Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaaaaaa

Dostanie się na dwie uczelnie !

Polecane posty

Gość lolaaaaaa

Dziewczyny czy wiecie co w takiej sytuacji mam zrobic....:/ Otóz dostałam się na GP na UP jednak ze wg na mała liczbę chętnych kierunek może nie zostac otwarty - dowiemy się tego dopiero we wrześniu. Mimo to dokonałam wpisu na studia lecz na wszelki wypadek chciałabym się zapisac na inną uczelnie - na UE - i czy w razie jak dostanę się na UE, dokonam wpisu na studia a we wrześniu okaże się że GP jest jednak otwarty to będę mogła ot tak zrezygnowac z UE bez żadnych konsekwencji ? Tam coś pisało że po ogłoszeniu wyników do 26 sierpnia należy przesłac jakieś oświadczenie o rezygnacji ze studiów....jednak to jest za wcześnie bo nie będę jeszcze wiedziec co z GP....

Gość ssscwsacxcqaxcx
kurwa ze co? gp up ep ze co to kur.wa ma byc? gp to general practicioner. jak sie na niego dostaniesz to chlop cie wyrucha i dostaniesz .... grzyba ^^ i tak poza tym nie chcwal sie gdzie sie tam nie dostaniesz. mozesz skonczyc piecset kierunkow i tak mozesz skonczyc na dworcu z rumunami. wez se na luz dziecko

Gość kjfa;dljfa
zawsze możesz ciągnąc dwa kierunki :) z tego co się orientuję to nie jest jakieś przestępstwo i ludzie często tak robią,także luz. Jak się dowiesz że kierunek jednak otwierają to zabierasz papiery z tej drugiej uczelni choćby z powodu "że się rozmyśliłaś" i tyle

Gość tiaa
możesz zabrać papiery kiedy chcesz

Gość studjowanie
dwuch kiernuw jest platne !!!!!!!!