Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brawa dla klakierow

Oto cechy, które kobieta musi mieć abym się nią zainteresował

Polecane posty

Gość brawa dla klakierow

- Musi miec zajebiscie duże poczucie humoru - byc pewna siebie - mieć klase - lubić się od czasu do czasu napić piwka albo innego trunku - prowadzic sportowy tryb zycia te cechy kobieta musi spelniac inaczej mowie jej 'papa'

Gość brawa dla klakierow
o zapomnialem o jeszcze jednym - musi lubić pilke nozna i czasem poogladac ze mną sporty walki :)

Gość brawa dla klakierow
A i jeszcze musi być wysoka, jakoś 172-178cm.

Gość penelope2011
Chyba nie masz kolegow skoro taka chcesz, bo to typowe meskie cechy

Gość daj mu sie wygadac
ja poczekam jak dojdzie do opisu zewnetrznych czesci ciala, bo pewnie oprocz wymienionych ma jakis swoj ideal ;)

Gość brawa dla klakierow
Ja jestem: - niski - malo zarabiam - gruby - nie uprawiam sportow - nudny A czytalem, ze przeciwienstwa sie przyciagaja :)

Jakie męskie cechy? Poczuci humoru i sportowy tryb życia mija się z kobiecością? Co za kretynki tu siedzą. :D

Gość brawa dla klakierow
2 posty wyzej rzekomo mojego autorstwa to oczywiscie podszywy :) meskie cechy? haha smiech na sali :) chyba jestes nudna i gruba skoro uwazasz, ze jesli kobieta napije sie piwka/drinka , ma poczucie humoru i lubi sport to tylko meskie cechy sejo nara paszteciku :)

Gość ja mam samsunga wave533
lubie pilke nozna swego czasu chodzilam nawet na mecze;p wypic tez sobie od czasu do czasu lubie i nie mam nic przeciwko;p sport?- love rower:) poczucie humoru? wiecznie bym zartowala:) niczego mi nie brakuje i podobno klase posiadam. nie mnie oceniac:) jednak mimo to ze grubasem nie jestem 84-61-88 to nie spelniam pana wyumagan poniewac mam 165cm tak wiec niestety musimy sie pozegnac:)

Gość brawa dla klakierow
do dziewczyny wyzej- ten wzrost to byl podszyw, nie szukam tak wysokich kobiet 165cm to idealny wzrost dla mnie :)) chce cie poznac