Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kursantka 8575

PRAWO JAZDY i wozenie inncy w aucie!!!Prosze o odp!!!

Polecane posty

Gość kursantka 8575

Mam pytanie. Otoz po raz kolejny z rzedu musialam dzis jechac pod dom innej kursantki ( moja godzina leciala ) i z nia na tylnym siedzeniu przejezdzilam 2 godz, pozniej ja musialam siedziec z tylu i jezdzic z nia 2 godz, gdzie o malo nie spowodowala wypadku. Mam pytanie : czy takie jazdy w trojke sa legalne ? Gdzie moge to zglosic i domagac sie jazdy tylko i wylacznie z instruktorem.

Gość kursantka 8575
W temacie mialo byc INNYCH

Gość NIE PRZEJMUJ SIĘ
OBSERWUJ I SIĘ UCZ....zielona jesteś to nie pyskuj tylko korzystaj :O może się nauczysz jeździc 🖐️

Gość tak sa legalne
oprocz Ciebie i instruktora z tylu moze siedziec jeszcze jeden kursant, jesli by z tylu siedzialy oprocz Ciebie i instruktora dwie osoby wtedy byloby to nielegalne

a mnie wydaje się to nielegalne !!! przecież taka osoba , która nie potrafi jeszcze jeździć naraża Cię na niebezpieczeństwo!

Gość kursantka 8575
sam jestes zielony gniotku.

Gość prawko juz mam
ja zawsze tak jezdziłam, więc jest to legalne zreszta patrzac na inna osobe sama mozesz cos podpatrzec i nauczyc sie jakich bledow unikac

Gość kursantka 8575
Dodam, ze pinda wjechala prawie do rowu a mi sie nie usmiecha jezdzic w stresie 2 godzin!!! Za co ?? Za te 40 dychy, ktore place ?? Poza tym ona sie odzywa, kiedy ja jezdze albo gada przez tel!!!

Gość wlasnie tak instruktorzy
w konia robia ludzi i oszczędzają na godzinach :o Ja osobiscie mialam jazde tylk ja + instruktor, gdyby bylo inaczej zrezygnowalabym z niego

Gość NIE PRZEJMUJ SIĘ
tak właśnie myślałem - idiotka nie umie prowadzić bo ktoś odbiera z tyłu telefon :D :D :D co za ciemna masa :D 🖐️

Gość kursantka 8575
wiesz co ? jestes zalosny...

Gość gosc.0
kur****** jaka ty chora jestes;/ masz się nauczyć to się patrz jak ten osiol i się ucz, a nie problemy stważasz.Jak ja jeździlam z intstruktorem to się z nim bilam w tej elce ;/

Gość tak sa legalne
nie robia w zadnego konia, po prostu tak moze byc, mozesz sama jezdzic z instruktorem a mozesz rowniez z tylu z jeszcze jednym kursantem, wiem bo mam trzech instruktorow w rodzinie

Gość ALE NIE ROZUMIEM ZMUSZA
cie ktos by z nia jezdzila? Jak ona ma swoje 2h to umow sie z iinstruktorem, ze przyjdziesz jak ona wyjezdzi swoj czas. A swoja droga to nie wiem gdzie problem, ja tak jezdzilam z kims wlasnie i duzo mi to dalo

Gość ala9148
Ja też tak jeżdziłam i żyje i nie ubyło mnie a przy okazji poznałam kilka fajnych osób. Jak chcesz jeżdzić sama z instruktorem to wystarczy mu powiedziec i znajdzie czas bys jezdzila sama.

Gość kursantka 8575
No wlasnie pan instruktor powiedzial, ze ma tylu kursantow, ze sie nie wyrabia czasowo i caly czas tak bede jezdzic, nawet na placu manewrowym :-O Dodam, ze to ja powinnam skupiac jego uwage a panna z tylu powinna sie nie odzywac, tylko czekac na swoje godziny. Chyba mam prawo do tego ?? Mnie rozprasza gledzenie jeden przez drugiego.

Gość kursantka 8575
Czy tak ciezko pojac pewne sprawy ? Takie siedzenie wystarcza mi z moim mezem a nie z 16stka za kolkiem, ktora wjezdza w krawezniki i rowy. Mam stresa jak z nia jezdze, bo zycie mi mile wciaz, mimo tych prostackich komentarzy.

Gość kurcze wydajesz sie spoko
ja bym zrezygnowala z takiego kursu.ja zawszze jezdze sama plus instruktor i on ma na mnie skupiac uwage a nie jakies pogaduszki z osoba trzecia. ewidentnie w twojej szkole jazdy jest tniecie kosztow.

Gość kursantka 8575
Dokladnie, na dodatek nie mam prawa sprzeciwu :-O. Musze akceptowac to, jak jest, bo znajac polskie realia, moze mnie szanowny pan za domaganie sie normalnosci, nie dopuscic do egzaminu :-O

Gość To może jaaaa
kursantka 8575- jezdzisz do wiekszego miasta? tzn. u nas jest tak,jak ktos jest z okolicznych miejscowosci to owszem instruktorzy praktykuja tego typu jazde, zabiera 2 osoby i jedzie do miasta,w ktorym odbywa sie egzamin. Inaczej jest to jakies dziwne i na Twoim miejscu tez bym nie chciala marnowac tyle czasu, by jezdzic z kims:O Moze zmien instruktora?

jak to moze cie niedopuscic do egzaminu.co ty dziewczyno chora jestes?wypisz sie w te pedy i zapisz sie do NORMALNEJ powtarzam NORMALNEJ szkoly jazdy. chyba ze masz w ciul kasy i mozesz tracic.

Gość kursantka 8575
Problem w tym, ze juz zaplacilam :-(

Gość To może jaaaa
tylko 1 instruktor prowdzi jazde w tym punkcie? zmien instruktora. Ja jezdzilam z trzema, kazdy dal mi ciekawe rady, jeden z nich- jezdzil ze mna najczesciej.

Gość kursantka 8575
Nie sadze, by zostalo mi to oddane. a wydawac kolejne pieniadze..tez mi sie nie usmiecha.

no i co z tego.boze dziewczyno,nienawidze takich ofiar zyciowych jak ty. idz do biura i powiedz ze nie po to placisz ciezkie pieniadze zeby byla taka sytuacja a nie inna.powiedz co oczekujesz i dziekuje.

Gość kursantka 8575
Tak, to tylko jeden pan, ktory prowadzi szkole. To male misteczko, musze dojezdzac do miasta, w ktorym bedzie egzamin ok 40 km..Zenada i straszne..

Gość kursantka 8575
Nie ofiar kotku, bo juz raz mialam podobna syt kilkanascie lat temu, kiedy tez domagalam sie swoich praw..stracilam pieniadze i czas.

skoro jak twierdzisz nie jestes ofiara to udowodnij to sobie.bo wierz mi to zwisa czy ktos przepuszcza twoj hajs czy nie.udowonij sobie i idz i pogadaj z tym typem.

Gość nie możeeee być
kursantka 8575 Tak, to tylko jeden pan, ktory prowadzi szkole. To male misteczko, musze dojezdzac do miasta, w ktorym bedzie egzamin ok 40 km..Zenada i straszne.. To już wszystko jasne!!!!! I teraz powiem Ci dziewczyno dlaczego tak jest. Instruktor bierze Cie na jazde- jedziesz do miasta ok 40 km (czyli godzina Twojej jazdy) nastepnie godzina po miescie. Po czym siadasz z tylu i druga dziewczyna prowadzi gopdzine w miescie i godzine w drodze powrotnej (te 40 km). Inaczej ,tzn. w przypadku gdyby ona nie jechala to Ty bys musiala jechac w 2 strony, i niczego bys sie nie nauczyla!!!! bo znalabys tylko droge do miasta 4- i droge powrotna 40 km. CZAISZ juz? nie czepiaj sie intruktora,tylko podziekuj,ze tak robi. BAJ 🖐️ :O