Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hhhhiopa

to psychiczne czy co to ma byc??????? o_O

Polecane posty

Gość hhhhiopa

zastanawiam się co mi jest. jak bylam mala to nie nosilam normalnych majtek i normalnych spodni tylk takie majtki ,,chaleczki'' tak je nazywalam takie z takiego czegos śliskiego jak halka .. bo inne mnie sciskaly,piły i draznily odrazu mi sie w innych chcialo siku i braly mnie nerwy nie moglam wytrzymac iec mialam kilka par tych haleczek.. to bylo w wieku takim od malego do 14 lat potem juz nosilam stringi bo byly wygodne nie takie jak te gacie na cala dupe co mnie sciskaly .. problem mialam tez ze spodniami nie nosilam dzinsow ani nic sztywnego tylko jakies dresowe getry oczywiscie za luzne zeby nie uscikaly .. dzinsy nosze dopiero jak tak skonczylam z 15 lat.. teraz mam 22 .. ale tez zle sie w nich czuje odrazu jak mnie cos obciska sztywnego che mi sie siku biora mnie nerwy itp.. nie wiem czy to wynika z mojej wrazliwej skóry czy ma podłoże psychiczne?? w nocy spie pod milutkim kocem bo wszytkie te kołdry poszewki doprowadzaja mnie ze bym nie usnela i miala ciarki na ciele i nie wiem jak to opisac.. , rajstop tez nigdy nie nosilam bo sie ciagna w kroku i tez zle sie czuje odrazu mi goraco chce sie siku, kuje w nogi uwiera nie wiem to jest nie do opisania.. mam juz tego dosc.. teraz jestem na wakacjach i tu jest koldra w poszewce i siedze i cche mi sie plakac bo jest taka kująca ze nie wiem chyba bede spala nie wiem pod czym albo musze kupic jakis koc.. czy ja mam cos z glowa czy co to jest??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować