Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość voonkhaartt!!!!!

Kocham muzykę metalowo-rockową to moje życie !!!!!!

Polecane posty

Gość voonkhaartt!!!!!

Słucham metal rocku od dziecka, znam praktycznie każdą kapelę metalową jak i rockową.Uwielbiam scenę metalową Skandynawską, Norther, Naildown, Omnium Gatherum, Dimmu Borgir, Children of Bodom, Catamenia, Ensiferum, Wintersun, Sonata Arctica, Amorphis, Warmen, Arch Enemy to tylko niektóre które uwielbiam słuchać od bardzo bardzo dawna.Metal i rock to moje życie, to najcudowniejsza muzyka jaką można tworzyć.Lubię również słuchać dobrego rocka, trance, ambient , pop ale metal i rock to moja krew.Dla mnie to oczywiste i normalne, czysta codzienność, czyste życie a ludzie jak dowiadują się że słucham takiej muzyki to mają mnie za satanistę, odludka, subkultura i tak dalej.Dlaczego muzyka rockowa i metalowa jest wrzucana do jednego worka ? w ogóle jaka subkultura, to samo przecież mogę powiedzieć o muzyce pop czy disco polo i o ludziach którzy takiej muzyki słuchają że należą do swojej subkultury.Kocham metal ponad życie i to najpiękniejsza i najzajebistsza muzyka ever !!! Czy są tu ludzie którzy podzielają moje zdanie ?

Gość kukuruznik
przejdzie ci :D

Gość qertyuioasdfghjzxcvbnm
a ja uwielbiam kakao :)

Gość hjtjytjyky
jakbym o sobie czytała:classic_cool: wood juz niedlugo:classic_cool:

Gość jakaś Marta
WOODSTOCK

Gość hjtjytjyky
WOODSTOCK :p

Gość Lulcia666
Ludzie mają metali za dziwaków i satanistów bo ich nie znają. Zresztą w sumie to co do nich dociera to stereotypy i żarty o jedzeniu kotów. Media też raczej nie pomagają. Wszystko co inne budzi strach i niechęć. Niestety.

Gość no no podziwiam
Ooo, to znawca c Ciebie. Ja nie znam tylu zespołów metalowych, ale najbardziej lubię słuchać Night Wish.

Gość casicaaa
czy ja wiem czy to stereotypy? widzieliście może „witajcie w mroku? dokument hbo jakiś czas temu był w tv i ma być podobno w tym ich festiwalu dokumentów, który leci przez wakacje. ci ludzie są co najmniej chorzy moim zdaniem

Gość orion22
tym Night Wish to poleciales/las pewnie i evanescence lubisz. ja wole klimaty METALLICA, IRON MAIDEN, KORN

Gość no no podziwiam
a czemu poleciałam, to nie jest metalowy zespół? Jest. Czy do bani? Ja lubię, a evanescence nie wiem, nie znam, zaraz coś ich poszukam i zobaczę.