Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Ma ktoś konto w Millennium banku?

Polecane posty

I czy miał może dostać dzisiaj przelew rano? Tzn wyslany byl w weekend, a dzis mial dojść? Kurva, juz po 10, a nic nie dochodzi 😭

Gość ja mam konto w millennium b
Z doświadczenia napiszę - sprawdź po ostatnim księgowaniu czyli po 16 tej bodajże.

Dzieki, dziwnie z tymi przelewami w Millennium. Czasem mi dochodza o 9 rano, czasem po 12. :O Chyba zrezygnuje z tego konta bo tylko mi nerwy zjada.:classic_cool:

Moje rano nigdy nie dochodzą. Najwcześniej po 13-tej, ale bywa że i po 16-tej dopiero.

Nie wiem czy doladowujesz konto telefoniczne przez internet, z tym sa najwieksze cyrki w millennium :P Nigdy nie wiem czy sie uda ;)

Nie, telefonicznie nie. Ostatnio musiałam pilnie przelać z oszczędnościowego na osobiste, było co prawda przed 8 rano, ale myślałam, że te wewnętrzne można robić o dowolnej porze (w nocy robiłam i było ok), a system mi napisał, że nie może przeprowadzić tej operacji, bez podania przyczyny :o Ale wcześniej miałam ing i tam to dopiero się działo!

Mi chodziło o to, ze doladowuje telefon przez internet. Co do przelewów to daj spokoj, czasami maja przerwe techniczna od 22, czasami od 21, a raz jak chcialam przelac to o 15 mi wyskoczylo, ze przerwa techniczna :O