Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona gasnąca

Do miłośników muzyki rosyjskiej:)

Polecane posty

o tak kobiety ze wschodu są piękne, polki im nie dorównują pod żadnym względem. Często jeżdżę w delegacje na wschód, kobiety jedna piękniejsza od drugiej

Gość Fieja
dzięki:)

Gość zgodzę się
Jestem facetem:) to nie była wypowiedź kobiety, wiadomo każdy naród będzie uważał że jego kobiety czy mężczyźni są piękniejsi, polki o polkach, rosjanki o rosjankach a amerykanki o amerykankach. To Twoje zdanie, logiczne jest że będziesz siebie broniła no bo jakże by inaczej. W każdym kraju znajdą się piękności taka jest prawda. Tylko z Twoich wypowiedzi wynika,jakby w Polsce pięknych kobiet nie było a są i to wiele:)tak samo jak w Rosji czy innym kraju

Gość kdkfkg
a moskwiczi to oddzielna historia, nie lubie ich zbytnio szczerze mowiac, bo mysla ze sa najlepsi na swiecie i nie sa mili dla innych, ale to tak ogolnie, oczywiscie sa wyjatki. moja ciocia jest od paru lat z moskwiczem, i sie nie bal jej wpuscic do mieszkania

Gość nooooo racja
ja także za nimi nie przepadam, wiele osób właśnie znam z tych okolic i są tacy jakby to powiedzieć co to nie oni. Traktują Moskwę jak jakiś oddzielny kraj,ale wyjątki wiadomo się zdarzają

Gość nooooo racja
a Ty Kd...skąd jesteś?

Gość kdkfkg
w Moskwie ogolnie jest super, praca, zarobki... ale ludzie sa strasznie zadufani w sobie i strasznie trzesa tylki za mieszkania. zazwyczaj prawdziwy moskwicz sie nie wiaze z innymi, bo to dla nich gorszy gatunek

Gość kdkfkg
moge powiedziec ze jestem ze stolicy, ale nie powiem na forum jakiego panstwa, u mnie tez tylko matka rosjanka

Gość nooooo racja
słyszałam właśnie , że tam można zarobić itd. Mam koleżankę Rosjankę, która uważa że wszystko oprócz Moskwy to nie Rosja. Wszyscy się z niej śmialiśmy...Generalnie jak dla mnie rosjanki ładne są ,i uważam tak jak zgodzę się wszędzie są ładne kobiety:)

Gość nooooo racja
A tata?a powiedz ciężki jest ten Wasz język, chciała bym się nauczyć ale cały czas mi się wydaje,że dość ciężki jest:(

Gość kdkfkg
tam nawet miejsca nie mozna ustapic np osobie starszej, bo wszyscy beda wiedzieli ze nie jestes z moskwy, poza tym ta osoba jeszcze cie zwyzywa, no masakra. ogolnie zajbiscie tam jest, ale jednak wole mieszkac w polsce, jednak mniej chamstwa hehe

Gość Fieja
kdkfkg zauważyłas że tu w polsce ludzie jakby nie mieszają się z innymi nacjami, no chyba że z niemcami i to wszystko a wiekszosc to polacy. U mnie mama jest rosjanką, ale tez nie 100% bo dziadek jest Ukraincem:) a babacia Rosjanką:) z kolei Ojciec jest Uzbekiem, ale też wymieszanym:)

Gość kdkfkg
tata mieszany, ale ma pochodzenie polskie

Gość kdkfkg
no malo sie mieszaja... poza tym u nas na wschodzie sa narodowosci, a tu nawet jak murzyn ma obywatelstwo, to jest polakiem hehe

Gość nooooo racja
no coś Ty , że nie można ustąpić miejsca..masakra;(

Gość kdkfkg
ja w sumie ostatni raz w Moskwie bylam 4 lata temu, ale watpie zeby cos sie zmienilo, moze spytaj sie Fieji :)

Gość kdkfkg
moze w sumie nie powinnam mowic "u nas na wschodzie", bo sama od dosc dluzszego czasu posiadam obywatelstwo polskie :)

Gość nooooo racja
:)czyli podoba się Tobie Polska?fajnie tak słyszeć coś takiego, bo często spotykam się właśnie z krytyką szczególnie od strony rosyjskiej;(ale są ludzie których lubię nawet bardzo i mówią o Polsce w dobrym kontekście:)czyli zakochałaś się w polaku?:)

Gość nooooo racja
Zauważyłam, że właśnie rosjanki często oglądają się za polakami, i często słyszę że rosjanie są tacy i owacy:(bo polak to drzwi otworzy, jest romantyczny itd.

Gość kdkfkg
mi sie wydaje ze rosjanie z pochodzenia, ale urodzeni w innych bylych republikach radzieckich sa troszeczke inni, mnie zadufani w sobie, ale moge sie mylic... a co do facetow, moje zdanie moze byc dosc subiektywne, bo ludzie sa rozni. ale owszem bylam w 2 letnim zwiazku z rosjaninem tu w polsce, ale on wrocil do rosji jednak. i coz moge powiedziec, byl okropny... wg niego ja musialam robic wszystko, lacznie z recznym praniem jego gac. gotowalam ja, sprzatalam ja, pralam ja, zmywalam gary ja, ale coz bylam mloda i glupia i sie dalam manipulowac. poza tym ciagle mi mowil, ze jestem gruba, nawet jak rozm 34 byl juz za duzy, a jestem wysoka. mowil ze mam niewystarczajaco rosyjska urode, masakra. polak na poczatku wydawal sie cudem, i choc z czasem jest juz nieraz wredny, to i tak jest duzo dzuo lepszy.

Gość nooooo racja
Wiadomo, ludzie są różni:)oczywiście istnieją wyjątki, ale tak też słyszałam o rosjanach od rodowityk rosjanek. Natomiast polki uważają czesto że oni to są odpowiednimi kandydatami na mężów:)jak widać poglądy różne jak różni ludzie:)hi hi, ale to przesada ten Twój były facet to niezłe ziółko rozmiar 34 za duży!!!MASAKRA:(taki rozmiar to idealna figura:)

Gość nooooo racja
To jaki miałaś mieć rozmiar jego zdaniem??:)nie mogę z tego, przecież rosjanki są raczej szczupłe ale chyba mniejszego rozmiaru niż 34 nie noszą?przynajmniej nie widziałam aż tak szczupłych, ale chociaż nie byłam nigdy w Rosji, ale chętnie chciała bym pojechać i zobaczyć ten kraj bo wydaje mi się interesujący:)

Gość autorkoooooooo
wyslij mi na maila prosze gosia-sokalska@tlen.pl

Gość kdkfkg
obecnie nosze 36 i maz nie raz narzeka ze za chuda jestem, w 34 wygladalam tragicznie, moze niska osoba wygladala by dobrze, ale ja jestem wysoka, to same kosci byly.

Gość nooooo racja
Masz super rozmiar:)ja właśnie noszę 34 ale mam z 163, to ten wcześniejszy chłopak miał jakieś dziwaczne wymagania. Dobrze, że teraz trafiłaś na normalnego:)

Gość a jakie macie
piersi tak pytam, bo własnie rosjanki z reguły są szczupłe, czasem kościste codla mnie jest sexi, lubię szczupłość. ALe jak z piersiami, bo jak laska jest szcupła to chyba piersi też nie są za duże?sorka za takie bezpośrednie pytanie:)

Gość kdkfkg
mam 70C wiec szalu nie ma :) ale mi tam nie przeszkadza