Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29 letni Zygmunt

zal patrzec jak atrakcyjne studentki chodza z rowiesnikami

Polecane posty

Gość 29 letni Zygmunt

czyli zdziecinnialymi studentami o chlopiecych twarzach zamiast znalezc sobie faceta 5-10 lat starszego, jak to byc powinno co taki chloptys moze dac atrakcyjnej 21 letniej studentne? ani nie ma kasy, a wiec nie zapewni ciekawego spedzania czasu, ani nic o zyciu nie wie ani nie potrafi porzadnie wydupczyc :P

Ja sobie takiego znalazłam :) 7 lat starszego i też sie dziwię jak można chodzić z rówieśnikami bo oni nadają sie tylko do wygłupów, chodzenia na kawę i rozmów o pierdołach w czasie zajęć

Gość A ja sie dziwie jak mozna
chodzic ze starszymi facetami, skoro i wsrod rowniesnikow mozna znalezc fajnych i madrych facetow, a starsi mezczyzni predzej beda starymi prykami to chyba pojscie na latwizne

a ty coi moze potrafisz zapewnic ciekawy czas bo co bo masz 1000 wiecej,zabawny:DDD

Gość xc x
mam 21 lat ale w zyciu nie wybrałabym 29 letniego rzempa .. wole zdecydowanie rowiesników lub góra rok dwa lata starszych ..zapewniam cie ze maja wiecej do zaoferowania niz taki 30 letni staroc co mysli tylko o tym jak spłodzic dziecko..

ja mam 24 lata mój mąż 26 i w życiu nie chciałabym mieć o 10 lat starszego.... to sprawa indywidualna. Jedne wolą starszych, drugie tak jak ja nie i ot cały problem. a i autorze nie wszystkie lecą na kasę...

Gość mądrala-lallala
ale cie pojechaly zygus:P zyga tylko dyga:D

Gość ases
nie liczy sie wiek człowieka , ale to kim on jest . Przeciez mozna być chujem mając 17 lat jaki i 27 lat .. Tutaj wiek nie ma nic do rzeczy . Tylko charakter .Jesli ktos jest porzadnym człowiekiem to jest całe zycie porządny i ma klase cały czas .

"co taki chloptys moze dac atrakcyjnej 21 letniej studentne? ani nie ma kasy, a wiec nie zapewni ciekawego spedzania czasu, ani nic o zyciu nie wie ani nie potrafi porzadnie wydupczyc " a tu mylisz się 100% :)

Gość rsiueg
Ja mam 30 lat i tez nie potrafie porzadnie wydupczyc, bo jestem prawiczkiem . Oczywiscie w przeciwienstwie do 17 latka wiem gdzie jest łechtaczka , ale nie zmienia to faktu ze nie mam doswiadczenia w tych sprawach

Gość Adonay, Eloim
29 letni Zygmunt czyli zdziecinnialymi studentami o chlopiecych twarzach zamiast znalezc sobie faceta 5-10 lat starszego, jak to byc powinno co taki chloptys moze dac atrakcyjnej 21 letniej studentne? ani nie ma kasy, a wiec nie zapewni ciekawego spedzania czasu, ani nic o zyciu nie wie ani nie potrafi porzadnie wydupczyc A co ty żałosny leszczu możesz dać? Gdybyś był przystojny i atrakcyjny, to byś miał pełno dziewczyn, a nie pisał takie głupoty na forum. Ja mam więcej niż ty i nie mam problemów z poznawaniem kobiet. Młode dziewczyny usmiechają się do mnie zalotnie na ulicy. Nawet dziś, kiedy odwoziłem moją kobietę, jedna flirtowała ze mną w metrze, a inna się w galerii pdo mnie przysiadła i zagadywała. Kobiety wybierają fajnych facetów, a nie starszych, czy rówieśników.

no i co 29lat zaraz zacznie łysieć, zakola na głowie, brzuch piwny nierzadko, zestarzeje się szybko, a młody jest ładny i ŚWIEŻY.

"czyli zdziecinnialymi studentami o chlopiecych twarzach zamiast znalezc sobie faceta 5-10 lat starszego, jak to byc powinno" a skąd to stwierdzenie, że tak być powinno? oj Zygmunt, Zygmunt, wcale nie powinno, sprawa indywidualna:)

Rusieg ja mam 15 i wiem poprostu nie znasz życia