Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alienacja

Klamka zapadła.. Wreszcie od niego odeszłam!

Polecane posty

Gość Alienacja

Po 7 latach razem przeżytych, Po milionie kłótni odbywających się minimum 2 razy w tygodniu, Po 1000 burzliwych rozstań i powrotów, Wczoraj nastąpił moment przełomowy, w którym cienka granica mojej tolerancji została przekroczona. Zaczynam nowe życie.. Pierwszy dzień daje mi dużo pozytywnej energii! Jest tu ktoś w podobnej sytuacji?

Gość aneczka854
ja jestem w podobnej sytacji.. wlasciwie to on odszedl, ale postanowilam ze tym razem nie pozwole mu wrocic, jak za kazdym razem... ciezko jest , ale trzeba zyc dalej.. :(

Gość Alienacja
Aneczko, z każdym dniem będzie coraz łatwiej, zobaczysz.. Musimy być dzielne.. Ja poprzysięgłam sobie, że choćby nie wiem co się działo, nie odezwę się do tego człowieka...

Gość do tematu:
gratulaje..czas pokarze czy dobrze zrobilas!

Gość emi346576
ja juz pol roku i sie nie moge pozbierac

Gość do tematu:
ŻŻŻŻŻŻ!

Gość Alienacja
Wiem , że zrobiłam dobrze.. Jestem osobą bardzo tolerancyjną, ale pijackiej awantury,wyzwisk, wyrzucenia mnie z mieszkania i kilku innych rzeczy po prostu nie wybaczę ani nie zapomnę. Uważam, że jeśli my kobiety nie będziemy miały same do siebie szacunku, to nie będziemy traktowane z szacunkiem.. Bo miłość to można wybaczyć i przymknąć oko? Nic podobnego.. Szacunek musi być..

Gość aneczka854
Alienacja - powiem Ci ze roznie to bywa, raz sa dni kiedy czuje sie naprawde silna i nie chce poprostu go znac, a potem nadchodza dni gdy znow mam dola itp.

Gość Alienacja
emi346576, bo to nie jest takie proste wyrzucić wszystkie emocje i wspomneinia. Ja jednak myślę, że jestem osobą silną i mimo wewnętrzenego smutku zachowam rozsądek i nie dam się złamać.

Gość Alienacja
Aneczko a ile to rozstanie u Was już trwa? Czy on robi coś żebyś mu wybaczyła?

Gość aneczka854
4 miesiące... jak narazie nie zrobil nic.. (tyle ze jetgo kumpel mi pisal do mojej przyjaciólki, ze moj byly ma problemy z alkoholem, ze kazal mu sie cokolwiek o mnie dowiedziec) znam go, za kazdym razem jak mnie zostawial, to potem chcial wracac, jakby nigdy nic.. szczerze to Ty miaLAs naprawde konkretne powody zeby odejsc, skoro tak Cie traktowal ;/ moj co prawda nigdy mnie nie wyzwal itp ale zachowywal sie jak gówniarz, zostawial mnie a potem chcial wracac..