Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _pomarańczka_

Dla tych co nie mogą spać

Polecane posty

Gość _pomarańczka_
I gdzie ja bedziesz nosił ? a co wogóle ci to daje ze to nałozysz ? bo ja np. nie potrafie zrozumiec, takiego fetyszu ? ( bo nie wiem jak to zwą ) Ale nie potepiam tego, to Twoja indywidualna sprawa, wazne ze nikomu tym krzywdy nie robisz.

Gość zenek1234567
Czy oprócz kawy i zimnego prysznica jest jeszcze jakiś sposób na to żeby nie zasnąć ? Bo ja w przeciwieństwie do Was nie moge zasnąć :/

Gość _pomarańczka_
Nie....chyba juz nic nie ma na rozbudzenie :) a dlaczego nie mozesz zasnąć ?

Gość _pomarańczka_
A jestes singlem ?

Gość zenek1234567
Nie mogę. Musze robić... do piątku non stop :(

Gość zenek1234567
Może jest jakiś sposób by się zamienić ? Wy dacie mi swoją bezsenność a ja Wam moje sny niespełnione ? :)

heh a no faktycznie trochę się zagalopowałam :D No ale wiem zaintrygowała mnie ta spódnica i to bardzo :P

Google i Sandra Kuratle to się zdziwisz, że taka projektantka wogóle istnieje:-)

Gość _pomarańczka_
zenek1234567 jak do piątku non stop ? bez przerwy ? nie świruj, padniesz z nóg po 2 nockach ;)

w Polsce też jeden projektant stworzył kolekcje takich męskich spódnic, nawet wokalista zakopower w nich chodził, ale Polacy niestety nie mają jeszcze aż tak szerokich horyzontów żeby ubrać coś takiego.

Któryś polski sklep internetowy prowadzi sprzedaż takich spódnic, tylko dla mnie to są dość siermieżne kroje

Gość zenek1234567
jeżeli padnę to i tak mnie zabiją więc bez różnicy :/

ide nynać a na przyszłośc musze Cię gdzieś wypatrzeć i dopytać czy faktycznie odziałeś sie w spódnicę :P

Gość _pomarańczka_
zenek1234567 kto Cie zabije ? a co masz tak pilnego do zrobienia, ze nie mozesz zasnąć ?

Gość y66546546kasia

Kaśka.aaa jak wy Półki będziecie miały szersze horyzonty co do zakładania męskich spódnic na mężczyznach, to i Polacy za Waszą namową na to przystaną:-)

ja mam bardzo poszerzone horyzonty na ten temat :P i uwielbiam ludzi nieszablonowych którzy wyróżniają się nie dla samego wyróżniania ale dlatego że taki mają styl i nie boją się spojrzeń innych. Takie męskie spódnice są świetne, choć jak powiedziałam kiedyś o tym w towarzystwie znajomych to zareagowali śmiechem, no i tak to własnie w Polsce wygląda.

Że grupa zareagowała śmiechem, to jeszcze pół biedy, gorzej jak by padały obelżywe słowa, ale trudno wyczuć jak by się zachowali widząc takiego w spódnicy.