Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła , zmartwiona ja

Czy to normalne ? nie mam już sił prosic go...

Polecane posty

Gość zła , zmartwiona ja

Witam. Mam problem i proszę się nie śmiać i zachować jakoś normalnie mimo „nienormalnego problemu. Nie musimy rozwijać tego tematu jeśli nie chcecie, tylko proszę o prostą odpowiedź. Bo ja już wariuje. Czuje się jak jakiś zboczeniec mówiąc o tym i źle mi z tym. Jestem z chłopakiem 2 lata i od zawsze praktycznie mnie to martwi. Zawsze byłam o niego zazdrosna, ale chyba mój brak akceptacji tego co zaobserwowałam nie wynika tylko z zazdrości. Mój chłopak śpi w bardzo luźnych bokserkach. Takie ubranie mogłabym porównać do spania w mini spódnicy bez bielizny. Wiadomo człowiek śpi nie ma kontroli nad ciałem. Ale denerwuje mnie to, że on tak śpi mieszkając z rodzicami, gdzie oni często wchodzą do jego pokoju po jakieś rzeczy itp. No nie mogę ogarnąć tego, że nie jestem jedyną, jaka bez jakiś starań ogląda jego Wacka! Ba gdyby on walił sobie do kamerki na kompie mogłabym przeżyć ale świecić Ch**Em przed matką ?!?! Co jest najlepsze on uważa , że zboczone jest robienie to do kamerki a wywalanie jaj przed rodzicielką już nie! Dla mnie to wali patologią, upominam, proszę ale wiecie co on nie widzi nic w tym złego. Już sama nie wiem on uważa, ze to normalne a ja myślę czy by go nie dało się jakoś nakłonić by poszedł do psychologa. Teraz moje pytania czy to jest normalne w naszym odczuciu?

Gość zła , zmartwiona ja
ratunku!!!

Gość zła , zmartwiona ja
ma tego dużo ale "go to ogranicza" nie lubi i nie chce...a pokazywanie wacka rodzinie jest normalne jak on sądzi :( ja zawsze trafie na jakas patologie:(

Gość zła , zmartwiona ja
Ty nie jestes normalna dziekuje za twoją opinie...

Gość gosiaag
rozsmieszylas mnie, to niech rodzice nie wchodza do pokoju a poza tym to ich syn , nie wracaja uwagi na jego ptaka juz nie przesadzaj i nie udawaj takiej porzadnej

Gość xz
czego ma się wstydzić przed matką , pewnie nie raz widziała jego siusiaka ;p ty się kochana wybierz do psychologa skoro zazdrosna jesteś o matkę w takiej sprawie ..

Gość świat spada na psy
Zwyrole ;D to ze matka nie raz widziała jego siusiaka nie znaczy ze moze ogladac go do konca zycia hahahaha gratulacje jak rozwalacie rozkarpioche przed ojcem bo on tez nie raz wam zmieniał pieluchy. hahaha sorry was bardzo ale jestescie zwyrolami jacy nie widza nic złego w pokazaniu piczy czy małego rodzicom. Najlepiej napłodzic sobie potomstwa a później kontrolowac czy syn dobrze sie rozwija ...taka radosc na stare lata co?

Gość Marilen
Dla mnie masz racje. To ze jest sie w rodzinie nie zwalnia z obowiazku przyzwoitosci. Poza tym taki rozwalony wacek jest sporo nieapetyczny.