Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biff Loco

Pytanie do dziewczyn/kobiet -Białe sportowe buty ?

Polecane posty

Gość Biff Loco

Chciałebym się was zapytać o opinie: 1.Czy podoba się wam kobietom jak facet w wieku >25 lat nosi białe sportowe buty ( tzw. seneakersy) w lato?? 2. Czy nosić do nich skarpety zwykłe (białe) albo stopki ( tez białe) 3. Czy nosić bez skarpet Wszystko odnosi sie do butów zakładanych do krótkich spodenek

Gość jak masz nosic bez skarpet
to juz kup sobie stopki , nie bedzie ich i tak widac , a noga nie bedzie sie pocic.Chyba ,ze dluzsze skarpety A tak ogolnie to nie wiem , nie znam sie

Gość jak masz nosic bez skarpet
* chyba ,ze wolisz dluzsze skarpety

Szczerze mowiac, obojetne mi to jest. Ty wybierajac obuwie sugerujesz sie zdaniem kilku dziewzyn na kafe? To tobie ma byc wygodnie i ty masz sie dobrze czuc.

Gość Biff Loco
Wygodnie mi jest w piżamie i dobrze sie w niej czuje , ale nie wyjde w niej na miasto. albo Wygodnie mi jest w sandałach i w białych skarpetach ale tak nie wyjade na miaso Nie mam koleżanek a bardzo mi zalezy mi na opini kobiet ot co

Gość jak Ci wygodnie tak nos
Mój facet nosi właśnie tekie sportowe buty ma właśnie kolor biały. Taki buty nie są przewiewne tak jak np. sandały więc koniecznie musisz w niej mieć skarpetkę, ale to czy stopki czy dłuższe to już Twoje indywidualna sprawa. Mój facet stopek nie nosi, bo nie lubi, a zresztą buty ma troszkę większe więc tej skarpetki nie byłoby widać. Jednak czasem się zapędzi i np. założy dłuższe skarpety i naciągnie je tak, że sięgają do połowy łydki. To już źle wygląda do krótkich spodenek. Więc musze go pilnować. A ty noś skarpetki zwykle lub stopki jak wolisz. Nie wiem z czym masz w sumie dylemat, bo tutaj rzeczywiscie to kwestia wygody, a nie mody. Wszystko jedno jakie skarpety zalozysz. I nie razi tu nic tak jak przytoczony przez ciebie sandal + skarpeta.

Gość ajajojo
tylko stopki w innych wygladalbys jak chlop ze wsi :)

Gość gość
Najwygodniejszejsze to NIke air max. Ja takie kupiłam na allinside.pl. Jestem z nich zadowolona, są nie tylko wygoodne, ale wiadomo fajnie wwyglądają i trwałe. Marka o czymś świadczy