Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patelnia211

DZIEWCZYNY na co zwracacie uwagę GDY POZNAJECIE jakiegoś CHŁOPAKA?

Polecane posty

Gość Arianna244
jesli chodzi o mnie to proporcjonalna sylwetka, czyli szerokie ramiona, waskie biodra. nie znosze kolesi z waskimi ramionkami jak u baby :O

Ja tam na początku nie oceniam dla mnie ważny jest charakter no jedno musi być koleś powinien być wszy :)

Gość gucinka
jeśli juuz się z nim umówiłam to znaczy że w miarę akceptuję jego wygląd poza tym: -inteligencja i wykształcenie /ambicje -paznokcie, obrzydza mnie brud za paznokciami -czy jest czysto ubrany, wyprasowany -jak wypowiada się o swojej rodzinie, jak normalna przeciętna rodzina to spoko /z ludźmi z patologii potem dużo problemów i na terapię trzeba ganiać -czy przeklina, jeśli klnie namiętnie na randce to skreślony -ogólnie kultura osobista -dobrze żeby miał jakieś zainteresowania i żeby się gadka kleiła na każdy temat

nie patrze na rozmiar interesu po 1 dla tego że za szybko go nie poznaje po 2 czy to takie ważne ? aż tak płytka jesteś?

niewiem czy zauwazyłas ze ja jestem zaczerniona a ten pomaranczowy to podszyw więc to nie mój ntekst

ale ja do osoby co to pytanie zadała wiem że to potszyw temu nie użyłam niku w odpowiedzi ...

Dla mnie wygląd aż tak się nie liczy. Facet musi mieć coś w głowie, posiadać jakieś zainteresowania, ambicje. Nie znoszę facetów którzy lubią sobie często łyknąć. Powinien też mieć stalowe nerwy, bo w życiu codziennym jestem deczko wkurwiajaca :)

ano wad mam wiele ale tak całkiem ślepa to jeszcze nie.. nie wiedziałam że podszywaczą pytań nie wolno zadawać bo cie ukamienują...

Gość sposób bycia, mowienia
kultura osobista, błysk inteligencji w oku, wygląd NIE niechlujny,dobre maniery

Kopciuszek tak kurwa dziewica po grób :D levvi dość zabiegana bywam. Nie zaglądałam do poczty ale ostatnio nie widziałam tam nic od Ciebie :) możemy rozkręcić tu jakiś temat, bo jeszcze tyle godzin w pracy, umieram wręcz z nudów

na zasobność portfela;p no cash,no fun;) smutna prawda,ale prawda;)

Po telefonie to już można rozpoznać człowieka. Telefon, buty, zegarek jak fanty są na poziomie, to później już jakoś pójdzie.

freedom1999 -> a co jeśli używa starego telefonu bo praktyczniej temu facetowi telefon jest potrzebny tylko do dzwonienia i sms-ów?

Gość _Bimbałek-
missyyy na zasobność portfela;p no cash,no fun smutna prawda,ale prawda http://www.voila.pl/424/qjj8z/?1 O Jezu, co za niewyjściowa twarz :O Mam nadzieję, że to zdjęcie z netu wstawione w stopkę dla jaj.

niewyjściowa,bo jak się z nią "wyjdzie" to nie mozna opedzic sie od facetów;) co bywa irytujące

i skreslam takiego, co klnie, ma barki w uzebieniu, tepy wyraz twarzy, obciachowe ubranie z lancuchami, sygnetami, tatuazami, zarozumiały, opowiada beznadziejne dowcipy,pije, uzywa narkotyków, jest niebieskim ptakiem- naciagaczem, obi razace błedy w mówieniu.

mała_ironia -> to trzeba ci znaleźć kogoś do tego aby ciebie podnosił i dawał lepszy komfort psychiczny w nocy (szczególnie jak jest burza) ;)

hehe, akurat mam byle jaki zegarek, telefon, czasem buty( jestem koieta), bo to dla mnie nie ma kompletnie znaczenia, wazne,zeby sprawdzalo sie w uzyciu.Nigdy na nic takiego nie zwracam uwagi u faceta.. Na gustowne ubranie ( moze byc z lumpka) owszem.

missyyy niewyjściowa,bo jak się z nią "wyjdzie" to nie mozna opedzic sie od facetów co bywa irytujące http://www.voila.pl/424/qjj8z/?1 Ciekawe od jakich facetów? Nawet nie wiem jak cię zakwalifikować. Chyba jako bywalczynię dyskotek dla dresiarzy, złodzieji i blachar. Wyglądasz po prostu tandetnie. A szczególnie szpecą ciebie usta. Sorry, że tak brutalnie i szczerze. Ale na Kafeterii oceniam ludzi obiektywnie. Jak ktoś mi się podoba to mu to piszę. Oczywiście nie czepiałbym się do twojego wyglądu, bo nie każdy jest ideałem, ale jesteś materialistka, więc powinnaś coś sobą reprezentować w zamian.