Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajjajaa

proszę o poradę w sprawie damsko meskiej

Polecane posty

Gość jajajajajjajaa

słuchajcie poznałam faceta. nie wiem czy to jakiś desperat czy co ale jest moim rówieśnikiem, ma 23 lata i twierdzi, że nie musi mieć pięknej atrakcyjnej dziewczyny, ważne, żeby była mądra bo już miał takie ładne lalunie i były nic nie warte. o o tym myslicie, czy on jest zdesperowany?

Gość jfeprgjrhbpjvgfjv
W dziwny sposob daje ci do zrozumienia, ze mu sie podobasz, chociaz nie jestes piekna ani atrakcyjna.

Gość Lord Dops
oczywiście że jest zdesperowany, jak wszyscy którzy wychodzą z inicjatywą :o

Gość grgegwe
Mysle ze to moze byc desperacja chociaz mogę się mylić. Niby wielu facetów tak mówi, ale wiadomo że każdy chce być z kimś kto go pociąga.

Gość jajajajajjajaa
no ale on twierdzi, że bardzo mu się podobam, że jestem bardzo ładna a z drugiej strony takie teksty, czuje sie obrażona tak naprawdę

Gość jajajajajjajaa
no właśnie nie rozumiem. tu mi mówi, że mu się podobam itp a tu zaraz, że nie lubi imprezowych lasek, że one nie nadają się na żony itp nie wiem co o tym myśleć. ponoc dla niego najważniejsze jest, by była mądra. nie wiem czy to ma znaczenie, ale on ma tatuaż

Gość hymmm, troche dziwne
ok- ja rozumiem, że tekst o tym, ze dziewczyna nie musi być imprezowa jest ok..., ale jakby mi facet powiedział, że nie musi mieć pięknej dziewczyny i jednocześnie startował do mnie... :O no to sorry :P

Gość jajajajajjajaa
powiedzial dokladnie tak: "nie musze miec jakiejs przesadnie atrakcyjnej dziewczyny bo to nie o to tak naprawde chodzi, nie lubie tych laluni z dyskotek bo moze i sa ladne ale mega puste, wazne tez by byla madra i miala cos w glowie"

Gość jajajajajjajaa
a o mnie mówi, że nie dość, że jestem ładna to skromna i bardzo w porządku. jak lubi skromne dziewczyny to po co mu ten tatuaż?

Gość hymmm, troche dziwne
bo moze mu sie podobają tatuaże co ma do tego wszystkiego tatuaż?:D

Gość jajajajajjajaa
pomyslala, ze moze jest cwaniakiem, ktory chce mnie wykorzystac :D lazi na silownie etc

Gość jajajajajjajaa
up