Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huyt6t554

zglosic to na policje??

Polecane posty

Gość huyt6t554

Sąd Rejonowy w Szczecinie XIV Wydział Grodzki sygn. akt XIV K 1004/02 z art. 177 1 kk tj. spowodowanie wypadek komunikacyjnego. Czy taki nakaz poszukiwanie czlowieka jest powazny? mieszkam w szczecinie i przez przypadek zobaczylam ze koles ktorego kojarze i moj znajomy zna jest poszukiwany a sam do jakiejs panny uciekl mieszkac do innego miasta...podobno potracil pijany 2 osoby na roweze i byly dlugo w szpitalu a panstwu wisi kase jeszcze za odszkodowanie zdrowia. Powiadomic policje? czy oni to zbagatelizuja dodam ze ma swoje miejsce w kartotece policyjnej i widnieje w poszukiwanych. Bo gdyby wasza mame ktos potracil tez byscie szukali sprawiedliwosci...

Gość ja bym to zgłosiła
A ty się nie zastanawiaj.

Gość Cyklistkaf
jasne że zgłoś. to przestępca...wolisz płacic podatki na odszkodowanie dla tych ludzi czy żeby ten przestępca płacił za swoje przewinienia?

Gość oiedggsjbanzm
zglos tego skurwiela

Gość ladjgoaksghjadfgiroehgifdshgka
tam nie ma nic o potrąceniu powód ścigania inny również bardzo ładny nie zbagatelizują przynajmniej prawo od nich wymaga aby sprawdzić każdą informację weź pod uwagę że jak się ktoś uprze to i tutaj ciebie namierzy gdy zadajesz takie pytania powiadom anonimowo i niech go zdejmą

Gość karolinnnnajeje
ON JAK SIE DOWIE ZE TO TY TO NASLE NA CIEBIE ZABÓJCE ZGWAŁCA CIE I ZABIJA

Gość huyt6t554
mam sie nei mieszac..ale on wykorzystuje jakas laske zeby sie ukrywac pewnie i mysli ze jest bezkarny... chce byc dobrym czlowiekiem i to jestgrzech jak go zglosze? jak myslicie

proszek do prania pięknie cię tam wykształcili :D zobaczymy jak sama oberwiesz i nikt się nie będzie mieszał :D czego ci nie życzę bo bydlę nie jestem :p

Gość huyt6t554
a niby jak sie dowie ze to ja? nie powiem nikomu kupie karte i zadzwonie..taki jest ten swiat bo nikt sie w nic nie miesza bo sie boi

Gość sdfb
panstwo konfidentow i domosicieli.

Gość huyt6t554
???

nie doczytałem myślałem że to jeden gość na jeden link :D jeśli się uprą a wątpię bo to zawracanie głowy to żadna zmiana karty nie pomoże ale nie przejmowałbym się bo nie będą sprawdzać anonimowego źródła w takiej sprawie zgarną gościa i tyle jeśli to bydle to zgłoś i nie słuchaj tych pierdoł o państwie konfidentów :D nie widzę powodu dla którego mamy ochraniać kryminalistów wystarczy, że wielu z nich ma immunitety poselskie

Gość huyt6t554
ktos jeszcze napisze..?