak czy na odwrot?

Gość może ubierz
Szanowny Panie Wójcie, W imieniu Młodzieżowej Rady Gminy xxx zwracam się do Pana z pytaniem o budżet, jaki możemy wykorzystać na realizację naszych pomysłów. Rozmyślamy nad zagospodarowaniem m.in. salki katechetycznej w Krzyżanowicach, jednak nie wiemy, czy środki na nasze pomysły będą wystarczające, by wcielić je w życie. Informacja ta w dużym stopniu podpowie nam, co możemy razem zdziałać. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Przewodnicząca Młodzieżowej Rady Gminy Natalia XXX