Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffff

zaplakana blaga o pomoc, ZALAMANA

Polecane posty

Gość fffffff

;((((((( zerwalam z chlopakiem okazalo sie ze wgl mu na mnie nie zalezo i wszystkim kolegom mowil ze albo dam mu dupy albo moge spier*alac :( :( :( nie moge sie pozbierac naprawde zalezalo mi na nim chcialam mu pomoc wyjsc z gowna jakim jest palenie picie itd... chcialam poswiecac mu kazda chwile a on od tygodnia mnei olal mowiac ze auto zepsute a tak naprawde wozzil sie z kolezankami : (((( BOJE SIE SAMOTNOSCI TAK BARDZO ;(((((((

Gość Ka3oR
ile ty masz lat? Glowa do gory a nie sie mazesz

Gość fffffff
mam 18 lat

Dasz sobie radę. A takiego gnoja to bym zamordowała własnoręcznie.

Gość lukas w pracy
Kochalas go?

Gość OneTwo
Tak wybierają młode kobiety.

Gość to prawda dasz sobie
rade!!!!!!! ja zostawilam meza po 6 latach bo byl draniem i tez bylo mi trudno.... ale przeszlam najgorszy okres i czuje sie cudownie nie boj sie byc sama, wyjdz do ludzii a napewno spotkasz niebawem kogos dobrego glowa do gory !!!! jestes super dziewczyna- masz plusa ze go zostawilas, b dobrze zrobilas!

Gość fffffff
kochalam :(((((( nadal kocham mimo wszystko

Gość lukas w pracy
To prawda dasz sobie A dlaczego go zostawilas?

Gość lukas w pracy
Fffff Pieprzone uczucia, ze tez nie mozna sie ich pozbyc od tak np jak smieci....

Gość lukas w pracy
Ffff Wiesz co powinnas teraz robic? Bawic sie w klubie ze znajomymi, a nie rozczulac sie. Nad soba w taka fajna sobotnia noc. Wiem ze latwo sie mowi ale to najlepszy sposob na zapomnienie, wierz mi :-)

Najgorsze jest gdy sie chce pomoc czlowiekowi, ktory sam sobie nie chce pomoc. Pamietaj, ze nikogo nie zmienisz. Swoim zachowaniem, dobrocia, czuloscia, troska nie zmienisz nikogo. Mozesz jedynie zmienic sama siebie, zeby tak tym sie nie przejmowac. Teraz tego nie rozumiesz. Mowi Ci to kobita z doswiadczeniem tak zwanym. ;) Bylam taka sama jak Ty kiedys.

Gość szczera_aż_do_bólu
:((

Gość OneTwo
Widzicie jak niektórzy faceci mają dobrze. Może zrobić z niej ostatnią szmatę, podnóżek, może wylać na nią najgorsze pomyje, a ta dalej będzie lgnąć do niego jak pszczoły do miodu.

Gość Są źli ludzie i dobrzy ludzie
potraktuj to jako lekcję od życia. Jak się z kimś będziesz wiązać wybierz kogoś normalnego, nie baw się w terapeute dla uzależnionego. Powodzenia.

OneTwo Ja sam jestem facetem i nigdy źle nie traktowałem kobiet. Zauważyłem, że Ci którzy źle traktują kobiety są przez nie bardziej szanowani niż tacy, którzy są normalni. Ja tam dziewczyny jeszcze nie miałem, ale nie zamierzam robić z siebie "bed boja" tylko dlatego, ze ktoś ode mnie tego oczekuje. Wole być sobą.

zapłakana noc... Cześć :)

Powinnaś, a jednak siedzisz tutaj :) to tak jak ja ;).

Pewnie, że nie warto cierpieć, ale autorka cierpieć będzie jeszcze jakiś czas, aż zrozumie, że to nie ona ma problem tylko ten chłopak. Ona popełniła błąd wiążąc się z nim, ale wszyscy popełniamy błędy i ponosimy pewne konsekwencje. Mnie kiedyś też jedna taka zrobiła w bambuko. Myślałem, że to będzie moja dziewczyna itd, a ona zachowała się jak kretynka, nie chce mi się o tym opowiadać. Po prostu autorko każdy ma w życiu jakieś problemy. Teraz wypłacz się spokojnie, wylej z siebie złość. Niedługo będzie lepiej, zobaczysz.

Sam komputer nie, ale internet już tak. Ja lubię towarzystwo miłych ludzi, a że sam siedze to przynajmniej tutaj mogę sobie z kimś pogadać. Jutro też pewnie trochę będę siedział ;)

Ok no to idę spać skoro już nikogo tu nie ma. Dobrej nocy. Raz jeszcze życzę powodzenia autorko tematu.