Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olek578

czy aby kobiety nie leca rowniez na wyglad faceta przedewszystkim

Polecane posty

Gość olek578

czy aby napewno kobiety nie leca na wyglad w pierwszej kolejnosci?mimo licznych deklaracji samych kobiet ,psychologow mediow itp utwierdzam sie w przekonaniu ze dla kobiet wyglad jest znacznie wazniejszy niz wnetrze,charakter ,pozycja,czy nawet pieniadze, facet moze byc glupi,biedny,bezrobotny ale gdy ma regularna twarz,meska, sylwetke czyli cialo i typ ktore podoba sie kobietom ma o wiele wieksze szanse na randke i nastepne spotkanie , nic ktos mniej atrakcyjny fizycznie ,ale inteligentniejszy,bogatszy ,wykształcony itp, ciekaw jestem dlaczego zaklamane kobiety wciaz deklaruja ze wyglad nie jest najwazniejszy a wlasnie ze jest tak jak i dla facvetow tylko ze my sie do tego przyznajemy, skad to zaklamanie u kobiet

wygląd jest ważny ale nie najważniejszy ! A czemu ważny - myślę że żadna z nas nie chciała by mieć faceta z dużym brzuchem od piwa i spasionego tylko z fajną męską sylwetką jak faceci z reklamy :P

Gość Pretty woman............
zgodze sie z postem powyzej cos w koncu musi nnas przyciagnac a wraz z czasem wyglad sschodzi na dalszy plan dostrzegamy zalety tej osoby jej osobowosc itd wyglad w tym momencie przestaje byc naj ważnijeszy

Gość ja sie nie zgadzam!!!!
owszem przystojni kolesie mi się podobają. jak takiego widze to nie powiem gorąco się robi, ale wydaje mi sie ze tylko dziewczynki się dają jeszcze na to złapać. :P bo jak już się czegoś w zyciu doświadczyło, to jasne staje się, że nie wygląd jest najważniejszy. każdy moj facet z ktorym byłam dluzej i ktorego traktowałam poważnie urodą akurat nie grzeszył. z tym co piszesz, ze atrakcyjny koles ma wieksze szanse na druga randke niz ten brzydszy, ale inteligentniejszy to sie absolutnie nie zgoodze. najlepiej jak by wszystko szło w parze, ale jak porównywać skrajnosci to stawiam na "wnętrze" poznałam kiedyś takie "bożyszcze", co sie niemal kazda laska za nim oglądała.. ja też byłam cała w skowronkach, ale trwalo to jakies 2 tyg, bo okazał sie po prostu głupim bucem, z ktorym nie miałam o czym gadać. potem poznałam faceta przez internet. godzinami mielismy o czym gadac na gg, zachwycal mnie swoim dowcipem, inteligencją, pasjami, głosem itp. wysylal mi zdjecia - to taki przeciętny, co wiecej - nie w moim typie zupelnie. spotkalismy się w koncu i.. jestesmy razem juz 4 lata :)

Zarówno u kobiet jak i facetów pierwsze na co się zwraca uwagę to własnie wygląd. Pryszczaty grubas w brylach (to przykład) raczej nie zwróci "pożądanej" uwagi dziewczyny. Oczywiście można ratować się i pocieszać tym, iż liczy się "wnętrze" i tym podobne bzdury, tylko jak często jest okazja owe "w środku" pokazać i czy wspomniane "ciacho" będzie miało jakąkolwiek szanse się zaprezentować skoro jej uwaga zaprzątnięta pozostanie kimś "normalnym". Wygląd to podstawa, jeśli ktoś im "nie dysponuje" ma po stokroć ciężej w życiu i jego szczęście w kategoriach uczuć to ruletka a nie nudna rutyna przychodząca z łatwością. W dodatku za mizernym wyglądem idzie w parze pogłębiająca się frustracja, kompleksy, uprzedzenia czy strach i koniec końców jest taki że nawet te wnętrze nie sposób określić atrakcyjnym. Oczywiście są wyjątki od reguły i na drugim miejscu w kategorii atrakcyjności dla kobiet jest majętność dzięki, której potrafią przełknąć "przykre widoki" (cel uświęca środki). Ale to inna historia ;)

Gość pola56789
mysle ze wiekszosc z was ma faceta z duzym brzuchem hehe 'A czemu ważny - myślę że żadna z nas nie chciała by mieć faceta z dużym brzuchem od piwa i spasionego tylko z fajną męską sylwetką jak faceci z reklamy '

moze jeszcze sprostuje, ze porównuje kolesi typu super przystojniak oraz przeciętniak. bo jednak z jakimś zaniedbanym spaslaczkiem z pryszczami i tlustymi wlosami byc bym nie chciala chodzby mial bardzo bogate wnętrze :P :D

Gość niesmialy6767787
'potem poznałam faceta przez internet. godzinami mielismy o czym gadac na gg, zachwycal mnie swoim dowcipem, inteligencją, pasjami, głosem itp. wysylal mi zdjecia - to taki przeciętny, co wiecej - nie w moim typie zupelnie. spotkalismy się w koncu i.. jestesmy razem juz 4 lata ------ Z TYM SIE NIE ZGODZE BO JA ROWNIEZ GADALEM MIESIACAMI Z DZIEWCZYNA A GDY WYSLALEM JEJ SWOJE FOTO TO MNIE ZABLOKOWALA WIEC PRZESTANCIE BYC ZAKLAMANE ZE WNETRZE BLABLA A DZIEWCZYNA GLUPIA NIE BYLA

nie ma reguły haha ja sie kiedys zauruczyłam chlopaku ktry zupelnieidbiegal od moich wymagan kryterium itd da sie ?da :)pisanie do siebi dzwonienie do mnie do niego przyciagnelo i tyle :)

TO SIE NIE ZGADZAJ. ja pisze za siebie i w swoim imieniu. co ja mam wspolnego z laska ktora cie olała? to ze ona tak zrobila to juz znaczy ze wszystkie sa takie? zreszta moze nie to ja zrazilo. moze od poczatku nie byla do konca przekonana i jak wyslales foto to sie jedynie utwierdzila w przekonaniu, ze nie wart jestes czasu. zreszta nie twierdze, ze wyglad nie ma w ogole znaczenia. dla mnie bardziej liczy się charakter, aczkolwiek mam na mysli to, ze facet wcale nie musi byc super przystojniakiem zeby mi zaimponowac i zeby mi zawrocic w glowie albo ze moze byc kompletnie zaniedbany i brzydki, a ma piekne "wnetrze" i to wystarczy! facet z ktorym ja pisalam (obecnie moj partner) okazal sie przecietny. nie powalał na kolana, ale tez wygladem nie straszył. jest szczupły, ma zadbane wlosy, paznokcie,cere, ma ladny usmiech itp.

gdyby kazdy zwiazek opierał sie wyłacznie na wygladzie to by mazenstw nie bylo, zwiazkow itd Ludzie obudzcie sie