Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka3oR

Witam Moje Drogie, Prosze o opinie

Polecane posty

Gość Ka3oR

Witam :) Chciałbym, urozmaicić spotkania z moja dziewczyną. Chciałbym sie z Wami podzielić swoim pomysłem. Mianowicie :) Moja Luba bardzo lubi pozowac do zdjec przebierac sie itp :) Dlatego tez chciałbym urządzić u Niej "domowe Top Model" Przebrać sie w Garnitur, Ubrać okulary i peruke, i tak zawitać w skromne progi mej ukochanej ze sie tak wyraze z plakietka na piersi "Top Model - Jury" Zrobić ankiete, humorystyczna oczywiscie :) Czy dane personalne sie zgadzaja, czy ta o to kandydatka jest córką tej i tej osoby wnuczką tej i tej starszej pani i czy ten chłopak jest bratem tej kandydatki i czy rodzice wyrażaja zgode na wieczorne szalone sesje w przedpokoju. Rozwiesił bym na dzwiach plakietki "Sekretariat który znajdował by sie w łazience :), albo np w Jej pokoju kulisy w których Jej mama podawała by Jej ciuchy :) chciałbym urozmaicic nasze spotkania, w sposób pozytywny humorystyczny śmiechowy. Poradzicie cos? I jeśli możecie to oceńcie :)

Gość moi*
a do czego ta mama? Przeciez wiadomo jak te przebieranki a raczej rozbieranki sie skoncza..eh zajechalo mi klimatem rodem z gimnazjum...

Gość Ka3oR
mam tez pomtsl by ona jedna noge miala przywiazana do kaloryfera a druga do żyrandola tak dla smiechu a ja bym jej grzebał "tam" byloby wesolo i zajebiscie bysmy sie bawili

Gość Ka3oR
ona 13 ja 23

ja bym się chętnie w taki coś zabawiała ale z trochę ulepszonej wersji. udawałabym biedną modeleczkę z małej miejscowości , która idzie spotkać się z agentem modelek on obiecuje mi światową karierę ale pod warunek ,ze spełnię wszystkie jego fantazje... i to jest wersja soft w głowie mam hard :P

Jak dla mnie troszkę to zajeżdża podstawówką, ale się starasz( gdzie takiego chłopa znaleźć:O??) A może zamiast na śmiechowo- przebierana sesja, w przeróżnych stylach od kowbojki po paryską kurtyzanę( akcja rozbierania należy do Ciebie:classic_cool:)

Gość Ka3oR
albo jeszcze inaczej urozmaice nam czas: zrobie jej szejka z mojego zyciodajnego eliksiru milosci. Jak uroni kropelke to ja lapu capu:)

Gość Ka3oR
ap