Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komubijedzown

wiecie ze za to że poszłam do liceum

Polecane posty

Gość komubijedzown

nalezało sie siuchtanie fizyczne w Niemczech w nagrodę i tyle od ojca. I TYLE MI SIĘ NALEŻALO i koniec. A jakby mnie nie chcieli to nic. A ten moj ojciec to jest pierdolnięty albo jeszcze gorzej wiecie. Jego rodowody , a roślina i zwierzę? On jest gorzej niż jebnięty. I brat to samo - brat miał mieć stałą pracę i tyle. Roślina i zwierzę i nie po nim i tyle. Jakie to jest zero to sie w głowie nie mieści. I sobie zaplanował ten gwałt bo inni też. I TEGO NIE WIEDZIAŁA moja matka bo uważają ze przez to sie powiesiła bo nie poszła na policję a powinna i tyle. Nie doceniła go ze sobie gwalt zaplanował bo mu powiedzieli ze ja pogwalcili i O NIĄ STOJĄ. A ten co? Że zbiera dziecko bo wie ze dostała zwolnienie dyscyplinarne ZA WYGLĄD dosłownie. Taki to był ojciec. TYLKO KASA i mieszkanie, żebyście się niczym nie łudzili wiecie i tyle. Po prostu poszło o wygląd i tyle. A na uczelni też - bo o co i tyle? Co ja mam jeszcze napisać? ja już się tyle napłakałam w życiu, że mi sie nie chce, a powiem wam tak bym uznała ojca a tak co? Plemnika ograć i tyle. Rodzina magazynierów niemieckich bo czemu nie na magazyn w Niemczech jak mi pasuje PO OJCU i leją ze śmiechu bo tak się matką przejął, że aż sie powiesiła przez to że zabrał jej dziecko bo NIE MIAŁA PRACY. No cóż... wiecie co - ja go nie chcę na oczy widzieć. Czy on w ogóle myśli? Dla mnie taki połmózg że szkoda słów. Jakie on miał wartości w życiu? Bo wiecie on jest lepszy od mojej matki? Chyba wam piere na łeb. A czemu nie matka biologiczna matki. Bo miała choć do szpitala przyjść, wiedziała, że rodziców nie ma wiecie. I wziął jej to dziecko ze szpitala i poszedł - tak jej nienawidził, że z nim zaszła. Nie miała zajść i tyle. Taki kretyn. I ciągle myślał o mnie i nie zrobił NIC ŻEBY MI W ZYCIU POMOC - bylebym się nie wydała i to jest wszystko co ten facet w życiu zrobił - dał mi taki rodowód, ktory nie istniał i mnie tym rodowodem zabił i tyle. Bo czemu nie on tylko matka. Bo zero zasad i tyle. A te brygidki też kłamał. Bo przecież stały o niego, żeby IM zrobił dziecko. A czemu z moją matką? Bo dziecko miało być RUDE JAK NERON żeby miał Rzym do rodowodód. I mógł tak mysleć - dlatego ją zgwałcił wiecie, ale CZEMU MNIE ZABRAŁ? Bo jeśli po to, że chciał mieszkać mieszkać w Łondynie to niech idzie. Bo to że do Polski to ona mówiła, ale w szpitalu zmieniła zdanie i dziecko chciała po porodzie , ale przyszedł Otto - gdzie jest dziecko? Nie, nie, nie - i położne dały i dlatego ona chodziła po kaplicy i mówiła UKRADLI MI DZIECKO, UKRADLI MI DZIECKO i tyle. I po co on mnie wział jak nie byłam ruda i tak nie miał Rzymu. Ale dał mi rzymski rodowód, oddał normalnym zerom na wsi i miał Rzym. A jej wytłumaczył że ona też za TRUDNY PORÓD i ją olał. No i ona się powiesiła. Zeby nie było, że przez zwolnienie dyscyplinarne bo tak to wygląda. Jak to rzymski rodowod - co ty pierdzielisz ona mu na to. No tak właśnie zrobiłem powiedział Otto niedoszły magazynier i sobie poszedł. No a ta rodzina - jacy oni są. I on z nią jeszcze rozmawiał. Aaa tam wszystko sie z czasem ułozy BRIGIT do niej mówił. BRIGIT ona była słuchajcie. Myślała, że sie z nią ożeni. Ona mówiła - słuchaj wez to dziecko , ja jestem sama bede z nim siedziec najwyżej, mam z czego życ. Nie dziecku jest dobrze, nie bedzie żadnego slubu, zapomnij. No to oddaj mi to dziecko i wiecie czemu ja a nie matka bo gdzie była matka. Gdzie byli wszyscy? Takie sa brygidki - ona nie wiedziała, że ksiadz ma dzieci i że jest ofiara zmowy OGOLNEJ wiecie i tyle. No taka zaszczuta totalnie. I tak skonczyła i tyle. I wiedziała jakie mam imie i może nawet chciała wycyganic gdzie ja jestem i mnie zabrać ale zmienili zdanie i nie chcieli jej powiedzieć. To inne dziecko dostaniesz - nie ona chce swoje. I wiecie oni mnie TAM NAZWALI. I ona wiedziała jak ja sie nazywam i tak mówiła głupia pizda, a przecież mnie inaczej nazwała i tyle. I tak mnie uratowała bo to imie jest BEZNADZIEJNE, ale tamto może być i tyle. No dziś mogę mieć takie imię ale normalnie to dajcie spokoj - takie imie. Choć lepsze to niż Kleopatra. Bo ja sie nazywam Kleopatra - ostatnia władczyni Egiptu - bo tak mnie beda pomawiac wiecie. A dajcie spokoj. No i co tej mojej matce zostalo? Jeszcze z tym Otto paliła i poszedł. I zostało jej ...wrócic do brygidek i złozyć śluby i tyle. Tak myslały zakonnice - dziecka nie ma to slub. No ale zwariowała - on ją udusi , on ją udusi - tak szalała na koniec - nie wiem po domu , wszedzie. Aaa tam - przejdzie jej ta matka mówiła. Po co oddała dziecko. Kiedy się kropnęła. Tego nie wzieli pod uwagę. i to skandalicznie. Ona mi tego nigdy nie wybaczy powiedziała tam komuś i wszyscy myśleli że chodzi o matkę. Nie - o mnie. I tyle. Drugi Otto - tak mówiła. No nie za bardzo choć... ale magazynierką bym nie była. No ale... co to w tych brygidkach - ani bym 10 lat nie dożyła. Chora byłam matko święta - akurat by mnie leczyły te kanibalki wiecie. Niektóre dzieci im augustaianki biorą się dowiem - jak sie uczą. No ale co to za szkoły - co ani matka ani ojciec - ojciec magazynier niedoszły po maturze. Ksiądz - no z łaski bożej powiem i tyle. Rodzina miała kase to został ksiedzem - gówno sobą prezentował. Ta moja matka to już rozumiała ze zas te włosy i tyle. A inicjacje miała żeby sie dowiedzieć jakie ma na dole i tyle. I takie coś wysyłaly do Rzymu. I czy pali czy nie to nie wiem, ale wiem że nie po niej. ukradli jej to dziecko bo czemu straszyła bo to wiem. Bo to prawda. Bo jest ukradzionym dzieckiem i tak się złożyło że szukam. Bo kim ja jestem - no porwali mnie 35 lat temu i tyle. Matce mnie ze szpitala Otto ukradł bez 5 klepki. Wiecie zeby te dzieci miał w brygidkach to by mu Pan Bóg wybaczył i na magazyn bo moralny, ale ze takie coś zrobił to niech zdupia do brygidek jak se uwarzyć nie umie obiadu wiecie - żenujący głupek - jedyne co mógł zrobić to na obiad babę złapać, a rodziców zatrzaść bo to zażarte jak po prostu nie wiem co te Szwabiska - cały świat zniszcza, ale dalej swoje wiecie. Ona z nim miała absolutnie nie rozmawiać, ale też wiecie - w pracy siedziała i ani jednej koleżanki - przecież Diana była. No co ona taka. Tę dyrektorkę miała mieć po swojej stronie jak nie było rodziców, albo 1 sąsiada albo sie wynieść albo w sektę iść jakąs PO CICHU. Londyn takie miasto - byle co można robić. Wszystkie drzwi zamknięte bo brygidka. Zostawali jej żydzi i ich haremy - Arabowie albo ludzie koło zakonu. Coś miała zrobić. O lekarza stać. BAĆ SIĘ że jej wezmą dziecko I ZEŻRĄ. i powiem wam SŁUSZNIE po ryju dostała bo widziała, ze dzieci znikają i gówno wielkie zrobiła. Miała sie tym interesować wielki detektyw. Ale jak mi powie? Wszyscy by widzieli ze jest podejrzliwa wiecie. No i tyle.EEE tam było minęło. I tyle :(

Gość owieczko późno już
a wcześnie muszę wstać :( Do jutra

Gość Torere
srasz metką

Gość komubijedzown
I zobaczcie jak mało brakowało w sumie PRAWDY TROSZECZKĘ zeby sie pobrali i miałabym rodzinę, ale co dalej - bo tak było wiecie - i Otto mógłby iść na magazyn a ta siedzieć w domu i warzyć, jakaś praca. Ona mówiła że ona może byle co - ostatnio slucha muzyki, to ją uspokaja i że ona może w kościele grać na ogranach ale nie chce być w szkole zeby jej załatwił, a o tym magazynierze nie wiedziała i tyle. A o zwolnieniu nie powiedziała, a ci na nią przez nią się ojciec powiesił. Tak ją pomawiali. Ale o zwolnieniu dyscyplinarnym Otto nie wiedział bo by jej dziecko oddał i nią pieprznął. bo wiecie on by sie z nią hajtnął tylko musiałaby iść i musiałaby być magazynierką wiecie. i tyle. No i ta rodzina by sie zgodziła i tak miało byc. Bo co ja taka magazynowa jestem. No bo mi średnia starczyła -ogrodnicza - na magazyn po maturze w Niemczech i do dziś tam siedzę. Nic wielkiego, a po liceum to samo. Może akurat by coś tam wyżej było w Anglii z magazynu jakby ludzie byli normalni. Przz to mam rodowód na magazyn. Wiecie z tą szkołą ogrodniczą bym LEPIEJ WYGLĄDALA mi powie Otto a ja mu powiem wiecie, że on też by lepiej wyglądał jakby sie przejął mną i by sie pofatygował tu. Nie ma po co - to po co mnie matce kretyn wziął i ostatnie zero ludzkie. Bo by mi za dobrze było. To sam miał szmaty brac i spierdalać od mamuśki wiecie - do USA. Wariat - zamiast pomóc tej mojej matce z Niemiec do USA wyjechać ze mną - miałby tam ją, zawsze mógł powiedzieć że kogoś w USA ma, robotę znaleźć no mówię wam - a ja mam 35 lat i ani grosza nie umiał pobrać, no głupol taki, że się opisać nie da i tyle. Może teraz wiecie mi jakoś lepiej pójdzie na tym Zachodzie bez tego debila i tyle. No ale wiecie jakby sie rodzina jego do mnie przyznawała to dawno mnie w Polsce nie ma, a tak? I bez studiów by sie obyło, ogrodniczka bo sie matka powiesiła i tyle. I bym mogła siuchtać. Ale wiecie nic nie wiedzą z tego magazynu - wieszają sie widzicie - nic już nie kumają i tyle :( Teraz to do białego niedzwidzia mogą sie przyznawać. 15 lat za pózno. Tam widzicie - amazon sobie radzi, a ci koszernych mieli w Londynie rozpracować i cała kasa ich, a tak mogą mnie za 10 lat w szkole w dupę pocałować. A ja ich tez bo taka rodzina. Se mieli dziecko wychować lepiej bo powinno siedzieć - i tam wiecie za gwałt się nie siedzi w lesie jeszcze. No, no, no by wyglądali z synkiem gwałcicilem wiecie. Tam w gazecie miała ich matka opisać albo babcia czy ktoś tam. A teraz to wiecie Romeo i Julia - tam grób miał mi pokazać, zdjecie wyrwać i babci posłać z rachunkiem za telefon wiecie - taki cymbał że Polska wysiada przy nim. Ale wiecie taki ojciec i tyle :( Nie ma co i tyle :( A matka nielepsza i tyle :( Razem sie mieli powiesić trzymając sie za ręce - jedynie, że do tego nie doszło i tyle :(

Gość lagaczigii
a gdzie wzmianka o Goethe'm ?

Gość komubijedzown
No to wiedział o tym zwolnieniu ten Otto wiecie i przez to trzymał z brygidkami a chodziło wiecie TYLKO O OBIAD. I słuchajcie zgwałcił kobiete, urodziła dziecko , cała rodzina MAGAZYNIERÓW i zamiast sie pobrać normalnie życ to on stał o te brygidki cały czas wiedząc ze nie ma rodziców to tylko ich oskarżał, ze z pracy wylecieli a kurde wiecie co on robił? On miał stała prace. Wielki Niemiec i rodzina - bachora wychować nie umieli tyle robią na tym magazynie. Bo czy mi żal -nie bo przynajmniej byłam z 2 zwolnieniami dyscyplinarnymi i tyle. A on? I tyle. I koniec. I tak jakby moja matka gotować nie umiała. Zobaczcie jaka rodzina ŻENUJĄCA i tyle. teraz bedzie oni to mieli - a niech się wysrają wszyscy - tyle mnie to ocbhodzi. A tu jakieś Ilony omijaj. Już by sie zlitowali i choć ten wozek na tym amazon.de bym pchała = juz bym siedziała cicho, z ruska bym popiła i tyle z tego bo zaś zwolnienie dyscyplinarne. PRzeciez tez rodzine mam w Niemczech. A teraz wiecie to nikogo nie znam. Same szmaty wszędzie wyjechać nie umiem. no wiecie - taki Otto to bym trzasnęla telefonem a jeszcze sponiewierać gówno. ona sie bała ojca i przegrała , jak ona miała nim potrząsnąć to sie opisać nie da. Mogła nim potrząsnąć i też jej nie dam sie - co ty masz za rodzinę? Co ty sobie nie wyobrażasz. Ona miała do anglikanów iść i na niego i cały ten zakon - ty masz robić ty śmieciu, ja chyba umre ze ty rodzinę ty w ogóle i tak dalej i tak dalej I BY JA UDERZYŁ i NA POLICJĘ i tyle. bo co robić? Wyzywać ordynarnie i najwyżej uderzenie i zaraz lecieć i tyle. Gdzie trzeba - ze po prostu biją. A w tym klasztorze to samo. A ci rodzice darli sie na nią, ja to samo i tyle. No i ja też przegrałam tu bo tak ojca miałam załatwić - ja miałam pregi na rękach ja ich NIENAWIDZIŁAM i nie miałam do kogo na skargę iść i tyle. i do dziś 2 zera, leją ze śmiechu ze mnie jak brygidki z matki i tyle. No jedynie, że w plastrach ale mi smakowało. I wiecie - tran piłam na zdrowie. i miałam ale tylko dla siebie. I tym przegrali bo wiedzą. mieli tego miesa nie dawac i nigdy ich nie chce i tyle. Coś nas łaczy? Już nic na zawsze i tyle :(

Gość o la Boga many many
ona to sama pisz czy kopiuje z jakiejs strony dla psycholi?:)

Gość komubijedzown
I tak sie załatwiliscie w tej polsce wszyscy ze rzadzi wami GEJ PATRYK. św Augustyn on jest powie ... eee tam swiety Augustyn taki nie był. Matka mu pomogła a jemu niech tez pomoże. Nie ta kolejność i po nim. A ja cóz... co zamierzam dalej? A nic nowego. Zejść z drogi następnej Ilonie bo jakby nie amazon to po mnie. Kiedy ten amazon mam i nie umieja mi dac rady bo bym musiała się wrocic i zapychać z tym wózkiem I TA RUSKĄ NORMĄ bo zmieniają norme na ruską dzień w dzień bo... tak mi dobrze zycza PO TYCH POLSKICH STUDIACH wiecie. NIESTETY nie umieją sie do mnie dobrać PO TEJ POLSKIEJ MATURZE WIECIE bo PO CO MI TE STUDIA to pojecia nie mam i tyle. Zeby mi łeb wreszcie ktoś urwał powie Otto i kiedy po mnie. No zeby nie po nim i tyle. Jeszcze rok zabawy i róznie może być. Ale się matka wkopala w niemieckich magazynierów. Ona tego nie rozumiała. Banda lejbusiów. Obecnie już same geje. i tyle :( A on tak kłamie do dziś ten Otto. On był dumny, ze z nim zaszła - ale dziewczynka eee nawet nie ryza - oddać i tyle. A powiedział jak śmiała zajść wywłoka i tak dalej? Wiecie co jakbym była tą brygidką to następny obiad już zapewniony, ale być może na śmietnik więcej trzeba zapłacić od czasu do czasu jak dla mnie. Bo mam opinie teraz wiecie ze na mnie szkoda więcej za smieci placić jak za otto niemieckiego. i dobrze. Przynajmniej coś pożytecznego ze mnie będzie i tyle :( Z ottona nawet tego bo stare mieso i spróchniałe już całkiem i tyle :( Otto i dzieci i wszystkie lały - kiedy tak się zawził i tyle - taki MĘCZENNIK to jest wiecie MECZENNIK BRYGIDEK - moze go kanonizuja. A te dzieci wiecie - to trzeba nauczyć też porządku tam bo to uciekają bez sensu - tam się w 3-4 osoby zebrać , zabić i na śmieci i tyle. Albo grób wykopać. Bo tam nie ma trumien. Od razu do grobu i tyle. Tak uwazam. Bo po co rybie trumna. A z czasem ani dołów. Bo czemu matka sie tak szybko rozłożyła. Bo tam bez trumien - konserwacja i do doła i tyle. I koniec :(

Gość komubijedzown
Najpierw na nią BRIGIT a pozniej ZUZANNA i tyle. I jedyny błąd, ze miałą nie rozmawiać. Ale no cóz... doceń kościół katolicki. Bo wszystko jest na nia a nic nie prawda i tyle. Nie wiem co sie stało z tą szkoła. Nic nie wiem i tyle. I koniec. ZUZANNA no cóz... mogłam sie tak nazywać. Tak miał mnie nazwać na cześć INICJACJI matki i tyle. Gdyby on to wiedział to by po nią przyjechał wiecie. Nic nie wiedział. Tak nie chciała wracać do domu. Jedyny błąd i tyle :( No hmmm i tyle z całosci. Jebał was piec w wasze BIZONIE JAJA i tyle. W WASZE JAJA BIZONA. Gdyby cokolwiek było normalne to bym choć doktorat miała , a tak? Co tu robić wiecie? I ten film o tej Ani Shirley to krowę mieli nakrecić i wyciać i zapytać sie królowej czy mogą to wkleić i PO NIEJ. Chyba na zawsze do pieca. Ale nikt sie nie zapytał i królowa Anglii i tyle. Taki jej dali tytuł. Wiecie - dlaczego mi sie snił diabeł że mnie niesie na katafalk - królwenę Snieżke. Bo chyba samobójcy bez trumny. Aaa bez trumny bo samobojczyni. Zebym nie pomawiala. No to matka, a ten magazynier. Zeby nie było na mnie. Na katafalku może byc, ale bez trumny chyba. Już teraz nie wiem. To już nie moja sprawa. I powienien być pogrzeb w kosciele - moze być - nawet jak tam byle co ale bez trumny i po płot. TAK POWINNO BYĆ, a jak jest? Bo tyle od diabła wiem i koniec. Bo czemu sie nie powiesze jak tak mi cieżko BO NIE CHCĘ LEŻEC POD PLOTEm i tyle. Bo czym ja żyję zapytają brygidki szwedzkie na pewno nie Panem Jezusem. A skąd wiecie te szmaty polskie to wiedzą i tyle. Nie mogą tego wiedziec. A ja Go widziałam i mogę mnie w dupę albo wsadzić tam nóz tyle mnie obchodzą wiecie one i ich ROZGRZESZENIE. Niesamowite - gdzie mam palec włozyc zeby pobłogoslawic ich rozgrzeszenie. Ciekawe czy je Pan Bóg rozgrzeszy ale co tam. Rzym je rozgrzeszył i tyle. Ja nie mam kasy przez matke lebije za chwile a one? Niech jada na misje. Ja tez nie wiem gdzie i jak skoncze. Na pewno nie na misjach z taka forsa. A to miały stać o mnie - tam do augustianek do szkoły wysłać bo chcą kase za studia matki no, no, no - jakby mnie wysłały do szkoły jakiejś porządnej w Niemczech i do Polski nazat to akurat bym tak skończyła. A tak mam KOMUNISTYCZNĄ uczelnię, jestem panda - stoję o Elzbietę Pierwsza i ugryżcie mnie wsyzscy w dupe bo jakby nie to, że Bóg po mnie przyszedł, a diabeł mi pomaga jeszcze to po mnie. Zabiją mnie wszyscy, a tak mi rady nie dadza bo widziałam diabła i mnie bił. Nic nie mówił. Nie miał szans wiecie bo matka musiała słuchać muzy wiecie bo głos ogrywała - mówiła temu otto - wiesz jak on na mnie wrzeszczał poddawaj ty kurwo taka siaka a cie poblogoslawie, zdejmuj ten welon, szarpał nia , bił ... e tam przysniło ci się... ale ty jesteś mu powiedziała. Matko ja chyba sie zabije wiesz co on mnie udusi. Ja już nie mogę on mnie udusi. przestan nie takie rzeczy jeszcze przed tobą - takie cos powiedział wiecie. I brygidkom nie powiedział i ja wiem ze ona sie przez ta zjawe powiesiła a ja tez i tyle :( Bo taka prawda gdyby nie przyszedł po mnie Bóg to po mnie. Co wy sobie nie myślicie? Ze mnie kościoł katolicki uraotwał? jedynie ze mnie zabije. Diabeł mnie uratował i tyle. Dosłownie. Bo by mnie zabiili juz w tej szkole, a tak mnie pieprza. W SUMIE od sredniej to samo bo siostry i tyle :( i koniec :(

Gość takie krotkie pytanie.
Spierdolisz stad w koncu idiotko?

Gość komubijedzown
Ciekawe wiecie kto kogo niosł na katafalk w kosciele ze mi sie sniło, ze mnie diabeł wiecie na katalfk JAKBY niesie i ja w tym snie wrzeszczałam - puszczaj puszczaj swinio i znowu BOŻE ULITUJ SIE NADE MNA i wiecie reka mi spadla czyli mojej matce rece sie rozlecialy ze sie nigdy nie modlila ale nie tylko wiecie. I dlatego mnie dopuscili do komuni, ale chrztu nie bedzie. taki chrzest i co ona zrobila? I tyle :( No ale ksiadz katolicki mial dzieci - wszystko przez to. No bo wiecie on mial jej pomoc jak czlowiek - ochrzcil ja, przyjdz na katechezy, do grupy sie zapisz religijnej - idz do zakonu. Akurat bylo tak, ze pasowalo. PO CHRZCIE w doroslym wieku? No to mozna ale to miala stac np. o jakas swieta co tak samo zrobila. On sie mial zapytac czemu sie chrzcisz. Bo ona na rodzicow sie poszla ochrzcic i tyle :( No i koniec. Wiecie - przez nia wszystko. Takie tam to wszystko niejasne i tyle. Nic nie pasuje i tyle. :(

Gość komubijedzown
tak naprawde jedyne na co zasluzyla moja matka to jebanie na magazynie BEZ DZIECi. A Diana nawet na tyle mi powiedza w Niemczech. A ty zejdz na ziemie bo jak spadniesz to jak ta Ania Shirley z dachu. Co ty to sobie nie myslisz? Kim ty jesteś. Nawet meza nie masz. Zgadza sie , dlatego co - skacze? Skad i tyle :( I pomawiaja wiecie takiego Amerykanina a nie maja racji. Jak kogoś bede lubić to mu powiem czemu on skoczyl z tego dachu. Przez moja matke. I bardzo dobrze zrobil powie rodzina - wreszcie moze stac o USA. To jest KROL NASZ. Oni sa glupi, nie wiedza co sie stalo. Ja bym im powiedziala czemu on spadl z tego dachu bo ja to wiem, ale sie ich boje i tyle. Nie zeby tam stali o mnie ale wypadaloby wiedziec co sie stalo, a wiem ze jak chce to moge to powiedziec a jak nie to nie bo sie uratowal bez chrztu - matka nie bo to wiedza. Jak chcecie to wam to napisze ale... no to w sumie już napisałam tu wczesniej troche przeze mnie najbardziej przez romans Pana Jezusa z Maria Magdalena po filmie OSTATNIE KUSZENIE CHRYSTUSA - nie ogladalam i nie zamierzam - no pil i tak dalej, ale poczytał sobie Ewangelie co to tam bylo. I jak skakal to nie ze Pan Jezus na brzegu swiatyni, ale tak go kusil i tyle. Ze skocz i sie nie zabijesz. i lecial i myslal, ze przezyje. Zasnal. obudzil sie jakby w grobie mi mowia. Nie - on zostal spopielony. To ja nie wiem jak to jest. tez sie obudzil wiecie i ...nie po nim. Bo sie w tym grobie obudzil i zobaczyl ze jest bez zwlok. Bo niektorzy ludzie w takim razie rzeczywiscie zasypiaja i budza sie dopiero w dzien sadu ostatecznego. np. indianie tak sa zrobieni bo tak i juz. Bo czemu mnie nie strasza ci indianie. Bo ICH DUSZE ODESZLy... spia cos takiego. ja o tym poszukam. Ale to jest takie... bardzo skomplikowane. Bo to jest zawarte w kroplach wody wiecie, w deszczu .Tak to chyba jest i tyle. Jakby lzy ze to sa i to tez sa ludzie. I to sa Indianie, ze najpierw jak pada deszcze to ludzie placza, a pozniej nie cos tam takiego to jest. Bo czy sie zbiera deszczowke to sa takie rzeczy. Nie powinno sie stac o wode z deszczu. Ja zawsze troche inaczej myslalam deszcz, ale to tez moze być i tyle :( I czy oni sa potepieni? Nie. Oni nie docenili krolowej, nie mieli wladzy, zeby miec panstwo bo wyglada ze sa wazniejsi od Europy. W pewnym sensie - no ale map tez nie mieli - gdyby mieli mapy Ameryk to sa NAMBER ŁAN. Ale nie mieli. A wiecie nawracanie przez brygidki. Choc kto wie moze tak trzeba było zacząc? I tyle :( I mowli o Elzbiecie pierwszej, o klasztorach - czy w klasztorach maja dzieci sie pytali - nie, nie maja. W jednym tylko - ze grupy sa tlumaczyli, ze dla Boga zyja - bez dzieci? i nie chcieli. Zeby zakony przyszly bo co robic z zakonami w Anglii bo Henry zakony zostawil. Oni mieli sie dogadac z ta Elzbieta. Bo przeze mnie ich nie chce. Ale wiecie - im to tylko Henry zrobi dobrze albo ta moja babcia. To tam tylko i tyle a reszta? Ona nikogo nie zabila ta Elzbieta, jedynie ze sie po wszystkich darla, ale jacy oni byli. klasztory w USA widzicie - tak nawracali. Szkoda gadac :(

Gość komubijedzown
Ten Otto tej mojej matki nie chce. Niosl ja W BIALEJ SUKNI na katafalk wiecie. Przyszedl na pogrzeb co robic? Szkola była, dzieci. Pochowali ja W BIAŁEJ TRUMNIE chyba na katafalku miala trumne BIAŁĄ jedynie ze nie szklana w bialej sukni SLUBNEJ wiecie takiej - jakby nie to ze po nagu to po niej. Bo chcialy...ograc inicjacje. I tyle :( No ale ona o to nie stala i tyle. Obecnie córka Elzbiety Pierwszej - przykro jej bardzo. Po roku w tym dole nie bylo nic. Jak to bylo z tym makijazem. A wiecie... nie wiem jak to bylo - ale w kosciele byla cos tam cos tam... ? Chyba zle mowie, ale z kosciola wszyscy poszli - tam gdzies ja wywozili DO NIEMIEC powiedzieli i po cichu w Londynie pochowali i dzieci ja znalazly. ZE ZDJECIEM. - Ja pierdole - patrz - babe z bioli pochowali. Ej czyje to jest zdjecie. Tej Faustyny. jak ona sie to nazywala? I tak sie zaczelo. Co ten grob tu robi? Przeciez cala szkola byla na pogrzebie - miala miec grob w Niemczech. Ale sie rozmyslili i tyle. Acha byl woz i trumna odjechala i tyle. ja nie moge :( I sie zaczelo prosze brac te zwloki - matko ona nas zajedzie. A w urzedzie zaraz - czy to lesba byla? I TAK ZAMKNELI SZKOLE przez brygidki, dyrektorka sie NA KROWIM LANCUCHU powiesila, zeby ograc te BEZLITOSNA KURWE bo tak napisala i zdania nie zmienie to jest w piekle. Ona nie byla niemoralna. Bardzo moralna osoba. Po prostu przez imiona zaburzona. Ta dyra chyba nie chce sie poddac i po niej. i tyle. I koniec. Co to tam? Wiecej nic i tyle :( No krolowa Anglii i tyle :( Po roku eksuhamcja i do Niemiec. Ale nic nie ma. I to bylo zle. To wiedzialy brygidki, ale co robic. Jak ograc ten pusty grob? Jakby grob Chrystusa i wtedy sie zaczelo... za Analize winne sa brygidki a gdzie jest dziecko diabla? Nie ma. Podobno jakies jest. I tak sie zaczelo wszedzie, ale nie w Polsce. Jakas Faustyna miala dziecko i tyle. Faustyna Piatek wiecie. Miala powiedziec SMITH i po niej. Jakby zmienila nazwisko to po niej, a tak nie po niej i tyle i koniec :(

Gość koles zdecyduj sie wreszcie
a koreczek do pupy? :O

Gość młody colin farelll
jestes dziewicą ?

Gość szarlatan Adanosa
Nie mogę się też z Tobą porównywać, chociaż rozumiem Cię, na tyle jeśli chodzi o wszystko. Śmierć i terror rządzi ziemią, śmierć i terror niszczy ludzi, słuchaj muzyki ich agoni, mają oczy zrobione ze szkła, lustra wewnątrz odbijają ich cierpienie, słuchaj MUZYKI ich agonii, utopia wiru, wewnętrzne halucynacje przyprawiają o śmierć, mógłbym tak pierdolić jeszcze długo ale mi się znudziło