ja pier*********************** 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Jestem ciekaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Lipiec 16, 2011 nie wiem, co przez to rozumiesz, nie znam faceta osobiście, więc się nie wypowiadam. ma ładny głos, tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahaha Guetta Napisano Lipiec 16, 2011 ma fajny głos? a wiesz kto to w ogole jest? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna z Kafetełe 0 Napisano Lipiec 16, 2011 haha, no głos to ma na pewno zajebisty :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszunia0015 Napisano Lipiec 16, 2011 Najstraszniejsza strona w internecie zobacz: http /szort.pl/xNieznajomAx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta90_210 1 Napisano Lipiec 16, 2011 "ładny głos" ? O ja pierdole. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tytanics Napisano Lipiec 16, 2011 hej a czy którejś z was się podoba ja jestem do niego bardzo podobny wszyscy mi to mówią nawet takie same włosy mamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet nie wiem kto to jest Napisano Lipiec 16, 2011 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja pier*********************** 0 Napisano Lipiec 16, 2011 No właśnie jest brzydki dlatego tak się zastanawiam czemu robi taka furorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luska.s 2 Napisano Lipiec 16, 2011 raczej nie wszystkie i nie wydaje mi się żeby lubiły go bardziej niż innego dj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haadia 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Ja nie lubię a laską jestem:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Lipiec 16, 2011 looki swoją mądrością bije wszystkich hahahah szczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach