Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę pomóżcie mi bo zwariuję

Proszę pomóżcie mi! Zaraz zwariuję.

Polecane posty

Kochałam się z facetem 26.06. Kochaliśmy się z prezerwatywą i bez. Nie wszedł we mnie głęboko. Wyszedł na dłuuuugo przed wytryskiem.Wczoraj powinnam dostac okresu,ale go nie mam;( Bardzo się stresuję.Ciagle boli mnie brzuch,nie mam apetytu. Od soboty boli mnie brzuch tak jak na miesiączkę,ale niestety nie widac jej. Robiłam do tej pory dwa testy-wyszły negatywnie.

Czy jest możliwe,abym była w ciaży?

upupupupup

Gość beda trojaczki:O
:O za glupkowate pytanie oczywsice ze jest plziwsc al to moze stwerdzic jednie lekarz ignekolog

w ciaze nie zachodzi sie w zaleznosci od kata wsadzenia ,glebokosci itp, miesiaczka i organizm to nie zegarek,ze ma byc dzis i koniec,na to wpywaja rozne czynniki,pogoda ,nerwy i inne, robilas testy wiec spoko,przestan wariowac bo od tego jeszcze bardziej sie opozni.

Do ginekologa idę dopiero w środę.

Gość Zenka_kota
Witam Was wszystkich. Może trochę nie w temacie, ale czuję duże zaniepokojenie. Weszłam na stronę http://smierc.org i pokazała mi się, bardzo nieodległa, data śmierci. Czy sądzicie, że to ma jakieś znaczenie? Że powinnam się obawiać?

Gość skad sie biorą takie tępaki
co tutaj piszą? :o Nie dość, że autorka głupia dziwka bez szkoły to reszta tak samo :o Słownika ortograficznego na oczy nigdy nie widziałyście analfabetki? :o

Nie jestem głupią dziwką bez szkoły.

Jeżeli nie chcesz się wypowiadac na ten temat to się nie wypowiadaj. I nie obrażaj mnie.

i jeszcze chyba wieksze prawdopodobieństwo jest że jestem w ciąży skoro chłopak po seksie poszedł się kąpać a ja zaraz po nim w tej samej wodzie? wtedy plemniki mogły w wannie pływać?

Odczep się podszywie.

Gość beda trojaczki:O
moze ci pwrózyc??????? :O

Gość podobna925
bylam w podobnej sytuacji. Tez zrobilam 2 testy i wyszly negatywnie a nadal nie mialam okresu. Brałam gorące kąpiele itp i nic.poradzę Ci chociaz wiem ze to trudne, nie stresuj się tym i bądź pozytywnej mysli. Ja dzien przed dostaniem okresu powtarzałam wieczorem w myślach ze przyjdzie rano i tak się stalo :)

Gość podobna925
sądze że bd . Mi spóźnial się prawie tydzien i tez czułam bóle duzo wczesniej. Bądź dobrej mysli :)

Gość podobna925
Nie ma za co :) sama bylam w podobnej sytuacji i wiem co to znaczy.

Gość podobna925
od czasu do czasu mialam wrazenie że tak. Mdłości tez mialam na sama myśl o okresie ciąży itp. Moja koleżanka twierdzila że mam juz paranoje i to wszystko stres. W moim przypadku akurat miala rację :)

Gość eRzecznikSaszaFilipowicz
Na przyszłość pamiętaj że masz 72 godziny aby udać się do lekarza.W tej sytuacji mogę ci polecić stronę www.wpadka.pl .Tam otrzymasz różne porady ,oraz bespośrednio możesz zadać pytanie lekarzowi ginekologowi. eRzecznik serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny e Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkur"

Gość tituska
dokładnie tak jak napisała poprzedniczka, w wydzielinie tez znajduje sie duza ilosc plemników. Unikac lepiej takich ryzykownych sytuacji albo poczytac na wpadka.pl co robic w takich momentach gdy dojdzie do podobnej sytuacji