Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerstwo to podstawa

Jeśli w związku rządzi kobieta to znaczy że facet jest sfrajerowanym pantoflem

Polecane posty

Gość partnerstwo to podstawa

W związku musi być harmonia, nie może być tak, że rządzi sobie jedna ze stron a już szczególnie kobieta :o Nie tędy droga drogie panie i żal mi was jeśli dążycie do tego:o

Gość Goniaaaa
A moim zdaniem wtedy jest zdrowy związek. My umiemy dobrze rządzić w związku, gospodarować pieniędzmi ( oczywiście w większości zarobionymi przez niego :P ) Dlatego dziwię Ci się, że że facetów kochających swoje panie nazywasz frajerami a już w ogóle pantoflami :o Chcecie mieć wiecznie fochy swoich pań ? To róbcie im wbrew ich woli... Powodzenia panowie :P Tylko później nie płaczcie po kafeteriach że nie układa wam się z nami - bo to wszystko wasza wina, wystarczy tak niewiele, ale widać tego nie rozumiecie :P

Gość jasny piorun
wystarczy tak niewiele.... cyt: "wy pracujecie, my zagospodarujemy te pieniądze" oraz "my rządzimy, a jeśli się to nie podoba to zapomnij o ciupianiu" Myśle ze to nic innego jak materializm połączony z cwaniactwem. Najgorsza odmiana kobiety.

Gość iskierka nadzieji
Goniaaa zgadzam sie z Toba w 100% :) kobiety zazwyczaj jakos lepiej umieja gospodarzyc i planowac a szczerze mowiac to tych ktorych znam z moich znajomych to w wiekszosci przypadkach to kobieta kroluje ..ale ich partnerom to nie przeszkadza:)..mojemu zreszta tez to na reke a ja jestem happy bo moje zdanie jest dla niego bardzo wazne:)

jasny piorun -> i tu się z Tobą całkowicie i bez zastrzeżeń zgadzam:D