Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plazowiczka, Wszawwianka

Awantura na plazy- kto mial racje. Wrzucilam pieluche do morza.

Polecane posty

Gość Plazowiczka, Wszawwianka

No ale od poczatku. Przyjechalismy na wakacje, dzisiaj idziemy na plaze. Masa osob, troche sie przerzlismy brzegiem tak aby bylo mniej osob. No i sie opalamy, maz poplywal i mala- 5 miesiecy- zrobila kupe w pampersa. Umylam jej pupe w morzu no i wyrzucilam do wody pampersa. No i jakas panna z morda ze morze zasmiecam. Na co ja sie jej pytam czy sikala do morza, no i ona czerwona ze to co innego. Poprztykalysmy sie, moj maz wkroczyla do akcji, jej chlopak- suma tego laska dostala z otwartej reki ode mnie i poszla ale opowiadala innym ludziom o tym co zrobilam. Pytanie kto mial racje? Widzialam jak PSY BIEGALY W MORZU I SRALY TAM! A jedna pielucha?! No prosze was...

Gość odchody same w sobie w morzu
jakos sie rozloza. A pielucha? Za 1000lat :O

Gość wieś zabita dechami
w domu też za stodołę rzucasz albo do studni?

Jedna rzecz to zaśmiecanie morza tępoto. A druga rzecz to twoja ortografia tępoto. :o

Gość yitkitdd75
co kretyunka kuwa mac, jebnieta dziewka pierodlona z patologicznej rodziny, idz sie wysraj na łozko

Gość super maż to ja
prowo ale najlepiej odpisal ktos z ta studnia i stodoła pokazujac jej miejsce w szeregu.

JA PIERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRDOLĘ. Współczuję dziecku takiej matki i ojca. :(

swoja droga ktory czlowiek wrzucilby pampersa do morza?????????????????? kurwa albo nie wiem ja jestem z innej planety :o

Gość zartujesz sobie
?? czy ty aby na pewno jestes matka....??

Gość Zakochany w Lookrecyi
ha ha zajebiste prowo :D tylko trochę niedopracowane; laska, która miałaby odwagę zwrócić uwagę, nie odeszłaby ot tak po tym jak ktoś by ją uderzył :classic_cool:🖐️

Gość STUDENCIOR
jeśli to nie jest prowo - a nie wgląda :D - to ja pierrrddddolę 🖐️

Gość pistacjowamika
ahahahhah co za kretynka pampersa do morza i co ludzie się kąpali a pielucha pływała obok nich ku morzą i oceanom :D ahahahhahah

Gość anabolitos steridos
Wszawwianka to wiesniara z wiochy liscia bym przywalił tobie i twojemu fagasowi tak zeby was rodzina nie poznała debile

Gość pan ambasador
morze zwróci pieluchę pod postacią pięknej syreny :classic_cool:

Gość anka szklanka :)
ja pierdykam ale z was sa frajerzy ,prowokacja jak chuj a wszyscy łykaja

Gość oligierka
tamta miała rację ,że Ci uwagę zwróciła!!!!!!!!! zero kultury i wychowania masz.

gowno mnie obchodzi ze to prow, jak dla mnie to grzech nawet pomyslec o wyrzuceniu pampa do morz :P

Gość STUDENCIOR
pistacjowamika ahahahhah co za kretynka pampersa do morza i co ludzie się kąpali a pielucha pływała obok nich ku morzą i oceanom ahahahhahah Przyganiał kocioł garnkowi kierując się ku morzą :D 🖐️

Gość mieszkaniec Świnoujścia
nawet jeśli to jest prowo n kafe to niestety ludzie mają takie pomysły nieraz widziałem jak mamuśka pampersa albo do morza albo zasypywała w piasku na plaży pampersa bo się nie chciało zanieść do śmietnika ludzie to chamy i syfiarze tony śmieci zostawiają jak nie puszki po piwie to inne gówna mieszkam to widzę to na co dzień z sezonie i po sezonie jak śmiecą

Oczywiście, że to jest prowokacja i jeszcze szmata pisze, że jest Warszawianką. Nawet jak to prowo, to przypierdoliłbym jej w ryj za robienie takiej opinii Warszawiakom. Tylko ostatnia świnia mogłaby wyrzucić pieluchę do morza. Na szczęśćie za coś takiego są wysokie mandaty.

Gość mieszkaniec Świnoujścia
Słodka dżelusia ale jesteś głupia i durna z czego się śmiejesz jak by ci ktoś śmiecił w twoim domu to byś się śmiała? idź dziecko spać bo widać niczego nie zrozumiesz chyba mieszkasz i żyjesz w syfie albo mamusia za ciebie zbiera odpadki

Gość nastazja199
mieszkaniec swinoujscia wyluzuj, ona sie smieje z prowo, a nie dlatego, ze ktos zasmieca morze