Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfdgfggf

Nigdy nie miałam chłopaka i nie bardzo wiem z czego to wynika...

Polecane posty

Gość fgfdgfggf

Cały czas wyszukuję w sobie jakich wad, które tłumaczyłyby dlaczego nigdy nie miałam chłopaka. Kiedyś miałam milinon kompleksów. Teraz jest trochę lepiej, wiele z nich 'straciło na ważności'. W związku z tym wad zaczęłam szukac już nie w wyglądzie (chociaż nadal coś tam mi nie pasuje) ale i w charakterze a nawet w sposobie bycia... wydaje mi się, że nie mam w sobie tego czegoś, mimo, że jestem nawet niebrzydka... :O Moja koleżanka mówi natomiast, że jestem niedostępna. Może to wynika z pewnej nieśmiałości względem płci przeciwnej? Dodam tylko, że rzadko wychodzę. Na uczelnię, jak na imprezę to tylko domówkę... ale z drugiej strony jak miałabym kogoś spotkac to nawet w bibliotece bym spotkała

Gość jasny_piorun
wstaw fote, powiem ci czy jestes "nawet" ładna. Moze po prostu straszysz albo masz zbyt podwinięty nochal ku gorze ?

Gość fgfdgfggf
Hehe,z nie wstawię zdjęcia. Dodatkowo na zdjęciach chyba lepiej wyglądam

Gość malinka11111
a ile masz lat? ja pierwszego chłopaka miałam jak miałam 20 lat i byłam z nim tylko przez 2 tygodnie bo okazało się że jest ruchaczem nr 1 w powiecie. swoją byłą zdradzał z innymi. zresztą mi też powiedział że mnie zdradził. to powód tak krótkiego związku.

Gość fgfdgfggf
Mam 20 lat... ;)

Gość niman
a ja mam 21 lat i tez aktualnie nie mam nikogo :)

Gość niman
jestem facetem :)

Gość fgfdgfggf
Nima, a ja nigdy nie miałam... niedawno było mi to obojętne, ale kurczę, każdy ma jakiekolwiek doświadczenia z tym związane i czuję się jak dziwadło. Nie wiem co ze mną nie tak.

Gość niman
Ja miałem kiedyś dziewczyne ale po jakimś czasie to sie rozpadlo...wiesz co moi znajmomi sa juz mozna powiedziec ustatkowani, Ja natomiast nie mam niog ale wiesz co nawet to sobie cenie po jestem przynajmniej niezalezny :)

Gość fgfdgfggf
Niman, nie jesem księciem - ja nie mam żadnego ciśnienia, żeby z kimś byc ale fakt, że nikt nigdy do mnie nie zagadał (no, może raz) daje mi do myślenia :O i niepotrzebnie się nakręcam

Gość aleee
facet sam sie nie pojawi, trzeba wychodzic na maisto z kolezankami wieczorem zaszalec w klubach, ladnie sie podmalowac zalozyc jakas mini i uwierz mi pojawi sie nie jeden, i niekoniecznie jakis napalony glupek przy blizym poznaniu moze byc ktos naprawde fajny :)

Gość malinka11111
a ja teraz też niae mam chłopaka a w kwietniu skończyłam 21 lat

Gość niman
Kobietom jest troche lepiej bo wkońcu to my je mamy adorowac i adorujemy a nie odwrotnie :)

Gość fgfdgfggf
Ohooo, mini i obcasy wieczorową porą... to będzie dla mnie problem :D Nie chciałabym żeby ktoś wtedy na mnie patrzył

Gość fgfdgfggf
niman, ja bym się nie odważyła pierwsza odezwac do chłopaka. Wychodzę z założenia, że jeśli on jest zainteresowany to się odezwie, a jak nie to nie i bez sensu robic pierwszy krok

różnie jest z tytm czasami warto uśmiechnąć sie i zagadać do chłopaka. trzeba pokazać sie z jak najlepszej strony.

Gość aleee
ale dlaczego nie? tez kiedys miałam taki problem bylam mega zakompleksiona, do czasu gdy zrozumialam ze tak dlugo nie wytrzymam, zmienilam sie o 180' z szarej myszki,i naprawde zadzialalo, tez chcialam miec chlopaka i znalazlam na poczatku bylo poprostu jak w bajce pierwszy chlopak ktory mi sie podobal i z wygladu i z charakteru co potem sie okazalo ze byl totalnym glupkiem teraz mam pelno adoratorow i chlopakow ktorzy sie we mnie podkochuja ale ja w tym momencie nie jestem gotowa na zwiazek, wiec czasami warto przemyslec wszystko bo nie zawsze to co chcemy jest dla nas dobre

Gość niman
Wkurza mnie jedno że społeczeństwo sobie w głowie ubzdurało że to chłopak ma pierwszy zagadywać :O Generalnie to uważam że jeśli sie chce być z kimś badz kogos poznać to trzeba przełamywać te stereotypy i probować wkońcu to robisz dla siebie :)