Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limoni

pytanie do osób znających sie na samochodach proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Gość limoni

czesc wam:) mam pytanie znalazłam autko jednak w ogłoszeńiu pisze ze trzeba wymienić skrzynie elektroniczną bo kierunkówskazy nie działają możecie mi napisać czy to sie opłaca i jaki jest tego koszt? Pozdrawiam

Gość to co napisałas jest
kompletnie bez sensu bo kierunkowskazy nie mają nic wspólnego z jakąś skrzynią elektroniczną (co to jest????)

Gość khagern
to powiedz wlascicielowi zeby to naprawil i wliczyl w cene auta

Gość limoni
m.otomoto.pl/oferta/C19581420?fromweb tu jest

Gość limoni
m.otomoto.pl/oferta/C19581420?fromweb tu macie linka ale trzeba wcześniej wpisać www. Bo ja mam internet w telefonie i tak mi kopiuje

Gość limoni
m.otomoto.pl/oferta/C19581420?fromweb tu macie linka ale trzeba wcześniej wpisać www. Bo ja mam internet w telefonie i tak mi kopiuje

Gość limoni
(3) Renault Megane Powrót Cena: 4 300,00 PLN Przebieg: 186 km Rok produkcji: 1999 Informacje: Rok produkcji: 1999, Przegląd: 12/2011, Ubezpieczenie: 12/2011, Skrzynia biegów: manualna, granatowy, Liczba drzwi: 2/3 Dodatkowe wyposażenie: ABS, el. szyby, el. lusterka, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer Opis pojazdu: Witam, Mam do sprzedania Renault Megane Cupe , rocznik 1999. Samochód na chodzie, jedynie wymaga wymiany skrzynki elektronicznej, ponieważ nie działają w nim kierunkowskazy.

Gość limoni
up

Gość limoni
i o co tu chodzi?? Dzisiaj tam jechać a nie wiem czy warto

Gość olgaola85
do to co napisałas jest nie wcale:d kierunkowskazy nie sa powiazane z elekrtrykawogole i ich przekazniki nie sa w skrzynce z elektryka:D musisz reke wystawiac za okno wedy dziala kierunkowskaz zabawne