Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona gasnąca

Do miłośników muzyki rosyjskiej:)

Polecane posty

Hej:) Kto z Was lubi muzykę rosyjską? Jeśli ma ktoś ochotę, mam świetną piosenkę po rosyjsku:) Naprawdę piękna. Słucham na okrągło. Nie znalazłam Jej na youtube. Jeśli ktoś chce, proszę o maila, to podeślę:) pozdrawiam

Gość pot
nienawidze ruskich piosenek, filmów, nienawidze tego śmiesznego języka,ruskich pierogów,putina,miedwiedwiewa ,Kremlu i wszystkiego co jest z rosją związane.

ruskie pierogi to tylko taka nazwa, to polski wynalazek :P lubie rosyjskie kobiety :classic_cool: reszta po mnie spływa... wódkę tez lubie

Gość kdkfkg
kinkey, jestem rosyjska kobieta, ale ty chyba masz 160cm wzrostu???

Gość kdkfkg
a co to za piosenka, napisz nazwe i wykonawce

Gość kdkfkg
napiszcie to wam powiem

Niestety nie mam slow po Rosyjsku. :) Nie znam rosyjskiego, nawet nie wiem jak szukac. A piosenka naprawde swietna. Ja potrafie Jej np caly wieczor sluchac. I z kazdym razem lubie ja coraz bardziej

Gość kdkfkg
zaraz wam poszukam laski

Gość kdkfkg
Бедный художник белит холсты А река Нева утром сводит мосты... Во дворе гудит детвора, может, будет дождь а я назло без зонта. Как бы мне найти в этом мире её и не потерять, что сложнее ещё жизнь бы с ней прожить, до скончании дней. Ещё сложнее Припев: День ночь всё равно чёрно-белое кино. Привет как дела и опять разбежались День ночь, как ты там может всё таки не зря по слогам. Добрые сказки в детстве читали нам. Люди бегут на перегонки, бьются о стекло, как во тьме мотыльки. Где то в пробках спят на яву, может, будет дождь нам ведь зонт не к чему. Как бы мне найти в этом мире его и не потерять что сложнее ещё Жизнь бы с ним прожить до скончания дней. Ещё сложнее Припев: День ночь всё равно чёрно-белое кино. Привет как дела и опять разбежались. День ночь как ты там, может всё таки не зря по слогам. Добрые сказки в детстве читали нам.

Gość kdkfkg
jezeli czegos nie rozumiecie, to moge przetlumaczyc

Tutaj ktoś mi kiedyś przetłumaczył tekst, bo go poprosiłam. Nie jest to jakieś poetyckie tłumaczenie, ale jednak myślę, że dobre, Przynajmnej wiem o czym śpiewają Biedny malarz rozjaśnia płótna,a nad ranem rzeka Newa opuszcza mosty. Na dworze wrzeszczy dzieciarnia...Może będzie deszcz? a ja jak na złość nie mam parasola! Jak mógłbym znaleźć ją w tym świecie i nie stracić,a co jeszcze trudniejsze przeżyć z nią życie do końca dni - to jeszcze trudniejsze. refren: dzień-noc... wszystko jedno.Czarno białe kino(i słowa w tle teraz)...Cześć! Co słychać? I znów rozbiegliśmy się... dzień-noc...Jak sobie radzisz? Być może nie na próżno w dzieciństwie czytano nam dobre bajki... Ludzie biegną na wyścigi,rozbijają się o szkło jak motyle w mroku. Gdzieś w korkach śnią na jawie...może będzie deszcz ,ale parasol mi niepotrzebny. Jak mogłabym znaleźć go w tym świecie i nie stracić ,a co jeszcze trudniejsze przeżyć z nim życie do końca dni - to jeszcze trudniejsze refren: dzień-noc... wszystko jedno.Czarno białe kino(i słowa w tle teraz)...Cześć! Co słychać? I znów rozbiegliśmy się... dzień-noc...Jak sobie radzisz? Być może nie na próżno w dzieciństwie czytano nam dobre bajki... No ja z tych literek to niczego nie rozumiem. W ogóle nie znam rosyjskiego. Ale piękny język. Może kiedyś jeszcze zacznę się go uczyć Jak słysze takie piosenki, to mój poziom motywacji wzrasta :)

Gość kdkfkg
czeburaszka jest smieszny hahahahaha, a jak sie wlacza napisy??/ w sumie nie musze, ale tak z ciekawosci.......