Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółtamagnolia

pytanie odnośnie PANA ok.30 lat

Polecane posty

Gość żółtamagnolia

Czy przypadkiem moj facet, 29l. nie jest za stary, zeby jezdzic z kolegami po klubach, pubach, imprezach.. ?? Nadmieniam, ze jego koledzy pija, cpaja.. awanturuja sie itd. Sa młodsi, ok 2-3 lat. On jest najstarszy, aczkolwiek nie pije, nie pali, nie bierze.. ale sam fakt, ze JEZDZI TAM.. czy to przesada z mojej strony?

Gość żółtamagnolia
moim zdaniem to lekka przesada, rozumiem wyjsc gdzies z kolegami, straciłam mame kilka miesiecy temu, uwazalam swojego faceta, za osobe, z ktora spedze zycie. Jednak on jest w takim wieku, a zachowuje sie jakby byl wciaz dwudziestolatkiem i cale zycie miało byc przed nim. Ja niestety musialam szybko dorosnac i dojrzec, pojawia sie pomiedzy nami bariera mentalna.

Gość dfdffgfgfg
ja bym nie chciala takiego faceta, nawet jakby mial 22 lata

Gość dfdffgfgfg
on ma potrzebe tam jeździc bo widocznie szuka nowej baby, nowych wrazen, przygod, niedojrzaly dupek i tyle.

Gość żółtamagnolia
:(((((((((((((((((((((((((((((((

Gość żółtamagnolia
mam załobe i nie wychodze nigdzie, nie oczekuje od niego,ze bedzie z racji mnie siedzial w domu, od czasu do czasu w piatki wychodzi gdzies z kolegami, zawsze to sie konczy jakims klubem. Zapewnia mnie o swojej milosci i uczuciu, jest wspaniałym facetem... tylko niestety ten fakt, ze nie przeszkadza mu,ze ma prawie 30 lat jakos dziala na mnie destruktywnie :(

Gość duży apetyt i
pewnie poznał się na kobietach i układanie życia mu nie w głowie

Gość szkoda czasu na związki z
kobietami, które chcą swoim facetom założyć smycz i żyj 24h tylko dla mnie, w końcu facet się ze smyczy urwie

Gość żółtamagnolia
bez przesady z ta smycza, niczego mu nie zabraniam, nie ograniczam go, ejstem wyrozumiałą osobą i czekam cierpliwie az zrozumie, ze jego koledzy sa stratą czasu, nie bez powodu napisalam to na forum... nie chcialam wzbudzac w nim wlasnie takiego domyslu, ze chce go ograniczyc 24h na dobe ;|

Gość ddfdfffgghgh
on tego nigdy nie zrozumie, nie łudź sie. czasem 20latek moze byc dojrzalszy od 30latka

Gość jeśli nie potrafisz uznać jego
prawa do spędzania części wolnego czasu w sposób jaki mu odpowiada to zerwij z nim bo szkoda tego gościa na taką toksyczną przylepę, która lepiej od niego wie jak on ma ten wolny czas spędzać

Gość żółtamagnolia
ok, rozumiem. Jestem rozbitta emocjonalnie ostatnio i mam zszarpane nerwy, dlatego napisalam na forum,zeby posłuchac obiektywnych opinii. Ale widze,ze jezykiem polskim posługiwac sie nie potraficie. to,ze macie ukryte niki nie swiadczy, ze człowiek nie ocenia waszej kultury. Pozdrawiam, dzieki za te mile epitety.

Gość to tak dla wzmocnienia
przekazu :classic_cool:

żółtamagnolia Czy przypadkiem moj facet, 29l. nie jest za stary, zeby jezdzic z kolegami po klubach, pubach, imprezach.. ?? ////////////////////// czy ty jestes normlana psychicznie ? czy mozę potrzebujesz wizyty u psychologa?. Czego się spodziewasz po swoim faceci ze bedzie siedział na krzesle przed tv i objadał się pizzą?. Postukaj sie w głowę. Gdybys powiedziała: "czy mój facet nie jest za otyły, by pokazywać się w klubach? ". to faktycznie przyznałbym Ci rację. To że nie lubisz muzyki, i atmosfery lokalowej bo czujesz się za stara, nie znaczy że masz zabraniać tego swojemu partnerowi. szuka nowej baby, nowych wrazen, przygod, niedojrzaly////// objadanie się bigosem za to jest wielka dojrzałością