Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porażkowa ;(

Mój facet ma większe cycki niż ja

Polecane posty

Gość skasjks
jestess, odpisz

Gość biała mysz
współczuję takim płaskim "dziewczynom"

Gość soxooxos
powiedz mu, że ma za małego i cię nie zaspokaja - to go dopiero w czuły punkt trafisz ;) palant.

Gość skasjks
plaskim? plaska to nic normalnie nic jak u malej dzoewczynki, a my mamy piersi ale male ;) wiec wspolczuj sobie ze jestes taka pusta

Gość biała mysz
hahaha, jak się pociesza , że nie ma nic, tylko malutkie coś hahaha

Gość biała mysz
nigdy nie będziecie seksowne dla swoich facetów, zawsze będą się oglądać za jędrnymi cycuszkami w rozmiarze C

Gość rtrtrttytytyyuyujuiuytytyty
zwlaszcza na starosc jak te jedrne C beda zwisac do pasa

Gość biała mysz
fajne masz podejście :) tak trzymaj

Gość skasjks
heheheh dziecko ja sie wcale nie musze pocieczac ja znam swoja wartosc, facetow mialam kilku, i nie jeden sie obejrzy ;) dla niektorych liczy sie calosc a nie tylko cycki taki co uwage skupia na samych cyckach mysli fiutkiem ;)

Gość Porażkowa ;(
Mogę marzyć o kreseczce... mam roznice 8 cm mierzone pod biustem i na. Jestem plaska.

Gość biała mysz
nie wiem, może i się dowartościowuję, a może mam to w dupie i zrywam boki jak czytam wasze odpowiedzi.

Gość Porażkowa ;(
A może biala mysz ma racje. nie będziemy seksi

Gość biała mysz
koorwa - HAHAHAHAHHAHAHAHAAAA

Gość skasjks
pamietajcie ze nie nalezy sie z nikogo smiac, jakis taki glupi kompleks sie pojawil to tak jakby kazdy sie smial ze dziewczyna ma dlugi nos, albo jest gruba, albo ma takie czy siakie wlosy, owszem jestesmy ludzmi i kazdy jest inny ale po co to mowic, ja mysle ze ludzie ktorzy tak mowia chca pokazac w ten sposob jacy to oni sa zajebisci :D

no ale jesteś hipokrytką , zrywaj dalej :classic_cool: ja tam mam duże piersi ale nie rozumiem takiego zachowania... własnie potwierdziłaś,że jestes lookrecją 🖐️ co jak co ale cycków to Ty nie masz 🖐️

Gość Porażkowa ;(
Ale zawsze znajdzie sie ktos (cos) nazywajacy nas 'dziewczynami' w cudzyslowie.. Nie wiem czmu tak ja mam np ladna twarz proste zeby i nigdy nie przyszlo mi do glowy zeby smiać się z kogoś z dużym nosem czy krzywym zgryzem.

biala mysz, moze i cycki ma duze, ale pewnie mordę ma wstrętną, krzywe nogi, bo nikt nie jest idealny ;) zeby nie bylo: ja mam piersi też C, ale nie sa takie duze, pasują mi do sylwetki, jednak nie nabijam sie z kobiet, ktore piersi nie mają. nabijam sie z tych co robia sobie silikony bo tym samym pokazują jak traktują swoje cialo, czyli jako obiekt seksualny do ruchania i tyle. No ja jako kobieta chcialabym jednak znaczyc cos wiecej niz byc tylko workiem na sperme wiec moge wcale nie meic piersi, a jak mezczyzna naprawde kocha to wtedy nie zwraca na to uwagi.

ale czym Ty się przejmujesz? Cycki to Twoja jedyna część ciała? NIE! Pewnie masz jakieś inne atuty.. każdy ma jakieś mankamenty biała mysz vel. lookrecja ma kinola jak kartofel...ja np mam mały cellulit na lewym pośladku :classic_cool:

ja i tak mysle ze chlopaki najwieksza uwage to zwracają na tylek i na muszelke, bo jak piewszy raz piescilam sie z moim chlopakiem to o dziwo nie zaczal od piersi tylko tam niżej.... ;)