Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 20, 2011 Jak klony normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Lipiec 20, 2011 myślisz, że ty do tego wieku nie dożyjesz? jak przejdziesz menopauzę i przemiana materii zwolni ci się o 70% to pogadamy, dziecino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co z tego? Napisano Lipiec 20, 2011 no i co z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronthika 0 Napisano Lipiec 20, 2011 to nie wiem w jakim ty towarzystwie sie obracasz moja mama jest szczupła,chodzi na fitness, dba o dietę,ma ładne włosy , ubiera sie efektownie , ma 57 lat a wygląda na 43 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co z tego? Napisano Lipiec 20, 2011 niektorzy maja pojebane problemy :-O odpierdol sie od ludzi i daj im zyc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 20, 2011 Ewa,33 gdy zwalnia się przemiana materii to wtedy i zwalnia się z jedzeniem . Mniej żreć i wyglądać jak człowiek , a nie jak tłusta masa przypominająca świnię. Nie wiem czy dożyję . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Lipiec 20, 2011 no jasne, JAK albo JEŚLI dożyjesz, to wtedy napiszesz jak to się robi - żeby jeść 30% tego, co wcześniej chętnie się dowiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co z tego? Napisano Lipiec 20, 2011 MAM NADZIEJE ZE NIE DOZYJESZ i jeszcze raz odpierdol sie od ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wole grubych i milych niz kurwa takich imbecylow jak ty autorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 20, 2011 Ew,33 jaki problem odmówić sobie jedzenia? Jesteś człowiekiem czy zwierzęciem ? No i co z tego ? Bo ci żyłka pierdząca pęknie. Nie obchodzi mnie kogo lubisz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie można Napisano Lipiec 20, 2011 nooo...- nie ma to jak patrzeć komuś do talerza :D autorze- za Twoje nie jedzą :) a że ludzi chodzą w spodniach 3/4- to w czym mają chodzić? :D czasem na długie jest zbyt ciepło, a niektóre panie w wieku 55+ faktycznie nie moga poszczycić się modelową sylwetką- a poza tym... nie każda czułaby się dobrze w krótszych spodenkach :a w ogóle jaki im wybór dajesz? :P bo pewno akceptujesz jeszcze jedynie długie spodnie albo długie spódnice :O każdy niech się ubiera tak, jak mu wygodnie/ jak mu się podoba/ za cenę na jaką go stać/ w ubranie, które oferują sklepu lub bazary do których ma chęc 'pojechać' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aczka102 Napisano Lipiec 20, 2011 moja mam w tym wieku, jest szczuplejsza ode mnie, zadbana i tez nosi 3/4:P niejedna spasiona malolata figury by jej pozazdroscila:P tak jak i ja!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co z tego? Napisano Lipiec 20, 2011 takich nietolerancyjnych imbecylow do gazu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie mam z tym problemu Napisano Lipiec 20, 2011 autorko nie masz innych problemow????:O ciekawe jak ty bedziesz wygladac w tym wieku o ile dozyjesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 20, 2011 U mnie można- Jesteś tym co jesz .Wystarczy spojrzeć i wszystko na tacy . No i co z tego ? Drzesz tego ryja , pieprzysz coś o tolerancji a sama/sam jak się zachowujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Lipiec 20, 2011 Lepiej zeby nosili mini? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie można Napisano Lipiec 20, 2011 bazienka- moja Babcia w tym roku będzie miała 70 lat- i owszem, ma krótkie włosy, bo nie ma cierpliwości zapuszczać ::ale NIGDY nie miałą ich przetłuszczonych i zawsze ma zrobiony fryz, ZAWSZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co z tego? Napisano Lipiec 20, 2011 bo takich sukinkotow jak ty to tolerowac nie wolno chooju!!!!!!!!!! co ci te grube kobiety zrobily no co??????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 20, 2011 Calluna79 lepiej żeby nie wychodziły nie z domu najlepiej. No i co z tego? Nic mi nie zrobiły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co z tego? Napisano Lipiec 20, 2011 no to sie odpierdol po prostu i zajmij sie wlasna doopa chamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 20, 2011 No i co z tego ? Idź zjedz coś bo z tych nerwów tkanki ci ubyło . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co z tego? Napisano Lipiec 20, 2011 mi nic nie ubylo szmaciarzu! bym kurwa doopsko obesrane ci skopala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Lipiec 20, 2011 Zawsze TY mozesz nie wychodzic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 20, 2011 I jeszcze do tego dochodzą jakieś tandetne klapki na stopach made in China.Dosłownie co druga tak ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pogratulować powagi Napisano Lipiec 20, 2011 problemów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiwi1000 Napisano Styczeń 8, 2013 Czy tylko kobiety55+wygladaja jak spasiony wieprz i nosza spodnie 3/4?.Co z wami malolatami tuz po 20+?Ile z was wyglada tak samo noszac spodnie biodrowki i za ciasne t-shirty?Co z tymi oponami,ktore nosicie na sobie?. Ja nigdy nie nalezalam do osob szczuplych-jestem z grubokoscistych ale tez nigy nie nosilam na sobie"opon od traktora".Metabolizm tez mam do d... ale staram sie nie obzerac slodkosciami,sosami i wole czas spedzac na spacerach niz siedzac z kolezanka przy ciastku.Chodze w jeansach-rurkach,nosze dopasowane ale nie za male ciuchy,a spodnica zakrywa kolana.Nakladam makijaz,dbam o wlosy i pije zielona herbate na zmiane z pokrzywa.To,ze mam 56l to nie problem dla mnie-lubie jednak pogadac z mlodymi ludzmi.No i mam czworo fajnych wnuczat.A w spodniach 3/4 nie chodze bo to dlugosc byle jaka.Albo tuz za kolano/dopasowane rybaczki/albo do kostki.Przy dopasowanych nosze luzniejsza gore i odwrotnie.Polecam!Troche samokrytyki i czyste lustro i bedzie ok.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie on jest? Napisano Styczeń 8, 2013 moja mama ma 55 lat i jest fajna laską,a nie jak większość spasionych nastolatek!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monnisia Napisano Grudzień 29, 2018 wescie sie za siebie nie które z was wygladaja jak krowy a drugim odwala na deklu mam 55+ i jestem nie dorozwinieta nic nie wiem jestem jak malolata a wyglada na swoja matke nie obrarzam wszystkich ale te co dokuczaja swoim synom to tak sa jak krosty na tylku nie maja swego zycia i tak intrygi intrygi w okolo to sa dla mnie krowy jak beda stare to ja im pokarze stare krowy demecje i zapominanie oraz nic nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 5454 Napisano Grudzień 29, 2018 Men struacja pilnuj swojej prostaty, niedorozwoju. Przyjdzie kryska na matyska:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach