Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.Douglas

Czy był ktoś z Was w salonie frzyjerskim NailDesign w Warszawie?

Polecane posty

Gość M.Douglas

Czy ktoś z Was był może w salonie fryzjersko/kosmetycznym NailDesign, w Warszawie na ulicy Odolańskiej 10? Pytam się, ponieważ wykupiłam na ich usługi grupon na mycie,strzyżenie, maseczkę regenerującą i czesanie. Wczoraj byłam osobiście (bo tele. nie odbierali) się zapisać na wizytę. Kiedy tam dotarłam się przestraszyłam, salon jest położony w głębi bramy wejściowej (bardzo zaniedbanej) od ulicy, na podwórku, które przypomina mi miejsce po starym warsztacie samochodowym ( nie ma tam żadnych gratów, ale takie skojarzenie mnie wczoraj dopadło). Wiem, że nie opakowanie świadczy o zawartości, ale różnie to bywa tym bardziej,że zdecydowałam się na nieco drastyczną metamorfozę: chce z fryzjerskie do szyi zrobić sobie krótka fryzurę coś jak ma Victoria Beckcham i zafarbować na blond, dlatego martwię się o umiejętności fryzjerskie osoby, której nawet nie miałam możliwości zobaczyć (bo nie była w salonie). Nie chcę wyjść stamtąd i wyglądać jak nieopierzona kura, albo mieć fantazyjne łapu capu na głowie. Stąd moje pytanie CZY KTOŚ Z WAS TAM BYŁ I KORZYSTAŁ Z USŁUG FRYZJERSKICH?

Gość M.Douglas
Nikt?! A może ktoś chce odkupić ten grupon? ;D

Gość M.Douglas
A efekt tych paznokci jak wygląda?