Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

20letni facet

Nie znoszę okazywania sobie uczuć!

Polecane posty

Nie lubie patrzeć na takie widoki jak przytulanie lub całowanie się na ulicy, nie lubią jak jedna osoba mówi do drugiej osoby że ją kocha. Jak słyszę coś takiego to bierze mnie na wymioty :O

Gość współczuję ciężkiego
zaburzenia

Gość barbarasmith
masz późny okres buntu nastolatka za prę lat poznasz dziewczynę i ci przejdzie

Gość guuuu35
ja jestem kobietą 35 lat i tez tego nie lubie

Gość joaaaaannnnnnaaaaaa
ja też nie lubię okazywania sobie uczuć... także nie przejmuj się, niektórzyy tak po prostu mają...

Ja nie mówię tutaj tylko o relacjach męsko-damskich ale również o miłości jako rodzic czuje do dziecka, dziecko czuje do rodzica, czy rodzeństwo czuje do siebie. I jeszcze przytulają się, mówią sobie że się kochają, po prostu wymioty same nasuwają się w gardle u normalnego i zdrowego psychicznie człowieka.

xDDD 20letni facet jakoś nie dziwi mnie twoja postawa xDD single zwykle nie lubią takich rzeczy xDD

same nasuwają się w gardle u normalnego i zdrowego psychicznie człowieka. sorry ale ciebie pod normalnym bym nie podpisała...

Gość guuuu35
albo jak w mojej obecności para sie przytula i kobieta mówi -kotku mrau i całuje go , misiaczku mój i masuje jego brzuch :O mnie mdli nie to że jestem zazdrosna, też mam męża i sie kochamy ale po co tak to pokazywać

Jaki tam ze mnie singiel, ja czuje się jeszcze jak jakiś małolat :) W telenowelach czy jakichkolwiek serialach widzę jak główni bohaterowie wyznają sobie miłość to mam mieszane uczucia, odżywam dopiero wtedy gdy pojawiają się czarne charaktery.

Gość ladjgoaksghjadfgiroehgifdshgka
ciekawe czy będziesz równie ożywiony gdy w twoim życiu pojawią się czarne charaktery mnie też razi wylewność, która często bywa ostentacyjna ale z umiarem bez epatowania otoczenia to nie widzę problemu

20 letni małolacie życie to nie seriale zwykle nic tak nie wygląda w realnym życiu .. ale tyle jako "facet" powinieneś wiedzieć...

guuu35 albo np. znajoma wystawia zdjęcia swoich dzieci i wnuków. I tylko ciągle mówi jaka jest szczęśliwa i pierdoli wszelakie głupoty jak to ich kocha, to dopiero jest wkurwiające. Fee :O aż na sranie bierze gdy się tego słucha.