Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yuuuuuka

Mama nie może znieść że nie jestem dziewicą

Polecane posty

Gość Yuuuuuka

Jestem osobą nieśmiałą, odlludkiem i "grzeczną dziewczynką" która nie pali, nie pije i nie chodzi na imprezy... Pierwszego chłopaka znalazłam sobie na studiach w wieku 20 lat. Wtedy dopiero zaczęłam się ładniej ubierać i malować się, zależało mi na tym aby stać się atrakcyjną. Jestem z tym chłopakiem już rok, jest nam ze sobą wspaniale, lecz moja mama ciągle na niego marudzi. Mama zawsze była bardzo fajną osobą. Mogłam sobie z nią pogadać na różne tematy, nawet te wstydliwe. Tydzień temu rozmawiałyśmy o moim związku i wydało się że spałam już z moim chłopakiem. Dla mnie to było coś normalnego, ale moja mama wpadła w szał i nie może sie z tym pogodzić. Była wtedy trochę pijana więc myślałam że to tylko przez to, ale następnego dnia też dziwnie się zachowywała. Zaczęła mi tłumaczyć że dziewictwo jest ważne i wogóle i że powinnam się była bardziej zastanowić czy to jest ten jedyny itp... Po prostu chore. A wiem że sama miała mnóstwo partnerów... To trochę tak jakby nie mogła się pogodzić z tym że stałam się już dorosłą kobietą. Nie wiem co z tym robić.

I co ja mam wniknąć w psychikę twojej mamy i udzielić ci odpowiedzi, może jak się nawalę... :)

Gość ptasiek nastroszony
dlatego , że Cie kocha to nie chce by jabloko upadlo blisko jabłoni byś przypadkiem została mamą nie wiedząc za czyją przyczyną jak ona

po prostu myslala ze bardziej dotrzymasz do slubu z enie bedziesz tego tracic i nie wiedzac czy to bedzie ten jedyny

Gość fazzi uk
kobietom czesto odbija, w kazdym wieku

Gość hhcfjhfjj
Matka pewnie nie chce byś powtórzyła jej błąd czyli urodzenie bachora i spieprzenie tym sobie życia