Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudacznikkkk

Musze to sobie jasno powiedzieć

Polecane posty

Gość nieudacznikkkk

JESTEM NIEUDACZNIKIEM tak jestem nim i zawsze będe oto dlaczego: - mam 25 lat i nigdy nie byłem z kobietą - jestem bezrobotny - mieszkam u rodziców - jestem biedny - jestem brzydki, pryszczaty - siedze 80% czasu w domu - mam mało znajomych - chodze w wieśniackich ciuchach - nigdy nie byłem za granicą - nie potrafie pływać, jeździć samochodem - ukończyłem tylko szkołe średnią - myje sie co 3 dni bo mi sie nie chce - nikt mnie nie chce przyjąć do pracy - jestem darmozjadem A najgorsze jest to, że tak już będzie ZAWSZE :(

Gość kiedykolwiek*
skoro tak uważasz to pewnie tak będzie

Gość dawersja
łoj matko a masz jakieś osiągnięcia, sukcesy, plany?

Gość nieudacznikkkk
chciałbym znaleść prace, ale tylko wysyłam cv i nikt nawet nie dzwoni, a bez pieniędzy nic nie zmienie niestety :(

Gość nieudacznikkkk
potrafię dojść w 30 sekund, jak oglądam dobry filmik

Gość mogę ci pomóc^^^^^^^
znaleźć a nie znaleść, jak tak piszesz cv to się nie dziwię że nie dzwonią:( jakiej pracy szukasz? gdzie mieszkasz?

Gość nieudacznikkkk
mieszkam w Gdyni, a pracy szukam w zasadzie każdej wszędzie wysyłam cv gdzie oczywiście spełniam podane wymagania.

Gość mogę ci pomóc^^^^^^^
zsada nr 1, wysyłaj nawet wtedy jak spełniasz w 40 %, nikt nie spełnia 100%, trójmiasto jest spore, na jakie stanowiska wysyłasz?

Gość dawergyukdmx.v/fgb51b1g
co to znaczy ze wysyłasz wszędzie? na stolarza i na sprzedawcę, na spawacza i na kucharza? co cię interesuje tak konkretnie? gdzie się widzisz?

Gość nieudacznikkkk
no jest spore, ale i dużo ludzi tutaj mieszka, a wysyłam na jakiegoś przedstawiciela, sprzedawce, do banków bo mam technika z bankowości, ale i tak nikt nawet nie dzwonił żadnej rozmowy nie miałem :(

Gość nieudacznikkkk
no, ale nie bede wysyłał jak jest napisane, że chcą kogoś z magistrem to po co mam tam wysyłać ? przecierz odrazu wyjdzie, że kłamie bo taka osoba ma jakąś wiedze jak ma tego magistra, a nie chce być np jakimś agentem ubezpieczeniowym bo to jest akwizycja i jakieś call center gdzie sie sprzedaje jakieś buble to też tam nie wysyłam cv.

Gość nanna dertta
moze błędy masz w cv? masz jakies doświadczenie? na call center przyjmują chętnie, pod warunkiem że poprawnie się wysławiasz

Gość qupertta
no ok, gówno umiesz, szkoły nie masz ale wymagania że nie ma co???!!!! to siedź dalej

Gość nieudacznikkkk
uwazam ze zasługóję na lepszą prace niż w call center, to źle?

Gość fragolla q
może na prezydenta idź, już jeden geniusz z gdańska był

Gość nieudacznikkkk
pnie wiem jak można tak uważać szkołe skończyłem średnią, a co mają powiedzieć ci którzy nie skończyli nawet takiej szkoły ? to oni na co zasługują waszym zdaniem ? może w ogóle wybić takich ?