Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Men Struacja bannum profanum 7

Co druga kobieta w wieku 55+ wygląda jak spasiony wieprz i nosic spodnie 3/4.

Polecane posty

myślisz, że ty do tego wieku nie dożyjesz? jak przejdziesz menopauzę i przemiana materii zwolni ci się o 70% to pogadamy, dziecino

Gość no i co z tego?
no i co z tego?

to nie wiem w jakim ty towarzystwie sie obracasz moja mama jest szczupła,chodzi na fitness, dba o dietę,ma ładne włosy , ubiera sie efektownie , ma 57 lat a wygląda na 43

Gość no i co z tego?
niektorzy maja pojebane problemy :-O odpierdol sie od ludzi i daj im zyc!!!

no jasne, JAK albo JEŚLI dożyjesz, to wtedy napiszesz jak to się robi - żeby jeść 30% tego, co wcześniej chętnie się dowiem :)

Gość no i co z tego?
MAM NADZIEJE ZE NIE DOZYJESZ i jeszcze raz odpierdol sie od ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wole grubych i milych niz kurwa takich imbecylow jak ty autorze.

Gość u mnie można
nooo...- nie ma to jak patrzeć komuś do talerza :D autorze- za Twoje nie jedzą :) a że ludzi chodzą w spodniach 3/4- to w czym mają chodzić? :D czasem na długie jest zbyt ciepło, a niektóre panie w wieku 55+ faktycznie nie moga poszczycić się modelową sylwetką- a poza tym... nie każda czułaby się dobrze w krótszych spodenkach :a w ogóle jaki im wybór dajesz? :P bo pewno akceptujesz jeszcze jedynie długie spodnie albo długie spódnice :O każdy niech się ubiera tak, jak mu wygodnie/ jak mu się podoba/ za cenę na jaką go stać/ w ubranie, które oferują sklepu lub bazary do których ma chęc 'pojechać'

Gość Aczka102
moja mam w tym wieku, jest szczuplejsza ode mnie, zadbana i tez nosi 3/4:P niejedna spasiona malolata figury by jej pozazdroscila:P tak jak i ja!!

Gość no i co z tego?
takich nietolerancyjnych imbecylow do gazu.

Gość ja nie mam z tym problemu
autorko nie masz innych problemow????:O ciekawe jak ty bedziesz wygladac w tym wieku o ile dozyjesz:D

Gość u mnie można
bazienka- moja Babcia w tym roku będzie miała 70 lat- i owszem, ma krótkie włosy, bo nie ma cierpliwości zapuszczać ::ale NIGDY nie miałą ich przetłuszczonych i zawsze ma zrobiony fryz, ZAWSZE :classic_cool:

Gość no i co z tego?
bo takich sukinkotow jak ty to tolerowac nie wolno chooju!!!!!!!!!! co ci te grube kobiety zrobily no co???????????????

Gość no i co z tego?
no to sie odpierdol po prostu i zajmij sie wlasna doopa chamie.

Gość no i co z tego?
mi nic nie ubylo szmaciarzu! bym kurwa doopsko obesrane ci skopala.

Gość pogratulować powagi
problemów :D

Gość wiwi1000
Czy tylko kobiety55+wygladaja jak spasiony wieprz i nosza spodnie 3/4?.Co z wami malolatami tuz po 20+?Ile z was wyglada tak samo noszac spodnie biodrowki i za ciasne t-shirty?Co z tymi oponami,ktore nosicie na sobie?. Ja nigdy nie nalezalam do osob szczuplych-jestem z grubokoscistych ale tez nigy nie nosilam na sobie"opon od traktora".Metabolizm tez mam do d... ale staram sie nie obzerac slodkosciami,sosami i wole czas spedzac na spacerach niz siedzac z kolezanka przy ciastku.Chodze w jeansach-rurkach,nosze dopasowane ale nie za male ciuchy,a spodnica zakrywa kolana.Nakladam makijaz,dbam o wlosy i pije zielona herbate na zmiane z pokrzywa.To,ze mam 56l to nie problem dla mnie-lubie jednak pogadac z mlodymi ludzmi.No i mam czworo fajnych wnuczat.A w spodniach 3/4 nie chodze bo to dlugosc byle jaka.Albo tuz za kolano/dopasowane rybaczki/albo do kostki.Przy dopasowanych nosze luzniejsza gore i odwrotnie.Polecam!Troche samokrytyki i czyste lustro i bedzie ok.Pozdrawiam.

Gość gdzie on jest?
moja mama ma 55 lat i jest fajna laską,a nie jak większość spasionych nastolatek!!!!

Gość monnisia

wescie sie za siebie nie które z was wygladaja jak krowy a drugim odwala na deklu mam 55+ i jestem nie dorozwinieta nic nie wiem jestem jak malolata a wyglada na swoja matke nie obrarzam wszystkich ale te co dokuczaja swoim synom to tak sa jak krosty na tylku nie maja swego zycia i tak intrygi intrygi w okolo to sa dla mnie krowy jak beda stare to ja im pokarze stare krowy demecje i zapominanie oraz nic nie wiem 

Gość 5454

Men struacja pilnuj swojej prostaty, niedorozwoju. Przyjdzie kryska na matyska:D